Sager fra Hjælpetjenesten

Dinna fik hjælp

IMG 3171 1I marts blev Peter fra vores Hjælpetjeneste kaldt ud til en sag om en lille Amerikansk Cocker Spaniel, der ofte stod bundet udenfor. Den havde lang og meget filtret pels, og så brød den sig bestemt ikke om at stå der helt alene, hvorfor den gøede og hylede.
Peter tog en snak med ejeren, der indrømmende, at hun pga. psykisk sygdom ikke havde overskuddet til sin hund Dinna længere. Godt nok havde hun fået en til at lufte hende hver dag igennem det sidste år, men det var ikke en holdbar løsning og ændrede heller ikke på den filtrede pels, der har været rigtig smertefuld for hende at rende rundt med. Damen indvilligede i at overdrage Dinna til os med det samme, og Peter lovede at vi nok skulle sørge for et godt hjem til hende.
Han blev fortalt, at hundelufteren faktisk var i gang med at finde et nyt hjem til Dinna. Vi fik deres oplysninger, men i sidste ende måtte det være op til os, om de kunne tage hånd om hende. Peter kørte afsted mod internatet med den lille pelsbunke af en hund.

Læs mere...

Hjælp til rålam i Højbjerg

HT sag raalam1.jpg 1I slutningen af august blev vores Hjælpetjeneste kontaktet af en bekymret beboer fra Emiliehøj ved Højbjerg.
På en græsplæne ved boligerne lå et rålam helt stille ved højlys dag, hvilket jo ikke er normal opførsel for de ellers skræmte dyr. Hvad der var sket det lille lam var der ikke nogen der viste.

Læs mere...

Andemor fik ællinger på 10. sal

ht sag and soe.jpg 1- Peter rykkede ud og fik reddet familien

Vores dyrekonsulent Peter, som primært hjælper mishandlede og vanrøgtede dyr, blev tilkaldt af en bekymret borger i Aarhus centrum, som havde spottet at en andemor havde lagt æg og nu havde fået ællinger.

Læs mere...