Annonce

Internatets katte

Listen over internatets dyr indeholder kun et udpluk af kattene, da det ikke tidsmæssigt er muligt at præsenterer alle vore skønne katte, som vi i perioder har helt op til 90 af.
Listen bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Så er du interesseret i et af dyrene:

 • Ring til os på 8733 4440 (Tast 1) phone-icon
 • Send Mail-icon
 • eller kom forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


blaa_tynd_streg
king-iconKronen:
Der udvælges løbende en kattedronning og kattekonge, som er den han- og hunkat der har boet længst på internatet og derfor brændende ønsker sig et nyt og godt hjem - kig en ekstra gang på disse katte !


 

Kelly

 • Kelly 26753 1Navn: Kelly
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 18/11/2015
 • Race: Huskat

Søger
Et roligt hjem med udemulighed.

Baggrund/Historie
Kelly har boet på internatet siden den 15/05/17, hvor hun kom ind som herreløs og efterfølgende fik fire killinger. De blev alle sendt i pleje, så der var ro til at være nybagt missemor. Killingerne er for længst flyttet og Kelly mangler nu selv et hjem.

Personlighed/Adfærd
Kelly er en fantastisk sød kat, der har de fineste store øjne og den smukkeste farve. Hun elsker at ligge på toppen af kradsetræet og kigge ud, og drømmer helt sikkert om selv at kunne udenfor og rende i sit kommende hjem. 
Hun er meget nysgerrig, og det tager ikke mange øjeblikke før hun springer fra toppen af "tronen" og ned på gulvet for at udforske.
Hun vil gerne nusse og dutte næse i det omfang der passer hende, og så er hun legesyg som bare pokker ;) En skøn og sjov lille kat, der drømmer om en rigtig sofa at slumre på og holde udkig fra.

Særlige bemærkninger


Susanne

 • 22141078 10155483916792931 5393323207926326714 nNavn: Susanne
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 21/08/15
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med mulighed for at komme udenfor, og hvor der ikke bor små børn.

RESERVERET

Baggrund/Historie
Susanne har boet på internatet siden den 11/08/17. Hun blev fundet udenfor med sine to killinger. Den lille familie blev sendt i pleje, så killingerne kunne vokse op i et rigtigt hjem, og Susanne kunne få noget ro til at tage sig af dem.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:
Susanne er en meget smuk og sød kat. Hun er ikke en "ligge i skødet"-kat, men vil gerne ligge i nærheden af os. Hun giver altid et sødt miav fra sig, når man snakker til hende og nusser hende.
Hun elsker at ligge i vindueskarmen og kigge på fugle, og har sandsynligvis været udekat hvor hun nu end stammer fra.
Hos os har der ingen problemer været med hende, men da hun kan være lidt sky og genert, vil hun nok trives bedst i et hjem uden små børn.
Susanne er ganske legesyg og elsker at snuppe en hårelastik og lege med den :)

Særlige bemærkninger
Susanne kan mødes på internatet.


Mokka

 • 27145 1Navn: Mokka
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 26/10/13
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med mulighed for at komme lidt udenfor. Hun skal ikke ud i et hjem med små børn.

Baggrund/Historie
Mokka har boet på internatet siden den 19/09/17. Hun er indleveret af ejer pga. flytning. Vi fik oplyst af tidligere ejer, at hun havde det godt med børn. Vi sendte hende derfor ud i et hjem med sådan nogle små størrelser, men det fungerede slet ikke for Mokka, der var meget bange for dem og desværre ikke kunne trives i hjemmet. Derfor er hun nu kommet retur og søger et hjem uden små børn.

Personlighed/Adfærd
Mokka er en sød og kælen kat, der generelt er glad for de fleste mennesker. Dog har vi som sagt erfaret, at hun ikke bryder sig synderligt om børn.
Hun elsker at blive nusset under hagen, og følger en hvorend man går. Hun har boet som inde/udekat, og det skal hun igen.

Særlige bemærkninger


Bianca

 • 27193 1Navn: Bianca
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 02/07/17
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing.

Baggrund/Historie
Bianca har boet på internatet siden den 30/09/17. Hun er indleveret som herreløs sammen med sine tre søskende.

