Sikkerhedsaftale

adorable animal blur 603856 1
Ved oprettelse af en sikkerhedsaftale, kan man lade Dansk Dyreværn Århus overtage sit kæledyr til videreformidling i forbindelse med dødsfald.
Det forudsætter naturligvis, at dyret er raskt og egnet til videreformidling. Om nødvendigt sørger Dansk Dyreværn Århus for aflivning af dyret hos foreningens dyrlæge.

Denne service omfatter også sikkerhed for, at dyr i hjemmet kan overtages af Dansk Dyreværn Århus, hvis ejeren kommer ud for en ulykke, længerevarende sygdom eller hospitalsindlæggelse.

Hertil har vi udfærdiget et skilt til opbevaring et synligt sted i hjemmet, samt et skema som fortæller om ejerens ønsker og dyrets behov i tilfælde af en nødpasning. Begge dele kan rekvireres ved henvendelse til foreningens administration.
Derudover får man et klistermærke til dør eller vindue samt et "visitkort", som fortæller at man har en sikkerhedsaftale og at der er dyr i hjemmet, som der skal tages vare på. Dette kort bør man have på sig i tilfælde af pludselig sygdom eller ulykke.

Det er gratis at oprette sikkerhedsaftale med DDÅ hvis man er medlem - se gældende medlemspriser og bliv medlem

Du kan kontakte administrationen på tlf.: 8733 4440 (tast 2) på hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00 (lukket onsdag) eller send os en email: lene [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk