Annonce

Internatets katte

Listen indeholder kun et udpluk af kattene, da det ikke tidsmæssigt er muligt at præsentere alle vores skønne katte, som vi i perioder har helt op til 90 af. Vi betræber os dog på at lægge så mange op som muligt.

Alle vores katte udleveres neutraliserede og med øremærke, og der kan derfor være katte der lige skal forbi dyrlægen, inden de kan udleveres. Forvent derfor ikke, at du kan få katten med hjem samme dag som du besøger den.

Listen bliver opdateret flere gange om ugen.
Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af kattene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1) phone-icon
  • Sende en mail Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


blaa_tynd_streg
king-iconKronen:
Der udvælges løbende en kattedronning og kattekonge, som er den han- og hunkat der har boet på internatet i længst tid og derfor brændende ønsker sig et nyt og godt hjem - kig en ekstra gang på disse katte!


 

Rika

IMG 3234 1Navn: Rika
Køn: Hunkat
Alder: 24/05/16
Race: Huskat

Søger

Et hjem med mulighed for at komme udenfor. Gerne med børn.

Baggrund/Historie
Rika har boet på internatet siden den 13/07/18. Hun blev indleveret sammen med sine killinger og har siden været i pleje hos en plejefamilie.

Personlighed/Adfærd
Rika er en rigtig sød missemor. Hun er kælen og snakker meget. Rigtig legesyg. Hun elsker godt med plads og vil elske at komme udenfor i et kommende hjem. Hun er meget nysgerrig og følger med i alt hvad familien foretager sig. Er vant til børn på 9 og 7 år.


Molly

Molly 1Navn: Molly
Køn: Hunkat
Alder: 10/06/18
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor, når hun er gammel nok. Gerne børnefamilie.

Baggrund/Historie
Molly har boet på internatet siden den 05/08/18. Hun er indleveret sammen med sin mor og søskende.

Personlighed/Adfærd
Molly er en skøn pige som er virkelig kælen. Hun følger en rundt alle steder og vil helst ligge ved en hele tiden. Hun elsker alle og vil egne sig godt til en børnefamilie.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Molly, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Silkeborg.
Molly er flytteklar.


Lulo

Lulo 1Navn: Lulo
Køn: Hunkat
Alder: 10/01/17
Race: Huskat

Søger

Et hjem med mulighed for at komme udenfor. Gerne børnefamilie.

Baggrund/Historie
Lulo har boet på internatet siden den 05/08/18. Hun er indleveret sammen med sine killinger.

Personlighed/Adfærd
Lulo er en rigtig dejlig kat og en god missemor. Hun er utrolig kælen og kan med mennesker i alle aldre.
Hun bryder sig ikke om at være alene om natten, så et hjem hvor hun må sove i samme rum som ejer er et must. Ellers miaver hun en del.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Lulo, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Silkeborg.
Lulo kan flytte når hendes killinger er flyttet hjemmefra. Det kan de fra den 2. september.


Wilma

IMG 2218 1Navn: Wilma
Køn: Hunkat
Alder: 04/09/16
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Wilma har boet på internatet siden den 09/08/18. Hun er indleveret med sine killinger.

Personlighed/Adfærd
Wilma er en sød og rolig missemor, der tager sig godt af sine unger. Dog begynder hun så småt at have brug for noget tid til sig selv. 
Hun er meget mild og nem at håndtere, kan løftes uden problemer. Har et fint lille ansigt som er en anelse spidst, hvilket kombineret med hendes lidt skeløjede blik får hende til at se så charmerende ud.


Lucie

IMG 2320 1Navn: Lucie
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/08/12
Race: Huskat

Søger

Et hjem med mulighed for at komme udenfor. Hun skal som udgangspunkt ikke ud til børn.

Baggrund/Historie
Lucie har boet på internatet siden den 19/07/18. Hun var egentlig indleveret til aflivning hos dyrlægen, men da hun ikke fejler noget spurgte dyrlægen om lov til at kontakte os med henblik på videreformidling.

Personlighed/Adfærd
Lucie er en kat med meget personlighed. Hun er en hyggetøs og kan ligge på alverdens sjove måder når hun sover, både på "gulvet" og i sin katteseng. Hun er som udgangspunkt en kælen kat, men hendes lunte kan være lidt kort og det er ikke altid at hun gider nusseriet så længe ad gangen. Når det er tilfældet, kan hun finde på at nappe. Hun er meget legesyg og vi tror en del af nappe-problematikken bunder i, at hun trænger til at komme ud og opleve noget, jage og gå på opdagelse i naturen. Derfor håber vi at kunne finde hende et hjem, hvor hun kan blive stimuleret godt, så hun har "tid" til at være den hyggekat hun er inderst inde.