Personlighed/Adfærd
Bianca var ret tilbageholdende i starten, men efter der er blevet tyndet ud i søskendeflokken, har hendes lille personlighed virkelig fået lov til at komme frem i lyset og hun er blomstret enormt.
Hun spinder bare man nærmer sig hende, og vil enormt gerne ud og snakke. Hun kan håndteres uden problemer, men det er ikke altid hun lige har tid til at hænge på armen, for der er også en søster der skal tumles med og tøjmus der skal jages ;) 

Særlige bemærkninger


Bine

 • 27194 1Navn: Bine
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 02/07/17
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing. Der er fart over feltet hos Bine, og hun vil nok sætte pris på at kunne komme lidt udenfor, når hun er gammel nok.

Baggrund/Historie
Bine har boet på internatet siden den 30/09/17. Hun er indleveret som herreløs sammen med sine tre søskende.

Personlighed/Adfærd
Bine var lidt forsigtig og reserveret i starten, men er virkelig blomstret i takt med at hun er blevet ældre. Der er krudt i måsen på hende, og hun tager mange spurteture henover gulvet når muligheden byder sig. Hun er generelt enormt legesyg - om det så er at tumle med sin søster, jagte tøjmus eller puffe efter en fjer på en drillepind, så er hun klar. Hun er vildt dygtig til at klatre, og tager den gerne helt til toppen i vores allerhøjeste kradsetræ.
Når hun ikke flyver rundt og leger, vil Bine rigtig gerne nusses. Hun er nemlig at håndtere, kan løftes og spinder så snart man kigger på hende.

Særlige bemærkninger


Piv

 • Piv 1 1Navn: Piv
 • Køn: Hankat
 • Alder: 21/08/2017
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing, hvor han kan komme lidt udenfor.

RESERVERET

Baggrund/Historie
Piv har boet på internatet siden den 21/08/17. Hans mor Hemera fødte et kuld på 6 killinger herude på internatet, og de har alle boet i pleje siden, så de kunne vokse op i en normal hverdag.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:
Piv er verdens største hyggekat! Han bor nærmest i sofaen, når han ikke lige er i gang med en leg. Man kan ikke undgå at høre Piv når han kommer ind i et rum eller vågner, da han altid gør opmærksom på sig selv – deraf hans navn. Alt på Pivs vej bliver nedkæmpet, og han kommer tit spankulerende med sit ”trofæ” i form af sokker og diverse småting. Han er en meget opsøgende killing som altid skal helt op i ansigtet og kæle, inden han falder i søvn på ens skød. 

Særlige bemærkninger
Hvis du er interesseret i at møde Piv, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien som er bosat i Århus C.

Piv er klar til at flytte hjemmefra i uge 46.


Hemera

 • Hemera 1 1Navn: Hemera
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 26/06/2015
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med udemulighed, og hvor hun ikke skal bo med andre katte eller tolerere mange andre katte i området.

Baggrund/Historie
Hemera har boet på internatet siden den 22/06/17. Hun blev indleveret som herreløs og må på tidspunktet have været meget "nydrægtig". Efter er godt stykke tid på internatet blev det opdaget, og vi fik flyttet hende til en passende afdeling inden hun fødte sine 6 killinger. Siden har de været ude i pleje, så killingerne kunne vokse op i en normal hverdag, og Hemera kunne få ro til at passe dem.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:

Hemera er en meget smuk og sød kat, hun har de største runde øjne, som man ikke kan andet end forelske sig i. Hun har været verdens kærligste og bedste mor for alle 6 killinger.
Hun er ikke en "ligge i skødet"-kat, men hun er altid lige i nærheden af os. Hun giver tit et miav fra sig, når hun mangler opmærksomhed, eller når man snakker til hende og nusser hende, hvilket hun elsker.
Hemera elsker at ligge i vindueskarmen og kigge ud på gaden og på fugle - hun har sandsynligvis været udekat hvor hun stammer fra, og skal være det igen. Hun elsker at komme på opdagelse og er meget nysgerrig, alle ting bliver undersøgt.
Da hun ankom til vores lejlighed var hun hverken skræmt eller forvirret, hun fandt sig til rette med det samme. Selvom hun ikke er killing længere, er hun meget legesyg. Hun farer rundt sammen med sine killinger, og er med på sjov og ballade. Vi som plejefamilie faldt pladask for Hemera med det samme - det håver vi hendes nye familie også vil.

