Annonce

Internatets katte

BEMÆRK: På grund af sygdom blandt enkelte af vores katte tager vi ikke ejerkatte ind for øjeblikket!

Listen indeholder et udpluk af vores katte, da det tidsmæssigt ikke er muligt at tilføje dem alle.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af kattene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Sende en email Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Tigermissen

IMG 6892 1 kongNavn: Tigermissen
Køn: Steril. hunkat
Alder: 23/09/14
Race: Huskat

Søger
Et roligt hjem som enekat, hvor hun kan komme udenfor. Hun skal ikke ud i et hjem med børn. Tigermissen vil formentlig trives rigtig fint i landlige omgivelser, hvor hun kan fange nogle mus og selv gå til og fra menneskekontakt som hun ønsker det.

Baggrund/Historie
Tigermissen har boet på internatet siden den 19/02/19. Hun er oprindeligt indleveret pga. flytning og er siden flyttet ud i nyt hjem, men er kommet retur da hun ikke kunne trives der.

Personlighed/Adfærd
Tigermissen har haft en lidt turbulent tid, siden hun først kom til internatet. Hun har boet sammen med tre andre katte, men tidligere ejer mente at hun nok ville trives bedst som enekat. Hun kom i en boks for sig selv hvilket absolut hjalp på humøret og vi så meget mere til hendes søde og kærlige side. Efter et længere forløb med drypning af ører to gange dagligt, syntes hun ikke længere at håndtering var det allersjoveste og hun foretrak faktisk at vi lod hende være. Hun var blevet reserveret til nyt hjem allerede inden dette forløb, og kemien var heldigvis stadig god da hun blev hentet af sin nye ejer. Desværre har Tigermissen været frustreret over tumulten med flytning, drypning og flytning igen, hvilket har ledt til nogle uheldige episoder i hjemmet. Hun kom tilbage til internatet hvor hun blev tjekket igennem for smerter og andet der kan have haft indvirkning på hendes humør, men intet blev fundet.
Efter nogle uger hvor hun bare har fået lov til at "leve livet" og kun er blevet håndteret i forbindelse med gode og rare ting som f.eks. kæl og mad, ser vi nu en helt anden kat. Hun gnider sig op ad tremmerne, miaver glad og vil rigtig gerne kæles med. Vi håber derfor at kunne finde et hjem til Tigermissen, hvor hun kan komme og gå som det passer hende, og hvor man ikke forlanger af hende, at der skal kæles udover de tidspunkter hvor hun selv ønsker det - tidspunkter der kommer flere og flere af :)


Kira

IMG 7432 1Navn: Kira
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/05/17
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Kira har boet på internatet siden den 02/04/19. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Super skøn missepige. Hun er meget kælen og spinder bare man kigger på hende. Elsker vådfoder og bærer præg af at have klaret sig selv i en periode, da hun mangler lidt sul på kroppen. Heldigvis er appetitten god :)
De første par dage var hun lidt overvældet over indflytningen på internatet, men det er hun kommet rigtig godt efter og render nu hen til lågen så snart vi siger hej til hende. Hun har et meget mildt sind og det kønneste lille hoved.


Mulle

IMG 7586 1Navn: Mulle
Køn: Steril. hunkat
Alder: 08/08/11
Race: Huskat

RESERVERET

Søger

Et roligt hjem hvor hun kan komme lidt udenfor. Hun vil formentlig trives fint med blot at kunne komme ud i en indhegnet have eller lignende.
Hun skal ikke ud til hund.

Baggrund/Historie
Mulle har boet på internatet siden den 16/04/19. Hun er oprindeligt indleveret på internatet som herreløs for flere år tilbage, men er kommet retur da hendes ejer desværre er gået bort.

Personlighed/Adfærd
Søde Mulle er en skøn og kærlig pige, der ikke gør det store væsen af sig, men elsker nus og kæl. Hun har været vant til at leve en stile og rolig tilværelse hos et ældre ægtepar og vi håber at kunne finde hende noget tilsvarende. Hun vil gerne lege med drillepind, men elsker allermest en god lur og hygge på sofaen.


Smuksakken

IMG 7838 1Navn: Smuksakken
Køn: Steril. hunkat
Alder: 24/05/17
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Smuksakken har boet på internatet siden den 29/04/19Hun er fundet udenfor af en af vores frivillige, som tog hende ind imens hun forsøgte at finde ejer. Det lykkedes, og det viser sig at Smuksakken faktisk stammer fra Sjælland. Registrede ejer havde ikke mulighed for at tage hende tilbage, hvorfor hun blev overdraget til internatet.

