Vil du være med til at gøre en forskel?

Dansk Dyreværn Århus er i gang med at bygge om og styrke serviceniveauet. For at det kan lade sig gøre, har vi brug for engagerede frivillige, som vil være med til at gøre en forskel for dyr og mennesker i en forening af ildsjæle.

Vi søger frivillige, som vil være med til at gøre en forskel for dyr og mennesker. Vi er i gang med at bygge om og styrke vores serviceniveau, og for at vi kan komme i mål med det, har vi brug for engagerede frivillige indenfor forskellige områder. Følgende stillinger er slået op på frivilligjob.dk:

Tømrer
Vi søger tømrere til at hjælpe med forskellige ombygningsprojekter for at gøre internatet til et skønnere sted for både dyr, frivillige, ansatte og kunder.

Graver til Dyregravpladsen
Vi driver en dyregravplads i Viby, hvor kæledyrsejere har mulighed for at begrave deres kæledyr på en ordentlig og respektfuld måde. Har du et empatisk gen og en god fysik, så send os en ansøgning.

Køkkenhjælp
Vi søger personer, der har lyst til at sørge for forplejning og frokost til alle, der hjælper på internatet, både frivillige og ansatte, og som har et medfødt service og omsorgsgen.

Kommunikatører
Vi søger engagerede personer til at formidle om vores vigtige arbejde for dyr i nød og om rådgivning i hold af kæledyr, så verden bliver et bedre sted for dyr.

Personer med servicegen
Vil du være vores stemme udad til, så alle, der møder os, får en god service? Så hører vi meget gerne fra dig.

Klik ind på

  • frivilligjob.dk og læs mere om de forskellige frivilligjobs. 

Har du spørgsmål til de forskellige jobs, er du velkommen til at kontakte:

  • frivilligkonsulent Mette Slot: mobil 61 35 41 11