Jack

41502723 10214989082913756 6007599876240572416 n 1Navn: Jack
Køn: Hankat
Alder: 24/06/18
Race: Huskat

Søger

Et hjem med tid og lyst til en killing. Som udgangspunkt skal han ikke ud til en børnefamilie eller familie med andre dyr.

Baggrund/Historie
Jack har boet på internatet siden den 26/06/18. Han er indleveret sammen med sin mor og søskende.

Personlighed/Adfærd
Jack er en snakkesalig puttetrold, der elsker at blive nusset på maven og spinder højt. Han vil gerne være med i alt og fortæller når han er nysgerrig. Han kan være meget energisk det ene tidspunkt, for så at blive helt kælen og træt bagefter. Han energiniveau har godt af leg og små udfordringer. Plejemor mener, at han muligvis vil kunne trives som indekat med små gåture i sele.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Jack, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Hjortshøj.
Han er flytteklar nu.


Stella

Stella 1Navn: Stella
Køn: Hunkat
Alder: 01/04/16
Race: Huskat

Søger

Et hjem med mulighed for at komme udenfor. Hun skal ikke ud til små børn.

Baggrund/Historie
Stella har boet på internatet siden den 24/08/18. Hun er indleveret som herreløs med sine killinger.

Personlighed/Adfærd
Stella var en meget træt mor da hun først kom til sin plejefamilie. Det havde været hårdt for hende at have seks killinger på den plads vi kan tilbyde på internatet, og da killingerne havde rigtig dårlig mave havde hun endnu mere travlt med at passe dem. Det gjorde hende godt at blive sendt i pleje og få mere plads samt hjælp til killingerne, og hun brugte de første dage på at slappe af og falde til. Herefter livede hun helt op og begyndte igen at lege med killingerne og hygge om dem. Hun elsker at blive nusset i hovedet og dutter gerne pande. Hun bryder sig dog ikke om at blive nusset for meget på bagparten eller på maven. Hun snakker en del. Kan sitte på kommando. Hun er en lidt forsigtig men kærlig kat, og når hun lærer dig at kende, vil hun være din bedste ven.


Misser

IMG 3266 copy 1kongNavn: Misser
Køn: Hunkat
Alder: 28/02/17
Race: Huskat

Søger

Et hjem med mulighed for at komme udenfor.

Baggrund/Historie
Misser har boet på internatet siden den 05/07/18. Hun havde rendt som herreløs i en periode og var til at starte med meget sky. En familie begyndte at fodre hende, og da det så ud til at Misser var drægtig, ydede de en ekstra indsats for at få gjort hende tryg. Hun fødte sine killinger indenfor, men de kom hurtigt ind i huset hvor Misser passede dem. Familien henvendte sig til os men tilbød sig som plejefamilie indtil killingerne var store nok til nye hjem. I hjemmet bor der en stor hund, som både Misser og killingerne har haft det fint med.

Personlighed/Adfærd
Misser er lidt sin egen men vil gerne nusses. Hun skal nok sige fra når hun ikke gider mere, enten med lyd eller en pote uden kløer. Hun snakker rigtig meget og er rolig og kærlig. Vil rigtig gerne ud og elsker sin løbegård her på internatet. Vant til hund og opsøger den selv for at lege eller drille. Tigger gerne mad fra bordet når der er noget hun gerne vil smage. Kan håndteres og løftes uden problemer.


Nadim

IMG 2643 1Navn: Nadim
Køn: Hunkat
Alder: 06/06/18
Race: Huskat

RESERVERET

Søger

Et hjem med tid og lyst til en killing.

Baggrund/Historie
Nadim har boet på internatet siden den 06/07/18. Hun er født i en stald og har efterfølgende boet hos en plejefamilie sammen med sin mor og søskende.

Personlighed/Adfærd
Nadim er dygtig til at drible en bold eller tøjmus og elsker at lege. Hun er altid glad og klar til leg. Bærer gerne sit legetøj fra sted til sted som en hund. Vil gerne nusses med og kan håndteres uden problemer.


