Anne Trane

anneInternatsbestyrer
dyreinternat [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk

Jeg blev ansat som bestyrer den 1. august 1995. Er dog oprindelig uddannet reklametegner, men dyrene har altid været en del af mit liv - lige siden jeg var barn.
Jeg har igennem årene også gjort en del i opdræt at både Maine Coon katte og Cavalier King Charles Spaniels.
Derudover har jeg trænet hunde i mange år. Har en figurant- og træneruddannelse. Hjemme har vi schæferen Retro, 3 cavalier - Dutte, Amy og Billie samt 6 islandske heste. Så hele vores liv handler om dyr.
Jeg deltager i alle relevante kurser, der omhandler dyr, og deltager desuden i den politiske debat, både for at sikre bedre dyrevelfærd i Danmark, men i høj grad også for at forbedre vore Dyreværnslov, som ikke håndhæves på et blot rimeligt niveau.


Solveig Christensen

solveig-nyStedfortræder, dyrepasser & dyreformidler

Jeg har være ansat på dyreinternatet siden 1. september 1996. Inden da arbejdede jeg også på dyreinternat med herreløse dyr. Jeg er uddannet redningshundeinstruktør og virket som så siden 2001. Har været redningshundefører siden 1990 med mine egne Chess og Pippi. Pippi er trods pæn alder dog stadig lidt aktiv. Jeg har desuden over år deltaget i en del kurser om hunde- og katteadfærd som jeg finder meget spændende og har stor erfaring i. Div. kurser i genoptræning, korrekt ernæring, 1. hjælp til dyr og stresshåntering har også været på programmet.
Privat har jeg 2 hunde: Pippi på 11,5 år og Rumle på 8 år. 6 katte: Totten på over 20 år, Frederik, Dumbo, Bine, Nille og lille Silke. 1 grå jaco som hedder Jogge. 30 kanariefugle og 15 høns + alt det løse.


Birgitte Møldrup

birgitteDyrepasser & dyreformidler

Jeg startede den 1. oktober 1999 på Internatet.  Jeg er oprindelig uddannet hundefrisør tilbage i 1980 og har haft egen salon. Jeg har altid interesseret mig for dyr og har haft snart alle slags; Gnavere (kanin, hamster, ørkenrotter m.v.), fugle, fisk, hunde og katte. Jeg har opdrættet og udstillet perserkatte i 20 år.
I øjeblikket rummer husstanden udover mand og børn; 2 Franske Bulldogs - Carla og Calle, 1 mops - Cleo, katten Lucas, en ilder samt en chincilla.

Jeg har deltaget i mange kurser og foredrag der omhandler dyr og deres trivsel.

Birgitte står for vores Plejekillinge-ordning.


Karina Hindborg

karinaDyrepasser & dyreformidler

Jeg har været tilknyttet internatet siden 2002 som frivillig, tilkaldevagt og vikar. I 2005 blev jeg fastansat. Jeg har deltaget i flere kurser i katteadfærd og i 2012 bestod jeg Klinisk Etologi (adfærd hos kat og hund), del 1 på Hansenberg i Kolding. Jeg har en stor interesse for hundeadfærd, og i juni 2014 blev jeg uddannet som hundeadfærdsrådgiver og -instruktør.

Karina er vokset op med hunde og har altid elsket dyr. Hjemme hos Karinas familie bor de tidligere internatskatte Tulle og Trille samt Grand Danoisen Nanna, som Karina elsker at gå lange ture med i skoven.

Karina passer også vores Facebook side.


Dorthe Pedersen

dortheDyrepasser / dyreformidler

Jeg startede som frivillig besøger i Besøgstjenesten og besøgte dermed dyr, som havde fået nyt hjem igennem dyreinternatet. Derefter var jeg frivillig og i praktik på selve dyreinternatet. Siden 2009 har jeg været fastansat som dyrepasser på internatet. Jeg har altid haft dyr og de har været min store interesse. Har været på kursus i rehabilitering af dyr, korrekt ernæring, fysioterapi og genoptræning. Desuden kurser i stressede og skadede dyr. Har jagttegn, men nyder kun samværet med jagthunden i naturen. Der er nu 2 hunde i hjemmet igen - nemlig Karlsen på 3,5 år - en bl. af labrador/ruhåret hønsehund og Bobber - en formel1 labrador, begge hentet på internatet.


Henriette Nell Mikkelsen

HenrietteDyrepasser & dyreformidler

Jeg startede på dyreinternatet den 1. december 2009 i en arbejdsprøvning pga. tidl. arbejdsskade. Efter afprøvningen kom der et barselsvikariat i et år og den 1. april 2011 blev jeg fastansat.
Jeg har tidligere arbejdet på et dyreinternat i Hundslund over nogle år. Herefter passede jeg dyr på en dyrepension i Hasselager i en tid. Efter det startede jeg på min uddannelse til dyrepasser på Århus Universitet. Det blev til 16 år på universitetet inden jeg startede i Tingskoven.
Hjemme har jeg udover mand og børn dværggravhunden Karlo med det lange hår.


Casper Bjørn Jensen

casperDyrepasser / dyreformidler

Jeg startede på internatet i virksomhedspraktik i juni 2013 og var så heldig, at jeg fik tilbudt en stilling som dyrepasser/dyreformidler efter min praktik periode var slut.
Jeg har været murer i 12 år og tænkte, at nu var det på tide at prøve noget nyt.
Jeg har altid været en kæmpe dyreven og har igennem mange år, kæmpet for dyrenes rettigheder og derfor søgte jeg op til DDAA.

Der har hele min opvækst været hunde i familien, idet min far har været hundefører ved politiet. Vi har altid elsket dyr i min familie og har altid haft mindst 2 hunde i familien ad gangen.
Jeg har selv 2 dejlige hunde, som hedder Whiskey og Lady Gaga. I min fritid går jeg meget op i styrketræning. Desuden er jeg også vagt-dørmand og livvagt i weekenderne.

Casper er ansvarlig for alle vore herlige frivillige hjælpere.