Vi har brug for din hjælp

the wanderer 3

For 14 dage siden flyttede nogle killinger og deres mødre flyttede ind.
De har holdt til hos en ældre mand, der eftersigende har holdt meget af kattene, men som slet ikke har formået at tage sig af dem.
Der er flere kattefamilier i området og en godhjertet dame hjælper med at indfange og indlevere dem, så snart hun ser dem i området.

Vi har indtil videre fået indleveret 7 killinger og 3 missemødre. De går alle i et rum sammen på internatet, og vi ved ikke hvilke killinger der hører til hvilke mødre. Killingerne er enormt skravlede og missemødrene har heller ikke meget sul på kroppen, så det er godt at de er tre om opgaven med at amme og passe killingerne.

Ved ankomst var de fulde af lopper og orm, de var voldsomt afkræftede og sov det meste af tiden. De var dehydrerede og led af voldsom diarre, der fortsat kræver specialkost og absolut ikke gør det nemmere at få de udmagrede killinger til at tage på. Deres maver er stadig ikke i orden og dyrlægen har flere gange været forbi med opkvikkende medicin til dem.Vi ved endnu ikke, om de er fundet for sent. Om de klarer den. Men vi kæmper med næb og kløer for at få dem på rette kurs, så vi ikke skal miste dem. De skal have en chance for et godt liv.

Har du lyst til at hjælpe og kan du undvære en skilling til killingerne? Hver en krone gælder og intet beløb er for småt.
Støt dem på MobilePay 95 133. Mærk din donation "KILLINGER" og beløbet går ubeskåret til dem.
Du kan også donere via bankoverførsel. Spar Nord Bank Reg.nr. 9004 Kontonr. 1120115169
Af hjertet tak