Annonce

Listen over internatets dyr som søger et nyt hjem, indeholder alle vore hunde, men desværre kun et udpluk af Kattene, da det ikke tidsmæssigt er muligt at præsenterer alle vore skønne katte, som vi i perioder har helt op til 90 af.
Listen bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Så er du interesseret i et af dyrene:

 • Ring til os på 8733 4440 (Tast 1) phone-icon
 • Send Mail-icon
 • eller kom forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Choko

 • IMG 3629 1Navn: Choko
 • Køn: Kastr. han
 • Alder: 02/11/14
 • Race: Blanding

Søger
Et hjem med plads til at boltre sig, som hel eller delvis frikanin.

Baggrund/Historie
Choko har boet på internatet siden den 02/11/17. Han er indleveret da ejer har mistet interessen for ham.

Personlighed/Adfærd
Choko har altid boet udenfor som enekanin. Han vil formentlig blive rigtig glad for en kaninven, og trænger i det hele taget til noget mere nærvær og kontakt. Han er sjov og social, og vil blive alletiders kanin hos en der har interessen for ham. Vil muligvis kunne trives med børn fra 10 år og opefter, såfremt de forstår hvordan man bør omgåes en kanin.

Særlige bemærkninger
Choko blev kastreret den 01/09/15, og er hormonfri og klar til bonding med anden neutraliseret kanin.
Han er vaccineret mod VHD1 og vil blive vaccineret mod VHD2 inden udlevering.


Stampe

 • IMG 3985 1Navn: Stampe
 • Køn: Kastr. han
 • Alder: 03/04/17
 • Race: Vædder

Søger
Et hjem med plads til at boltre sig, som hel eller delvis frikanin.

Baggrund/Historie
Stampe har boet på internatet siden den 03/11/17. Han er købt på et marked og blev solgt sammen med sin bror, hvor ejer fik at vide at de nemt kunne gå sammen. Det kunne de selvfølgelig ikke, da de ikke var neutraliseret, og derfor endte det i slåskamp. Ejer valgte derfor at vi skulle finde et nyt hjem til Stampe.

Personlighed/Adfærd
Stampe er en sød og nem ungkanin, der gerne vil nusses med. Han er meget imødekommende og vil rigtig gerne kontakt. Han er rigtig glad for en tur på gulvet, hvor han virkelig kan få lov til at løbe stærkt. Tidligere ejer fortæller at han er vant til børn, og at han gerne vil ligge og putte i sengen.

Særlige bemærkninger
Stampe blev kastreret den 09/11/17, og vil 6-8 uger efter denne dato kunne bondes med anden neutraliseret kanin.
Han er vaccineret mod VHD1 og vil blive vaccineret mod VHD2 inden udlevering.


Miranda

 • IMG 32353 1Navn: Miranda
 • Køn: Steril. Hun
 • Alder: Voksen
 • Race: Vædderblanding

Søger
Et hjem med plads til at boltre sig, som hel eller delvis frikanin.

Baggrund/Historie
Miranda har boet på internatet siden den 13/10/17. Hun er indleveret som herreløs, og vi har derfor ikke nogen baggrundsviden på hende.

Personlighed/Adfærd
Miranda er en sød og nem kanin, der ikke sådan lige lader sig skræmme. Hun er meget nysgerrig og kontaktsøgende, vil gerne følge med i hvad man laver og "hjælpe til". Hun elsker at storme rundt på gulvet, og vil som alle andre kaniner blive glad for godt med plads.

Særlige bemærkninger
Miranda blev steriliseret den 02/11/17, og vil 6-8 uger efter denne dato kunne bondes med anden neutraliseret kanin.
Hun vil ligeledes blive vaccineret mod VHD1 og VHD2.


Gump

 • IMG 2884 1Navn: Gump
 • Køn: Hun
 • Alder: Voksen
 • Race: Angora

Søger
Et hjem med plads til at boltre sig, som hel eller delvis frikanin - og hvor der er tid til daglig pelspleje.

Baggrund/Historie
Gump har boet på internatet siden den 25/09/17. Hun er indleveret som herreløs, efter at have hoppet rundt udenfor med ekstremt filtret pels.

Personlighed/Adfærd
Gump har haft en lidt hård start på internatet, da hun blev indleveret som en stor hårbold, og vi derfor var nødt til at klippe hende helt ned. Det kan være lidt voldsomt med al den håndtering, og hun har garanteret også haft ondt fordi pelsen har trukket i huden.
Hun er lidt forsigtig endnu, hvilket er forståeligt, men bløder mere og mere op hver dag. Hun er glad for en tur på gulvet i afdelingen, og nyder uden tvivl friheden ved at være kommet af med pelsknuderne.

Særlige bemærkninger
Gump vil blive neutraliseret inden udlevering, og vil 6-8 uger efter denne dato kunne bondes med anden neutraliseret kanin.
Hun vil ligeledes blive vaccineret mod
VHD1 og VHD2.

Et kommende hjem skal være indstillet på, at der er MEGET pelspleje hos en Angorakanin, og det er ekstremt vigtigt at man får hende børstet stortset dagligt.
Ellers kan der hurtigt opstå pelsknuder, hvilket hiver i huden og gør ondt. Under fældningsperioder skal man være ekstra opmærksom, da pels i maven kan lede til forstoppelse.


Albert

 • IMG 2154 1Navn: Albert
 • Køn: Kast. Han
 • Alder: Ung
 • Race: Vædder

Søger
Et hjem med plads til at boltre sig, som hel eller delvis frikanin. Han er en følsom lille fyr, og vil ikke trives i et hjem med små børn.

Baggrund/Historie
Albert har boet på internatet siden den 09/09/17. Vi har ikke nogen baggrund på Albert, da han er fundet på en legeplads sammen med en anden kanin.

Personlighed/Adfærd
Albert er en sød, rolig og kontaktsøgende kanin. Han er meget mild og lidt følsom, og vil trives bedst i et roligt hjem uden små børn.
Han elsker at komme ud på guvet og bruge noget energi. Vil sikkert blive rigtig glad for en kaninven, når han er kastreret og hormonfri.

Særlige bemærkninger
Albert er neutraliseret den 20/09/17, og vil 6-8 uger efter denne dato kunne bondes med anden neutraliseret kanin.
Han er vaccineret imod VHD2 d. 14/09/2017, og vil blive vaccineret mod VHD1 inden udlevering.