Grafisk Forum - Hotspot 4
Annonce

Om bladet

samling voredyr2Foreningen udgiver bladet "Vore Dyr", som udkommer fire gange årligt, primo marts, juni, september og december.  Bladet indeholder omtale af foreningens arbejde, artikler om dyr af forskellige skribenter, begivenheder om dyr fra såvel ind- som udland, læserbreve og meget andet spændende og informativt læsestof.

Som medlem og/ellers bidragsyder får du bladet leveret i din postkasse. Vi har fået en ny omdeler, og det betyder, at bladet omdeles sammen med andre reklamer i omslaget med din adresse. Din adresse er dermed ikke trykt på selve bladet længere.

I øjeblikket er vi i gang med at kontakte vores medlemmer/bidragsydere for at høre, om de eventuelt ønsker bladet leveret på mail. Flere har efterspurgt muligheden for at læse bladet online, og dette ønske vil vi selvfølgelig efterkomme. Det tager dog nogen tid at få kontaktet alle, så vi beder jer have tålmodighed.

Ønsker du vores blad, er du velkommen til at melde dig ind i vores forening eller være bidragsyder. Det er vigtigt for os at have mange medlemmer, som gerne vil støtte vores arbejde for og med dyrene.

Et almindeligt medlemsskab koster kr. 200,- for et års medlemsskab.

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Mail: Lene [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk

Tlf: 8733 4440 - tast 2 (Man-tirs-tors- og fredag kl. 10.00-12.00)

Udover medlemmer og støtter tilsendes bladet også mange ministerier, institutioner, læger, tandlæger og lignenden.