Spændende weekend for hundeelskere

Hundedagene VIP billetMød Dansk Dyreværn Århus på Rosenholm Slot, når slottet den 31. maj - 2. juni åbner op for et hav af aktiviteter for hundeelskere i forbindelse med Hundedagene. Kom og vær med!

I dagene fra den 31. maj til 2. juni 2019 kan du møde Dansk Dyreværn Århus på Rosenholm Slot. Slottet er vært for Hundedagene og ESSENTIAL FOODS har sponseret Dansk Dyreværn Århus, så vi er tilstede alle tre dage. 

I løbet af weekenden afholder vi konkurrencer for børn og voksne, så du, dine børn og hund får mulighed for at vise, hvad I kan af forskellige hundetricks. Konkurrencerne bedømmes ud fra forskellige kriterier, så alle har mulighed for at vinde de lækre præmier ESSENTIAL FOODS sponserer. Tilmelding til konkurrencerne foregår på vores stand i ESSENTIAL FOODS teltet. På standen har du blandt andet også mulighed for at deltage i en konkurrence om 10 gavekort til hundemassage (til halvpris) hos Dansk Dyreværn Århus.

 

Herudover har vi modtaget godt 200 gratis VIP-billetter til eventen, til en værdi af kr. 100 stykket. Vi uddeler billetterne efter ’først til mølle princippet’ – maks. 4 billetter pr. person, som kan afhentes på vores internat i Tranbjerg ved Aarhus. Så skynd digJ

 

Kom frisk! – vi glæder os til at se dig og din bedste ven til HundedageneJ

 

Læs mere om eventen på: