Sensommer loppemarked i sol

shop husSøndag den 21. august holdte vi endnu et dejligt loppemarked til fordel for dyrene

Dagen startede med dejlig solskin for en gang skyld, så der var dejlig stemning og travlhed rundt på standene, så alt kunne være klar til dørene åbnede kl. 10.

DDÅ havde som vanligt selv en stor loppebod, 2 små boder med salg af noget spiseligt og drikkeligt samt en bod med salg af medlemsskaber og reklameartikler.

Denne gang havde vi fået 2 flotte private donationer ind som vi kunne sælges;

Tusinde TAK til jer begge for at tænke på os.

hjemmestrik karkludehjemmelavede kort

En dejlig solrig dag i Tingskoven med mange glade hunde og søde handlende mennesker gav et flot overskud på små kr. 10.000,- til vores arbejde for de hjemløse dyr.

Mange af gæsterne kiggede også forbi hos dyrene og fik en snak med både dyr og personale. En rigtig travl og super hyggelig dag.

Se de herlige billeder fra dagen
Foto: Jens Krukow


aug 16 indgangaug 16 zimba
aug 16 madbodaug 16 bod2
Til vores dejlige madbod havde Kvickly i Center Syd i Tranbjerg endnu en gang doneret kage samt frugt, som vi kunne sælge til fordel for dyrene. En stor TAK for at støtte lokalt.

aug 16 bod1 jpgaug 16 gaester3aug 16 golden mastiffaug 16 gaester5aug 16 dreng hueaug 16 gaester

Tusinde TAK til alle jer der kiggede forbi og købte ind.

Og ikke mindst tak til alle standlejere, loppesælgere, bestyrelsen og andre flere frivillige kræfter for at få arrangementet til at køre.

Ved fælles hjælp efter loppemarkedet var pladsen ryddet efter kun 1 time - skønt når det går sådan.

aug 16 2hunde dameaug 16 gaester4aug 16 3hunde poelseraug 16 lille hundaug 16 loppehusaug 16 lille hund jpgaug 16 loppehus2aug 16 hundeartikleraug 16 pladsenaug 16 hoensehundaug 16 mastiffaug 16 monnieaug 16 pige