Venteliste for smådyr lukket

sandy millar 1085654 unsplash 1
Da vi pt. har over 40 smådyr (kanin, marsvin, hamster, chinchilla og lignende) på venteliste, har vi været nødsaget til at lukke ned for henvendelser fra folk der skal af med disse. Vi skriver ikke flere på venteliste før andet er annonceret.
Indtil da henviser vi til andre internater eller Facebookgrupper med formidling af kaniner, marsvin osv.


Dyrlægens sommertips

Glad hund på plæne beskåretMed sommerferien og varmen laver vi andre ting end normalt, og vores kæledyr er ofte med til det hele. Men vores kæledyr kan ikke tåle alt, hvad vi finder på, så her er nogle enkle råd til, hvordan du undgår, at dit dyr kommer til skade eller bliver sygt.

Om sommeren nyder mange danskere at være ude og lave ting, som vi ikke laver på andre tidspunkter af året. Og selvfølgelig tager vi vores dyr med til mange af aktiviteterne, så som til stranden, på fisketur, i skoven eller andre steder. 

Ispinde kan skade hunden
I sommerferien hygger vi os og hiver tegnebogen frem og giver en omgang ispinde til hele familien, også hunden, men hunden kan komme til skade, når den spiser ispinde.

Læs mere...

Dyrevelfærd på ferien – ja, tak!

meric dagli 487767 unsplash resizeSkal du ud at rejse i din ferie, møder du måske fristende attraktioner med dyr. Men nogle attraktioner er decideret dyremishandling, andre attraktioner er en vurderingssag. Hvis du er i tvivl, så lad tvivlen komme dyrene til gode – undlad at betale for attraktioner, hvor dyr er involveret!

 

Desværre oplever dyreværnsorganisationer over hele verden, at turistattraktioner baseret på vilde dyr ofte tilsidesætter dyrenes velfærd. For lægmand kan det være svært at vurdere om dyr lider overlast i underholdningsindustrien, men hvis du som udgangspunkt lader tvivlen komme dyrene til gode, så kan du bryste dig med, at du er med til at stoppe en industri, der udnytter dyr til underholdning. 

 

Er du i tvivl om andre dyr end vilde dyr mistrives, så undlad at støtte attraktionen. Her får du nogle pejlemærker til en dyrevenlig ferie.

 

Betal ikke for at se vilde dyr optræde

Mange vilde dyr, som optræder for turister er indfanget fra naturen. Dyrene lider i fangenskab og har ikke mulighed for at udføre naturlig adfærd eller være sammen med artsfæller. Besøg derfor ikke delfinarier eller andre attraktioner, hvor vilde dyr optræder for turister. Og støt ikke attraktioner eller selskaber, hvor du får mulighed for at ride på vilde dyr, f.eks. elefanter. Under store lidelser bliver elefanter mentalt ’knækket’, for ellers vil de ikke acceptere at lade mennesker ride på sig.

Læs mere...

Vil du være med til at gøre en forskel?

Dansk Dyreværn Århus er i gang med at bygge om og styrke serviceniveauet. For at det kan lade sig gøre, har vi brug for engagerede frivillige, som vil være med til at gøre en forskel for dyr og mennesker i en forening af ildsjæle.

Vi søger frivillige, som vil være med til at gøre en forskel for dyr og mennesker. Vi er i gang med at bygge om og styrke vores serviceniveau, og for at vi kan komme i mål med det, har vi brug for engagerede frivillige indenfor forskellige områder. Følgende stillinger er slået op på frivilligjob.dk:

Tømrer
Vi søger tømrere til at hjælpe med forskellige ombygningsprojekter for at gøre internatet til et skønnere sted for både dyr, frivillige, ansatte og kunder.

Graver til Dyregravpladsen
Vi driver en dyregravplads i Viby, hvor kæledyrsejere har mulighed for at begrave deres kæledyr på en ordentlig og respektfuld måde. Har du et empatisk gen og en god fysik, så send os en ansøgning.

Køkkenhjælp
Vi søger personer, der har lyst til at sørge for forplejning og frokost til alle, der hjælper på internatet, både frivillige og ansatte, og som har et medfødt service og omsorgsgen.

Kommunikatører
Vi søger engagerede personer til at formidle om vores vigtige arbejde for dyr i nød og om rådgivning i hold af kæledyr, så verden bliver et bedre sted for dyr.

Personer med servicegen
Vil du være vores stemme udad til, så alle, der møder os, får en god service? Så hører vi meget gerne fra dig.

Klik ind på

  • frivilligjob.dk og læs mere om de forskellige frivilligjobs. 

Har du spørgsmål til de forskellige jobs, er du velkommen til at kontakte:

  • frivilligkonsulent Mette Slot: mobil 61 35 41 11

 


Gør dit kæledyr klar til ferien

IMG 8085 11Sommeren står for døren, og måske skal dit kæledyr passes, mens du er på ferie. Hvis det er første gang, at du og dit kæledyr skal adskilles i længere tid, er det vigtigt at forberede dit kæledyr og den person, der skal passe dyret.

 

Læs mere...