Særlige bemærkninger
Hvis du er interesseret i at møde Hemera, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien som er bosat i Århus C.

Hemera er klar til at flytte, når hendes killinger er flyttet hjemmefra.


Olivia

 • Oliviaweb 1Navn: Olivia
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 10/08/2017
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing, gerne med børn eller andre dyr.

Baggrund/Historie
Olivia har boet på internatet siden den 24/09/17. Hun er fundet på Grenå Terminalen sammen med sin søster. De er vokset op i pleje, hvor de er blevet vant til dagligdagens rutiner og lyde. Plejemoren har både voksne hunde, katte og andre killinger, og de har også været en tur med i sommerhus på Læsø.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:
Olivia er sød og kælen, vil gerne lege med os og de andre dyr vi har.
Hun er lidt forsigtig og skal lige se folk an.

Særlige bemærkninger
Hvis du er interesseret i at møde Olivia, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien som er bosat i Odder.

Olivia er klar til at flytte hjemmefra den 10/11/17.


Viola

 • Viola 1Navn: Viola
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 10/08/2017
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing. Hun er lidt forsigtig, og skal derfor ikke ud til en børnefamilie.

Baggrund/Historie
Viola har boet på internatet siden den 24/09/17. Hun er fundet på Grenå Terminalen sammen med sin søster. De er vokset op i pleje, hvor de er blevet vant til dagligdagens rutiner og lyde. Plejemoren har både voksne hunde, katte og andre killinger, og de har også været en tur med i sommerhus på Læsø.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:
Viola er lidt forsigtig af sig, men vil gerne kæles med og putte lidt hos en. Hun får måske brug for lidt tid til at falde til i et nyt hjem, men vil blive alletiders lille makker.

Særlige bemærkninger
Hvis du er interesseret i at møde Viola, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien som er bosat i Odder.

Viola er klar til at flytte hjemmefra den 10/11/17.


Kitty

 • IMG 3626 1Navn: Kitty
 • Køn: Steril. hunkat
 • Alder: 26/09/12
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem uden hunde, hvor hun kan få lov til at komme udenfor.

Baggrund/Historie
Kitty har boet på internatet siden den 26/09/17. Hun er indleveret da hun stressede over familiens hund.

Personlighed/Adfærd
Kitty er sød og meget kontaktsøgende. Hun har tidligere boet med en lidt ældre kat, som hun var glad for og lænede sig lidt opad. Hun holder meget af at være udenfor, og det skal hun selvfølgelig have mulighed for igen. Hun har det fint med børn.
Vi oplever Kitty som en afslappet og dejlig kat, der bruger det meste af dagen på at slumre. Ligeså snart hun ser en, er hun på benene og vil rigtig gerne snakkes med og nusses om.

Særlige bemærkninger


Elvis

 • IMG 4214 1Navn: Elvis
 • Køn: Kastr. hankat
 • Alder: 05/05/13
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med udemulighed. Han har ikke været vant til andre dyr, men er glad for børn.

Baggrund/Historie
Elvis har boet på internatet siden den 05/10/17. Han har været højtelsket i sit tidligere hjem, men måtte indleveres pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Elvis er en stor, lækker hankat. Han er meget kontaktsøgende og vil enormt gerne nusses. Han er venlig og imødekommende overfor gæster.
Har været vant til børn på 4, 7 og 12 år i sit tidligere hjem, og der har ikke været nogen problemer. Han har været vant til at kunne komme udenfor, og det skal han igen. På internatet oplever vi ham som en sød og afslappet kat, der hviler i sig selv og er meget glad for mennesker.

Særlige bemærkninger
Elvis bryder sig ikke om støvsugeren.


Fiona

 • noraweb 1Navn: Fiona
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 14/08/2017
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing, gerne med børn eller andre dyr. 

RESERVERET

Baggrund/Historie
Fiona har boet på internatet siden den 05/09/17. Hun blev fundet sammen med sine søskende lige udenfor et autoværksted. De blev indleveret hos os, og er siden vokset op i pleje, hvor de er blevet vant til dagligdagens rutiner og lyde. Plejemoren har både voksne hunde, katte og andre killinger, og de har også været en tur med i sommerhus på Læsø.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:
Fiona en sød og meget ligetil killing, der vil kunne trives i de fleste hjem. Hun vil gerne kæle og putte, og leger godt med sine søskende og de andre dyr i huset.

