Annonce

Internatets katte

Listen indeholder kun et udpluk af kattene, da det ikke tidsmæssigt er muligt at præsentere alle vores skønne katte, som vi i perioder har helt op til 90 af. Vi betræber os dog på at lægge så mange op som muligt.

Alle vores katte udleveres neutraliserede og med øremærke, og der kan derfor være katte der lige skal forbi dyrlægen, inden de kan udleveres. Forvent derfor ikke, at du kan få katten med hjem samme dag som du besøger den.

Listen bliver opdateret flere gange om ugen.
Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af kattene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1) phone-icon
  • Sende en mail Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


blaa_tynd_streg
king-iconKronen:
Der udvælges løbende en kattedronning og kattekonge, som er den han- og hunkat der har boet på internatet i længst tid og derfor brændende ønsker sig et nyt og godt hjem - kig en ekstra gang på disse katte!


 

Artemis

IMG 5269 kingNavn: Artemis
Køn: Steril. hunkat
Alder: 02/05/17
Race: Huskat

Søger
Et hjem uden andre katte, hvor hun kan komme udenfor. Hun skal som udgangspunkt ikke ud til børn.

Baggrund/Historie
Artemis har boet på internatet siden den 20/12/18. Hun er oprindeligt udleveret fra internatet som killing sammen med sin bror, men de to kan ikke komme overens mere.

Personlighed/Adfærd
Artemis er en lidt bestemt dame med sine egne meninger om tingene. Nogle mennesker er hun rigtig glad for og meget kærlig overfor, andre bryder hun sig ikke om - på den måde kan hun være lidt selektiv og vælger selv sine mennesker. Hun er legesyg og bliver helt elektrisk når man kommer med en drillepind eller andet sjov. Hun er meget madglad og er blevet lidt rund under sit ophold på internatet, så en kommende ejer skal ikke være alt for rundhåndet med godbidderne ;)


Lilly

IMG 6424 1Navn: Lilly
Køn: Steril. hunkat
Alder: 27/04/12
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor. Lilly skal ikke ud til børn, da hun er bange for dem.

Baggrund/Historie
Lilly har boet på internatet siden den 15/02/19. Hun er oprindeligt udleveret fra internatet for år tilbage, og er nu kommet retur pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Lilly har boet i hus med have og været rigtig meget udenfor, så da ejer nu skal flytte i lejlighed, mente hun det var synd at tvinge Lilly til et liv indendøre. Hun elsker at være ude. Har været vant til at kunne færdes på et stort område og vi ønsker noget tilsvarende for hende i et kommende hjem. Hun har været vant til kattelem.
Hun kan være lidt forsigtig i starten og skal lige have lov til at lære en at kende, men så er hun også kælen og meget kontaktsøgende.


Viola

IMG 7789 1Navn: Viola
Køn: Steril. hunkat
Alder: 03/04/17
Race: Huskat

Søger
Et hjem uden små børn, hvor hun kan komme udenfor. Hun skal ikke bo med andre dyr.

Baggrund/Historie
Viola har boet på internatet siden den 08/03/19. Hun er oprindeligt indleveret, da ejer flyttede og efterlod hende. Siden flyttede hun ud i et hjem, men er desværre kommet retur da hun ikke trives med familiens små børn.

Personlighed/Adfærd
Sød kat, der elsker at ligge på et varmt gulv eller i en solrig vindueskarm hvor hun kan ligge og kigge ud på livet i haven. Hun er en dygtig musefanger og har brug for at kunne komme ud når hun vil. Dog er kattelem i hendes verden ganske unødvendigt når hun kan lokke sin ejer til at åbne døren ;) Hun er magelig og gider ikke rigtig ud når vejret er dårligt. Hun er glad for mad og spiser alt for meget hvis hun kan komme afsted med det. Synes desuden det er allerhyggeligst at spise når hun har menneskeligt selskab.
Viola bliver påvirket af høje lyde og bryder sig ikke om mange mennesker og dyr omkring sig. Når der er uro, har hun brug for at trække sig til et trygt sted. Hun vil gerne nusses når hun selv synes om det, men hun er ikke vild med at sidde på skødet eller at blive løftet på. Hun kommer selv og tager kontakten og følger så med en rundt i huset. Viola har været meget glad for manden i huset og vil elske at bo ved en enlig herre som har masser af tid til at give hende en masse kærlighed og tryghed. Hun er lidt af en "enmandskat". Hun bliver hurtigt overstimuleret når børnene kæler med hende og kan finde på at slå ud med poten. Det er formentlig en kombination af hurtige bevægelser, lidt for meget uro og kæl i et større omfang end hvad Viola har det godt med.

