Protektor for DDÅ

Hele Danmarks dyreven er nu protektor for Dansk Dyreværn Århus

Vi har den store ære at præsentere Poul Thomsen som protektor for Dansk Dyreværn Århus

Poul Thomsen1Poul Thomsen har i mange år været livsvarigt medlem af vores forening, og det faldt derfor helt naturligt, at anmode hele Danmarks dyreven om at indtræde som protektor for foreningen.

Poul Thomsen er især kendt fra tv-programmet »Dus med Dyrene«, hvor han sammen med sin hund, Balder, svarede på spørgsmål indsendt af seerne.

Vi har allerede haft den store fornøjelse at have besøg af Poul Thomsen til vores julemarked, der blev afholdt 1. søndag i advent den 29. november 2015. 
Her læste Poul højt af vores nye bog om “Lille Ninja”, som handler om vildkatten Ninja´s oplevelser og udfordringer med livet som vildkat. Når du køber bogen, går hele beløbet til at hjælpe vildkattene til et bedre liv.

På det ældre sort/hvide billede ses Poul Thomsen med hans to elskede gravhunde Bessie og Bonnie.

Det var en stor fornøjelse for såvel os som vores gæster på julemarkedet at genhøre den karismatiske røst og ikke mindst møde både ham, hans kone Susanne og deres hund Lillebror, der er en skøn og glad labrador.

Poul Thomsen vil deltage i udvalgte aktiviteter på Dyreinternatet fremover.

lille ninja poul ibenpoul thomsen lillebrorpoul thomsen gadde langLæs her hvad Århus Stiftstidende skrev om vores nye protektor