Særlige bemærkninger
Hvis du er interesseret i at møde Fiona, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien som er bosat i Odder.

Fiona er klar til at flytte hjemmefra den 17/11/17.


Bølle

 • IMG 3763 1Navn: Bølle
 • Køn: Hankat
 • Alder: 06/11/15
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem uden andre katte, hvor han kan komme lidt udenfor.

Baggrund/Historie
Bølle har boet på internatet siden den 02/11/17. Han er indleveret som herreløs efter at have rendt rundt i området i en måneds tid.

Personlighed/Adfærd
Bølle er en skøn, sjov og meget elskelig missedreng. Han bryder sig ikke om andre katte, og havde det rigtig svært med at stå i vores modtagelsesrum hvor der er mange andre katte. Efter vi flyttede ham til et af vores karantænebure, blev han til en helt anden kat - afslappet og finurlig, med det sødeste lille miav der næsten lyder som om han siger hej. Han bruger en stor del af sin tid på at slumre i seng katteseng, eller på spøjse måder på gulvet af buret ;)

Særlige bemærkninger
Bølle er indlogeret i et af vores karantænebure, og du skal derfor henvende dig hos personalet, hvis du ønsker at møde ham.


Houdini

 • 23659144 1794589580616539 8616818175632798975 n 1Navn: Houdini
 • Køn: Hankat
 • Alder: 21/08/2017
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing, gerne med børn eller andre dyr.

RESERVERET

Baggrund/Historie
Houdini har boet på internatet siden den 28/09/17. Han er indleveret som herreløs sammen med sine søskende.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:
Houdini er en lille bandit med krudt i måsen. Vi kalder ham indimellem Pølse, fordi han stjæler pølser fra bordet selvom han ikke må ;)
Når han leger eller får noget han er helt vild med, siger han sjove lyde. Han trives rigtig fint med sine søskende, så andre katte er intet problem. Han er også glad for børn.

Særlige bemærkninger
Hvis du er interesseret i at møde Houdini, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien som er bosat i Åbyhøj.

Houdini er klar til at flytte hjemmefra :)


Tulle

 • 23622485 1794589537283210 6618948830965849707 n 1Navn: Tulle
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 21/08/2017
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing, gerne med andre dyr. Hun skal ikke ud til små børn, men er ok med større.

Baggrund/Historie
Tulle har boet på internatet siden den 28/09/17. Hun er indleveret som herreløs sammen med sine søskende.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:
Tulle er lidt forsigtig og skal lige se tingene an, men er virkelig sød og nysgerrig. Hvis der er noget hun elsker, så er kradsetræet med legetøj på, eller en lille mus på klokke på. Hun holder meget af at putte i sofaen, og er så sød og kærlig, når hun først er faldet til. Hun er glad for andre katte og har det okay med større børn, men små børn bliver for meget for hende.

Særlige bemærkninger
Hvis du er interesseret i at møde Tulle, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien som er bosat i Åbyhøj.

Tulle er klar til at flytte hjemmefra :)


Magnus

 • magnusweb 1Navn: Magnus
 • Køn: Hankat
 • Alder: 21/08/2017
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem med tid og lyst til en killing, gerne med andre dyr. Han skal ikke ud til helt små børn, men er ok med større.

RESERVERET

Baggrund/Historie
Magnus har boet på internatet siden den 28/09/17. Han er indleveret som herreløs sammen med sine søskende.

Personlighed/Adfærd
Plejemor skriver:
Magnus har rigtig meget energi, men elsker også at aftenhygge på sofaen. Han er meget stolt når han leger med tøjmus, og kan nærmest lyde som en hund imens ;) Han er glad for andre katte, og vil også kunne fungere med større børn.

Særlige bemærkninger
Hvis du er interesseret i at møde Magnus, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien som er bosat i Åbyhøj.

Magnus er klar til at flytte hjemmefra :)


Misse

 • IMG 3622 1Navn: Misse
 • Køn: Steril. hunkat
 • Alder: 05/08/10
 • Race: Huskat

Søger
Misse har før været udekat, men har i nogle år boet som indekat. Hun vil stadig gerne ud, og derfor skal hun have den mulighed igen i et kommende hjem.
Hun har ikke været vant til andre dyr, men er rigtig glad for børn.