Særlige bemærkninger
Hun har et gammelt hornhindesår på venstre øje, og det ser ud til at være sunket en smule ind. Hun har ikke ondt og er ikke generet af det, såret er afhelet og skal ikke behandles yderligere. Det kan få hende til at se en anelse skeløjet ud fra nogle vinkler, men det gør hende kun sødere at se på :)


Tigermissen

IMG 6892 1Navn: Tigermissen
Køn: Steril. hunkat
Alder: 23/09/14
Race: Huskat

Søger
Et roligt hjem som enekat, hvor hun kan komme udenfor. Hun skal ikke ud i et hjem med børn. Tigermissen vil formentlig trives rigtig fint i landlige omgivelser, hvor hun kan fange nogle mus og selv gå til og fra menneskekontakt som hun ønsker det.

Baggrund/Historie
Tigermissen har boet på internatet siden den 19/02/19. Hun er oprindeligt indleveret pga. flytning og er siden flyttet ud i nyt hjem, men er kommet retur da hun ikke kunne trives der.

Personlighed/Adfærd
Tigermissen har haft en lidt turbulent tid, siden hun først kom til internatet. Hun har boet sammen med tre andre katte, men tidligere ejer mente at hun nok ville trives bedst som enekat. Hun kom i en boks for sig selv hvilket absolut hjalp på humøret og vi så meget mere til hendes søde og kærlige side. Efter et længere forløb med drypning af ører to gange dagligt, syntes hun ikke længere at håndtering var det allersjoveste og hun foretrak faktisk at vi lod hende være. Hun var blevet reserveret til nyt hjem allerede inden dette forløb, og kemien var heldigvis stadig god da hun blev hentet af sin nye ejer. Desværre har Tigermissen været frustreret over tumulten med flytning, drypning og flytning igen, hvilket har ledt til nogle uheldige episoder i hjemmet. Hun kom tilbage til internatet hvor hun blev tjekket igennem for smerter og andet der kan have haft indvirkning på hendes humør, men intet blev fundet.
Efter nogle uger hvor hun bare har fået lov til at "leve livet" og kun er blevet håndteret i forbindelse med gode og rare ting som f.eks. kæl og mad, ser vi nu en helt anden kat. Hun gnider sig op ad tremmerne, miaver glad og vil rigtig gerne kæles med. Vi håber derfor at kunne finde et hjem til Tigermissen, hvor hun kan komme og gå som det passer hende, og hvor man ikke forlanger af hende, at der skal kæles udover de tidspunkter hvor hun selv ønsker det - tidspunkter der kommer flere og flere af :)


Emil

IMG 7016 1 kongNavn: Emil
Køn: Hankat
Alder: 01/03/17
Race: Huskat

RESERVERET

Søger

Et hjem hvor han kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Emil har boet på internatet siden den 21/03/19Han er indleveret pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Dejlig og rolig dreng. Han er en dygtig jæger, god til at fange mus. Har boet på en gård og har gået sammen med 7 andre katte uden problemer. Der boede også hunde på gården, som han havde det fint med. 
Han er en meget lækker og magelig fyr, der elsker at ligge og putte samtidig med at han bliver nusset.


Baghera

IMG 7019 1Navn: Baghera
Køn: Hunkat
Alder: 01/09/18
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor. Skal som udgangspunkt ikke ud til børn.

