Gå med DDÅ 2019

Hundemarch2014 Print 72 1
Så er det igen ved at være tid til vores årlige hundemarch Gå med DDÅ, hvor du og din bedste ven går til fordel for dyrene på internatet.

Lørdag den 27. april 2019

Tilmelding foregår på dagen og starter fra kl. 10. Vi drager afsted fra internatet kl. 11.
Prisen er som altid kr. 5,- pr. pote.

Ruten er traditionen tro her fra internatet og ned omkring Østerbymose ved Østervang i Tranbjerg (ca. 3,5 km).
For ældre og små hunde er der mulighed for at dreje af inden så ruten ikke er så lang.

Efter turen smider vi lidt på grillen til de tobenede og sørger for goodiebags til de firbenede.

Vi satser på lækkert forårsvejr og et hav af søde snuder, der glæder sig til at komme på tur.


Venteliste for kaniner lukket

sandy millar 1085654 unsplash 1
Da vi pt. har over 40 kaniner på venteliste, har vi været nødsaget til at lukke ned for henvendelser fra folk der skal af med deres kaniner. Vi skriver ikke flere på venteliste før andet er annonceret.
Indtil da henviser vi til andre internater eller Facebookgrupper med formidling af kaniner.


Besøg af miljø- og fødevareministeren

IMG 6583
Mandag den 4. marts 2019 havde vi besøg af miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen, der i selskab med vores protektor Dennis Knudsen fik en rundvisning på internatet.
Vi er meget glade for at være i dialog med den ansvarlige for dyrebeskyttelse og dyrevelfærd. En god dialog mellem det politiske og det praktiske er afgørende for udviklingen på området.

Besøget gav anledning til en snak om den nye hundesmileyordning og alt hvad der rører sig på dyrevelfærdsområdet. Vi fik desuden talt om etableringen af Pet Welfare Summit som vi hos Dansk Dyreværn Århus lancerer i forsommeren 2020. Pet Welfare Summit vil blive et årligt forum hvor eksperter, forskere og dyreelskere kan diskutere udviklingstendenser, resultater mv. inden for kæledyrsområdet.
Vi håber, at miljø- og fødevareministeren vil tage godt imod initiativet og ser frem til at invitere til det første summit i 2020.

Læs mere...

Ny protektor for DDÅ

Kendisfrisør- og stylist Dennis Knudsen overtager stafetten fra Poul Thomsen og bliver ny protektor for Dansk Dyreværn Århus.

7D1L9533
Dennis har valgt at indtræde som protektor for at sætte fokus på det store arbejde foreningen yder. Han har et stort dyrehjerte og skal som repræsentant være med til at udbrede kendskabet til Dansk Dyreværn Århus.
Dennis er især kendt for sin profession som frisør, make up-artist og stylist, men han er også forretningsmand og kendt fra diverse danske tv-programmer.
Privat har han hundene Bella og Lady, der er henholdvis Mops og Bichon Havanais.

Vi har den store fornøjelse at have besøg af Dennis til udvalgte arrangementer på internatet og glæder os til et spændende samarbejde.

Idet vi byder velkommen til Dennis Knudsen, vil vi sige et stort og hjerteligt tak til Poul Thomsen, der har været protektor for foreningen i mere end tre år.

IMG 9706 1  Lady og Bella
Billeder af Finn Pedersen og Dennis KnudsenRed Japans delfiner

sjd logo 1
Lad os rede hvaler og delfiner fra grotesk indfangning og slagteri i Japan. Læs mere og skriv under her:
Red Japans delfiner