Fanta

43057109 2064203693891701 8605858496782532608 n 1Navn: Fanta
Køn: Hunkat
Alder: 07/06/18
Race: Huskat

Søger

Et roligt hjem uden for meget støj og uforudsigelighed. Skal ikke ud til helt små børn. Vil trives rigtig fint i et hjem med en anden kat.

Baggrund/Historie
Fanta har boet på internatet siden den 14/08/18. Hun er indleveret som herreløs og var i starten meget bange. Vi valgte at sende hende ud i en plejefamilie som havde masser af tid til at arbejde med hendes tillid til mennesker og det har heldigvis båret frugt.

Personlighed/Adfærd
Fanta er en utrolig dejlig og legesyg pige. Det tager noget tid før hun falder til og viser tryghed, men det er blevet så meget bedre og nu elsker hun at lege og hygge. Hun gider ikke rigtig løftes på, men kommer selv hen og vil putte. Hun vil også gerne nusses, men det skal foregå i hendes tempo og i det omfang hun gider. Hun er en selvstændig lille dame, der måske ikke altid har haft det bedste forhold til mennesker.
Hun vil sætte stor pris på en legekammerat i et kommende hjem. Hun er vant til både ældre katte og små killinger.
Hun har en rigtig god appetit og kaster man med godbidder er det bare et hit.
I Fanta får man en rigtig sød og god ven, når hun lige har lært en at kende.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Fanta, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Åbyhøj.
Hun er flytteklar nu.

 


Bøllemis

Bøllemis 1Navn: Bøllemis
Køn: Hankat
Alder: 12/07/18
Race: Huskat

RESERVERET

Søger

Et hjem med tid og lyst til en killing. Gerne børnefamilie.

Baggrund/Historie
Bøllemis har boet på internatet siden den 23/08/18. Hans mor blev indleveret som herreløs med sine syv killinger.

Personlighed/Adfærd
Bøllemis er bror Ballade Roulades følgesvend. Han er fuld af energi og elsker at udforske nye rum i huset. Løber gerne om kap med sine søskende hvor han er sikker vinder hver gang. Vil passe godt i et hjem hvor han kan få lov til at lege og udforske nye territorier. Med hans selvtillid, vil han formentlig trives fint med andre dyr. 

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Bøllemis, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Hadsten.
Han er flytteklar nu.


Midde

Midde 1Navn: Midde
Køn: Hunkat
Alder: 27/09/14
Race: Huskat

Søger

Et hjem med mulighed for at komme uden. Midde vil elske et hjem hvor hun kan blive forkælet efter at have haft syv killinger. Hun skal ikke ud til andre dyr eller helt små børn, men vil være ok med større børn med forståelse for katte. 

Baggrund/Historie
Midde har boet på internatet siden den 23/08/18. Hun blev indleveret som herreløs med sine syv killinger.

Personlighed/Adfærd
Det kræver en vis portion tålmodighed og overbærenhed at være mor til syv killinger, og Midde besidder begge kvaliteter. Hun kan til tider være lidt sky overfor nye mennesker og indtryk, men det kræver ikke mere end et par klø bag øret før hun igen finder ro. Han kan dog også have sine legesyge stunder, især hvis hendes store kærlighed, badesandaler, er indblandet. 

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Midde, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Hadsten.
Hendes killinger flytteklar nu og Midde kan flytte så snart de er fløjet fra reden.


Odin

IMG 2946 1kongNavn: Odin
Køn: Kastr. hankat
Alder: 26/06/17
Race: Huskat

RESERVERET

Søger

Et hjem der kan introducere ham til udelivet. Odin skal ikke ud til helt små børn.

Baggrund/Historie
Odin har boet på internatet siden den 30/08/18. Han har været på internatet af to omgange. Første gang blev han indleveret pga. allergi og senest da han ikke kan trives som indekat, selvom det er hvad han har været vant til i første hjem.

Personlighed/Adfærd
Odin er en rigtig sød og lækker kat, der tydeligvis ønsker at prøve kræfter med udelivet. Han skal ikke ud til lejlighed eller rækkehus.
Han elsker at lege med bolde og hente dem til ejer, sover gerne hos en og spinder så fint imens. Han er kontaktsøgende og meget social på sin egen måde, men er ikke en skødekat. Er ikke altid begejstret for nus i hovedet men gerne på ryggen.
Bryder sig ikke om hurtige armbevægelser og for meget larm, derfor skal han ikke ud til helt små børn.