Baggrund/Historie
Baghera har boet på internatet siden den 21/03/19Hun er indleveret pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Sød men lidt forsigtig pige. Har boet på en gård og har gået sammen med 7 andre katte. Det er umiddelbart gået fint, men hun har skældt de andre katte meget ud når der skulle spises, også selvom der var rigeligt mad. Derfor vil hun måske trives bedre som enekat. Der boede også hunde på gården, som hun havde det fint med. 


Vita

IMG 7057 1Navn: Vita
Køn: Hunkat
Alder: 01/05/15
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Vita har boet på internatet siden den 15/03/19Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Virkelig sød og meget magelig pige, der elsker en god lur og ikke sådan lige lader sig skræmme. Hun har mødt børn på internatet og der har ingen problemer været. Elsker at blive nusset og hygget om. 


Gøg og Gokke

IMG 7027 1IMG 7026 1Navn: Gøg og Gokke
Køn: Hankatte
Alder: 24/03/16
Race: Huskat

Søger
Et hjem sammen, hvor de kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Gøg og Gokke har boet på internatet siden den 24/03/19. De er indleveret da ejer er gået bort.

Personlighed/Adfærd
Gøg og Gokkes ejer fandt dem i en papkasse som killinger og har siden taget sig af dem. De er vant til at gå ude, men kommer ind og spiser og bliver nusset lidt når de har lyst. Kan også godt finde på at bruge den indendørs kattebakke som er stillet til rådighed. De er ikke vant til små børn men har det fint med lidt større.


Mille

IMG 7342Navn: Mille
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/05/13
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Mille har boet på internatet siden den 08/04/19. Hun er indleveret pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Meget smuk og kælen missepige, der gerne putter under tæpperne og elsker at lege - som regel lidt som en hund, der henter legetøj man kaster.
Hun kan godt med børn, men siger fra hvis det bliver for meget for hende. Hun er vant til mange mennesker og det trives hun fint med.
Spiser tørkost og er vant til at kunne komme udenfor.


Misser

IMG 7438 1Navn: Misser
Køn: Steril. hunkat
Alder: 08/12/13
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Misser har boet på internatet siden den 01/04/19. Hun er indleveret, da hun ikke kunne være i fred for hjemmets hund.

Personlighed/Adfærd
Sød og imødekommende kat, der gerne snakker med fremmede. Hun er vant til kattelem og er glad for at være udenfor. God musefanger :)
Hun har ikke kunne være i fred for familiens hund, så det var ikke nogen succes. Ejer mener dog at hun nok vil kunne trives med en rolig hund der er vant til katte, og som forstår at lade hende være.

 


Speedy

IMG 7597 1Navn: Speedy
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/04/13
Race: Huskat

Søger
Et hjem uden børn og andre katte, hvor hun kan introduceres til udelivet.

Baggrund/Historie
Speedy har boet på internatet siden den 08/04/19. Hun er indleveret, da hun ikke kan med hjemmets andre katte.

Personlighed/Adfærd
Rigtig dejlig lille kat, der er meget kælen og ælter løs når hun rigtig hygger sig. Hun er meget glad for mennesker.
Hun har boet i et hjem med andre katte, men hun forstår dem ikke rigtigt og de forstår ikke hende - derfor skal hun ikke ud til andre katte.
Hun har boet som indekat men vil rigtig gerne ud, så hun søger et hjem som kan introducere hende til udelivet.
Speedy kom til sin ejer som meget lille og i ret dårlig forfatning, men er blevet en rigtig fin kat der elsker menneskekontakt.

 


Baby

IMG 6789 1Navn: Baby
Køn: Steril. hunkat
Alder: 21/05/17
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan prøve kræfter med udelivet, efter at have boet som indekat - det trives hun nemlig ikke længere med.

Baggrund/Historie

Baby har boet på internatet siden den 16/04/19. Hun er oprindeligt indleveret af ejer sammen med to andre katte, og kunne kort efter flytte ud i et hjem. Desværre er hun kommet retur, da hun, selvom hun altid har været indekat og har haft det fint med det, er for aktiv til at bo i en lille lejlighed uden at komme udenfor og opleve noget.

