Vildkatte

daniil lebedev 1338443 unsplash 1
Vildkatte, eller vildtlevende katte, passes ofte af mennesker med et stort hjerte for dyr. Endvidere begrænses bestanden ved indfangning samt evt. genudsætning af neutraliserede katte.

Vi opstiller også isolerede kattehuse til læ for vind og vejr, således at kattene kan bo tørt og godt.

Alle borgere i Århus Kommune kan få hjælp fra Dansk Dyreværn Århus til begrænsning af vildkattebestanden. Der tilbydes hjælp til indfangning af vildkatte, som er til gene for borgerne.

Kender du til herreløse katte, som ikke er vilde, skal henvendelse rettes til internatet tlf. 8733 4440 (tast 1). Vi har telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 12.00 - 15.00.

Spørgsmål angående vildkatte rettes til:

Rune Albertsen
E-mail Mail-icon
Tlf.: 8733 4440 - tast 4

Telefontid:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag kl. 10.00 - 15.00


Har du en kat på høloftet eller i stalden - som ikke er neutraliseret?bill-hoeloftsfolder-groen

Når foråret melder sin ankomst opstår sød musik iblandt kattene, og denne sommerromance varer gerne helt indtil det sene efterår. Det betyder mange killinger, der også får killinger - og deres killinger får også killinger! Sådan bliver det ved, hvis ikke man neutraliserer dem.

Katte kan blive til rigtig mange på kort tid, og er der tale om katte som delvist bor på f.eks. dit høloft eller kun delvist er indekatte, kan man pludselig stå med et kuld killinger der ikke har været i menneskehænder og derfor ikke er tamme.

For at undgå at din høloftskat kommer i “lykkelige omstændigheder”, kan du hos os få hjælp til at neutralisere dine intakte katte og derved undgå uønskede familieforøgelser i fremtiden.

SKAT har den 7. april 2014 i en generel vejledning svaret således:
”Såfremt en landmands kattehold har en sådan relevant driftmæssig begrundelse, at udgiften til kattefoder er fradragsberettiget, som det var tilfældet i den refererede højesteretsdom (SKM2002,279.HR), vil udgifter til neutralisering også være at anse som fradragsberettigede driftsudgifter.”

Kontakt Rune Albertsen på ovenstående kontaktoplysninger for mere information.


Sommerhuskatte

Har du kendskab til problemer med efterladte katte i det nærliggende sommerhusområde eller i haveforeningen, så udskriv venligst denne opfordring, og hæng den op på synlige steder.

Du kan også ringe tlf. 8733 4440 - tast 4 eller sende en mail til katte [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk og få plakaten tilsendt.

Det har altid sin berettigelse at hjælpe de nødstedte katte!