Baggrund/Historie
Misse har boet på internatet siden den 28/10/17. Misse stammer oprindeligt fra internatet, hvor hun flyttede ind som killing. Hun var sat i en papkasse sammen med sine søskende ved en skraldeø. Misse har i flere år boet i et godt hjem og været højtelsket, men kunne desværre ikke komme med da familien skulle flytte.

Personlighed/Adfærd
Misse er en super sød og kontaktsøgende kat. Hun elsker at blive nusset med og kælet for, og hun vil rigtig gerne børstes - det er noget hun elsker.
Hun elsker børn og har intet imod mange mennesker og gæster.
På internatet oplever vi hende som en yderst kælen og nysgerrig kat, der gør sit for at man får øje på hende og nusser med hende.

Særlige bemærkninger


Felix

 • IMG 3495 1Navn: Felix
 • Køn: Kastr. hankat
 • Alder: 12/07/14
 • Race: Huskat

Søger
Felix har boet som indekat indtil, men han trives ikke længere med det. Derfor søger han et hjem som kan introducere ham til udelivet.
Han skal ikke bo med små børn.

Baggrund/Historie
Felix har boet på internatet siden den 01/11/17. Han er født på internat, efter hans mor blev fundet under en bil og indleveret hos os.
Han flyttede herfra som killing men er nu kommet retur, da han ikke længere trives i hjemmet.

Personlighed/Adfærd
Sød og glad kat der trænger til at komme ud og få stimuleret sine "kattesanser" i naturen.
Felix er kontaktsøgende, nysgerrig og kælen her på internatet, og han vil rigtig gerne snakkes med når muligheden byder sig.
Vi tror han vil blive en skøn og harmonisk kælekat, når han får mulighed for at komme ud og brænde noget krudt af :)

Særlige bemærkninger


Gumse

 • IMG 3990 1Navn: Gumse
 • Køn: Steril. hunkat
 • Alder: 09/12/07
 • Race: Huskat

Søger
Gumse har brug for et roligt hjem, hvor hverdagen er forholdsvis forudsigelig. Hun skal ikke bo med børn eller hos nogle der ofte får gæster.
Det optimale vil være, hvis hun er ene dyr i hjemmet.

Baggrund/Historie
Gumse har boet på internatet siden den 30/10/17. Hun kom til internatet som herreløs da hun var to år, og har siden boet i et hjem hvor ejer desværre gik bort. Hun kom retur til os og flyttede ret hurtigt igen, men desværre kunne hun ikke trives i hjemmet og er nu kommet tilbage igen.

Personlighed/Adfærd
Gumse er skøn missepige, der blot har brug for et stille og roligt hjem da hun ellers stresser en del. Hun har taget flytningen til internatet rigtig pænt, og er meget nysgerrig og snakkesalig. Hun søger selv og kontakten, og så er hun en selskabspiser, der helst stikker hovedet i madskålen når man sidder og sludrer lidt med hende imens ;) Hun vil garanteret trives rigtig godt i et hjem hos et ældre par eller en enlig, hvor hun kan være sofamakker med alt hvad det indebærer.

Særlige bemærkninger


Ceva

 • IMG 4025 1Navn: Ceva
 • Køn: Steril. hunkat
 • Alder: 06/11/2015
 • Race: Huskat

Søger
Et hjem som enekat, hvor hun kan komme lidt udenfor.

Baggrund/Historie
Ceva har boet på internatet siden den 28/10/17. Hun blev fundet i en transportkasse der stod på fortorvet, og vi har derfor ingen baggrundsviden om hende.

Personlighed/Adfærd
Ceva er en sjov og finurlig lille dame, der ved hvad hun vil og ikke vil ;) Hun har lidt attitude, og man kan næsten se på hendes ansigt, at hun er en kat med kant.
Hun stresser en del over de andre katte i afdelingen, og derfor føler hun sig generelt bedst tilpas i sit bur, hvilket man skal være opmærksom på, når man kommer og besøger hende. Det kan blive lidt overvældende for hende at være på gulvet, hvor de allesammen kan kigge på hende - derfor skal hun være enekat i et kommende hjem.
Hun er sød og kærlig, vil gerne nusses og snakkes med. Hun kan nemt håndteres og løftes hvis nødvendigt, men hun gider ikke godt blive hængende for længe af gangen ;)

Særlige bemærkninger