Personlighed/Adfærd
Baby er en rigtig sød og kærlig pige, der elsker kæl og kontakt. Hun har i seneste hjem været meget aktiv, også om natten, men forhåbentlig falder hun lidt til ro når hun får noget mere plads og får mulighed for at komme udenfor og udforske. På internatet oplever vi hende ikke som mere aktiv end den typiske ungkat. Hun er meget legesyg. Kan fint håndteres og kan få "kæleflip", hvor hun gerne vil ligge i armen.


Focus og Batman

IMG 7442 1IMG 7445 1Navn: Focus og Batman
Køn: Kastr. hankatte
Alder: 11/08/15
Race: Huskatte

RESERVERET

Søger

Et hjem sammen, hvor de kan komme udenfor. De har boet på landet og vi håber på at kunne finde dem noget lignende som deres kommende hjem.

Baggrund/Historie
Focus og Batman har boet på internatet siden den 11/04/19. De er indleveret pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Rigtige søde drenge. De er brødre og meget glad for hinanden.
De er begge søde, kærlige og glade for mennesker. De er vant til børn. 
Er vant til at kunne gå ind og ud via kattelem.
Focus snakker en del og kommer når man kalder på ham. Han er meget opsøgende og puffer til en med poten når han vil snakkes med. Elsker at ligge i sofaen og er vant til at måtte komme i hele huset.
Batman er lidt mere stille end Focus. Han elsker at ligge på sofaen og blive nusset på maven. Spinder meget. Meget blid i sin omgang med mennesker. 

 


Chilli

IMG 7409 1Navn: Chilli
Køn: Hunkat
Alder: 24/04/18
Race: Huskat

Søger
Chilli har boet som indekat og haft det fint med det.

Baggrund/Historie
Chilli har boet på internatet siden den 12/04/19. Hun er indleveret pga. allergi.

Personlighed/Adfærd
Sød og rolig missepige. Hun er rigtig sjov, elsker f.eks. at blive støvsuget på svagt sug, hun smider sig foran støvsugeren. Vil også gerne børstes. Hun er også glad for vandhanen og både drikker af den og går ind under vandet hvis man tænder for det.
Hun har boet med tre børn som hun var glad for. Har heller ikke sagt noget til når der var besøg af helt små børn.
Hun bryder sig ikke om hunde.
Var ikke bange nytårsaften, men sad bare og kiggede ud af vinduet. Hun er renlig og går på bakke.
Er vant til at få Royal Canin killingetørkost og lidt vådfoder nogle gange om dagen. Har desuden fået godbidder med fiskeolie.

 


Alma

IMG 7457 1Navn: Alma
Køn: Steril. hunkat
Alder: 15/05/16
Race: Huskat

Søger
Et roligt hjem uden børn og andre katte, hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Alma har boet på internatet siden den 15/04/19. Hun er indleveret pga. større ændringer i hjemmet, som hun ikke trives så godt i.

Personlighed/Adfærd
Meget sød og kælen. Hun er en rigtig god kat, der meget gerne vil snakkes med og nusses om. Har tidligere gået sammen med anden kat, men det skal hun ikke igen. Hun nyder en god lur, gerne krøllet helt sammen i hulen på kradsetræet, så kun lige hoved og bagpoter stikker ud. Har taget flytningen til internatet rigtig pænt og er meget imødekommende overfor nye mennesker. Hun er vant til at spise tørkost.


Sif

IMG 7467 1Navn: Sif
Køn: Hunkat
Alder: 01/07/16
Race: Huskat

RESERVERET

Søger
Et roligt hjem uden børn. Sif har boet som indekat og haft det fint med det.

Baggrund/Historie
Sif har boet på internatet siden den 04/04/19. Hun er indleveret af ejer.

Personlighed/Adfærd
Det har været lidt svært for Sif at flytte på internat, så en ny ejer må forvente at hun måske får brug for noget tilvænningstid når hun kommer med hjem. Heldigvis bløder hun op igen og nu har hun fundet ud af, at vi vil hende det godt. Hun kommer ikke nødvendigvis rendende hen til lågen med det samme endnu, men hun vil gerne nusses og hygges om. I sit tidligere hjem har hun også haft brug for lige at se folk an.
Hun er renlig og trives rigtig fint med at være indekat. Hun er generelt en meget rolig kat, men får sin "legesyge-flip" indimellem. Hun er meget magelig og vil gerne ligge højt så hun kan følge med.
Vant til at få tør- og vådfoder.

