Gør noget godt for dit kæledyr

Har din hund spændinger i kroppen? Er du i tvivl om dit kæledyr får korrekte foder? Eller har du lige fået hvalp? Så kan du gøre noget godt for dit kæledyr

 

Som noget nyt tilbyder vi nu behandlinger og rådgivning til dit kæledyr, som kan forbedre kæledyrets livskvalitet. Behandlingerne bliver tilrettelagt individuelt, for at give den bedste behandling og rådgivning til netop dit kæledyr. Vi åbner løbende op for mange flere rådgivnings- og behandlingsmuligheder. Så hold øje med vores hjemmeside.

 

Hundemassage

Vi tilbyder hundemassage, som løsner op og lindrer spændinger – både fysisk og psykisk. Massage får hundens krop til at udskille kærlighedshormonet oxytocin, som nedsætter stressniveauet i kroppen. Hundemassage kan også styrke bevægeapparatet og hjælpe efter skader og operationer. 

 

Ernæringsrådgivning

Vi tilbyder ernæringsrådgivning til hunde, katte og kaniner. Kosten har en stor betydning for dyrets fysiske og mentale sundhed. Hvis kroppen ikke fungerer optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke dyrets adfærd og trivsel. Ved at observere dyrets bevægelser, pels og adfærd, samt analysere det eksisterende foder, kan vi finde frem til det bedste foder for netop dit kæledyr. 

 

Hvalpetjek

Vi tilbyder hvalpetjek for hvalpe op til 6 måneder. Det er nemlig vigtigt at du og din hvalp kommer godt fra start. Vi laver et klinisk tjek, vejleder og rådgiver om pelspleje, foder og ernæring.

 

Du kan læse mere om de enkelte behandlinger, se priser og booke tider her:

Book her