Ingen skal fryse...

pexels photo 434113OBS: Vi har fået rigtig mange henvendelser fra skønne mennesker der kan transportere hunde og søger ikke flere. Har du lyst til at donere tæpper og dækkener tager vi stadig gerne imod!

Det er KOLDT udenfor, hvilket for mange hjemløse betyder at de må søge ind på herberg og varmestuer.

Mange steder må hunden ikke komme med, og det kan gøre udslaget for om man som hjemløs har lyst til at bruge natten på et herberg, hvis man ikke kan få sin trofaste følgesvend med sig.

I samarbejde med Vinterherberget tilbyder Dansk Dyreværn Århus nu at de hjemløses hunde kan komme på overnatning på internatet, så både de og deres ejere kan være i ly for kulden. Det er selvfølgelig gratis, og tiltaget varer så længe kulden er hård og der er behov for det.

Østergaards Dyrehospital tilbyder at give gratis sundhedstjek og vaccine til hundene.

Hundene vil få tæpper og en sæk foder med, når de igen skal tilbage til deres ejer.

Hvis DU har lyst til at hjælpe de hjemløses hunde, tager vi rigtig gerne imod tæpper, dækkener og foder, som de kan få med sig.
Har du mulighed for at hente og bringe en hund eller to til internatet vil det ligeledes være en STOR hjælp, da vi ikke har en dyreambulance at stille til rådighed. Vi bestræber os på at hundene bliver indleveret til internatet i tidsrummet 07.00 - 20.00 hvor der er personale på stedet.

Send en mail til dyreinternat [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk med beskeden om hvordan du kan hjælpe, så tager vi kontakt til Vinterherberget.

Du kan læse mere om Vinterherberget og deres arbejde HER