 


Emily

IMG 7047 1Navn: Emily
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/07/13
Race: Huskat

Søger
Et roligt hjem uden børn og andre dyr. Hun skal have mulighed for at komme udenfor.

Baggrund/Historie
Emily har boet på internatet siden den 14/03/19. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Emily har holdt til hos sin finder over en længere periode. Da hun blev indleveret på internatet, opdagede vi at hun var øremærket og ejer blev kontaktet. Det viste sig at Emily havde været væk meget længe og at ejer ikke havde mulighed for at tage hende tilbage, derfor blev hun overdraget i os i håbet om at finde hende et nyt hjem.
Hun er en rigtig sød kat der gerne vil ligge i skødet og kæles med, men hun har brug for tilpasningstid i nye miljøer. Det var rigtig svært for Emily at være på internatet i starten, men nu hviler hun mere i det og har fået det godt herude. 
Finder kunne oplyse, at hun gemmer sig når der kommer gæster, og at hun ikke bryder sig om andre katte.
Emily var meget tynd da hun kom til finder, men det er hun ikke mere - tværtimod. Derfor skal en kommende ejer ikke være for rundhåndet med godbidderne, men derimod hjæle hende ned i vægt.


Dagmar

IMG 7281 1Navn: Dagmar
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/05/17
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Dagmar har boet på internatet siden den 02/04/19. Hun er indleveret som herreløs sammen med sine to store killinger.

Personlighed/Adfærd
Dagmar er en rigtig sød missepige. Hun er meget rolig og afslappet, men vil også rigtig gerne have opmærksomhed. Kælen og og kan godt løftes på. 
Hun nyder en god lur men er altid klar på et pandedut og en omgang nus.


Kira

IMG 7432 1Navn: Kira
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/05/17
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Kira har boet på internatet siden den 02/04/19. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Super skøn missepige. Hun er meget kælen og spinder bare man kigger på hende. Elsker vådfoder og bærer præg af at have klaret sig selv i en periode, da hun mangler lidt sul på kroppen. Heldigvis er appetitten god :)
De første par dage var hun lidt overvældet over indflytningen på internatet, men det er hun kommet rigtig godt efter og render nu hen til lågen så snart vi siger hej til hende. Hun har et meget mildt sind og det kønneste lille hoved.


Betty

IMG 7307 111Navn: Betty
Køn: Hunkat
Alder: 05/04/17
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Betty har boet på internatet siden den 05/04/19. Hun er indleveret af ejer, da de ikke må have kat i boligen.

Personlighed/Adfærd
Kælen og nysgerrig lille kat. Vant til at kunne komme udenfor.
Hun har boet i en familie med børn og det har fungeret fint.


Villads

IMG 7568 1Navn: Villads
Køn: Kastr. hankat
Alder: 15/04/15
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor han kan komme udenfor. Villads skal ikke ud til børn.

Baggrund/Historie
Villads har boet på internatet siden den 11/04/19. Han er indleveret af ejer pga. manglende tid.

Personlighed/Adfærd
Sød og social dreng. Vil gerne være der hvor familien er. Han er en ret robust kat og tager det meste i stiv arm.
Har ikke haft kattelem, men er blevet lukket ud og ind.
Han skal ikke ud i et hjem med børn, da han kan finde på at sige fra når han ikke gider mere. 
Vil gerne nusses med og kæles om.


Oskar

IMG 7582 1Navn: Oskar
Køn: Kastr. hankat
Alder: 15/04/12
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor han kan komme udenfor. Han skal ikke ud til andre katte.

Baggrund/Historie
Oskar har boet på internatet siden den 15/04/19. Han er indleveret af ejer pga. sygdom.

Personlighed/Adfærd
Sød og kælen når han lige lærer folk at kende. Han er vant til at sove i sengen.
Har kunne gå ind og ud som det passede ham. Vant til tør- og vådfoder.