Personlighed/Adfærd
Smuksakken - eller Orangemis, som hun også bliver kaldt - er en rigtig sød og "nem" kat. Hun faldt lynhurtigt til på internatet og har taget alting med imponerende overskud og ro. Hun er meget nysgerrig på de andre katte og så elsker hun mad. Er super nysgerrig og vil hjertens gerne kæles med.


Snutti

IMG 7844 1Navn: Snutti
Køn: Hunkat
Alder: 25/04/18
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Snutti har boet på internatet siden den 25/04/19. Hun er indleveret, da hun ikke trives som indekat.

Personlighed/Adfærd
Skulle egentlig bare passe katten, men ejer flyttede til Grækenland og kom ikke tilbage.
Snutti er meget glad for mennesker og vil rigtig gerne være en del af familien. Hun har dog ikke boet med børn og desuden heller ikke med andre dyr.
Hun er meget legesyg og elsker at være med hvor de sker. Kan godt lide at blive børstet. Ligger gerne ved ens fødder. Meget glad for godbidder :)


Edda

IMG 8052 11Navn: Edda
Køn: Hunkat
Alder: 01/05/18
Race: Huskat

Søger
Et roligt hjem, hvor hun kan komme udenfor. Hun skal som udgangspunkt ikke ud til en familie med små børn.
Hun skal ikke ud i hjem med andre dyr.

Baggrund/Historie
Edda har boet på internatet siden den 04/03/19. Hun er indleveret som herreløs med sin ene killing.

Personlighed/Adfærd
Plejefamilien har oplevet hende som en lidt forsigtig kat, der godt kan blive lidt forskrækket over f.eks. høje lyde. Derfor skal hun ikke ud til en børnefamilie, eller et hjem hvor der sker en hel masse. Hun kan godt løftes, men vil helst være fri for at sidde på arm. På internatet oplever vi hende som en kat der elsker opmærksomhed og er meget kontaktsøgende, men ikke altid gider for meget nussen. Hun er til gengæld rigtig glad for at blive børstet. Hun elsker at komme op i højderne, hvor hun kan holde øje med det hele. Hun kan springe rigtig højt. Sidder også rigtig gerne i vindueskarmen og kigger ud.
Hun har været den bedste missemor og passer sin killing til UG. Hun har hele vejen igennem sat sine egne behov til side for killingen, så hun f.eks. har ventet med at spise til den var færdig, hvor hun så kunne komme til.


Gunnar

IMG 7351 1Navn: Gunnar
Køn: Kastr. hankat
Alder: 01/05/17
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor han kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Gunnar har boet på internatet siden den 02/04/19. Han er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Meget stille og rolig dreng, der gerne vil kæle og elsker at få opmærksomhed. Han har kort været ude i et hjem, hvor han ikke kunne trives. Her virkede det som om det var en alt for stor mundfuld for ham, at have hele huset fra starten. Man skal derfor være forberedt på, at Gunnar har brug for noget tid til at falde til, og at det måske kan være en god idé at begrænse pladsen han har adgang til i begyndelsen, så han stille og roligt kan overskue mere og mere plads hen ad vejen.


Bucha

IMG 8558 1Navn: Bucha
Køn: Steril. hunkat
Alder: 09/06/14
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor. Bucha skal ikke ud i et hjem med andre dyr.

Baggrund/Historie
Bucha har boet på internatet siden den 09/06/19. Hun er indleveret, da hun ikke trives med at være indekat.

Personlighed/Adfærd
Bucha er en sød og kærlig pige, der er meget nysgerrig og glad for opmærksomhed. Hun har i et tidligere hjem boet med børn på 6 år og har på internatet mødt børn, hvilket er gået fint. Dog reagerer hun meget kraftigt på de andre katte i afdelingen og kan derfor blive lidt "hys" når hun får øje på dem.
Kan fint håndteres og vil gerne nusses med. 


Batman

IMG 8500 1Navn: Batman
Køn: Steril. hunkat
Alder: 15/11/14
Race: Maine Coon

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor. Batmans kommende hjem skal være indstillet på, at hun kræver en del pelspleje.

Baggrund/Historie
Batman har boet på internatet siden den 27/05/19. Hun er indleveret, da der ikke var overskud til hende i det hjem hun kommer fra.

Personlighed/Adfærd
Lad dig ikke snyde af navnet - Batman er ganske rigtigt en hunkat, og en af de fineste af slagsen. En stor, fin og langbenet dame, der elsker opmærksomhed og gerne vil være med i alting. Hun nyder også en god lur øverst på kradsetræet, så hun kan holde øje med det hele imens hun småslumrer.
Da hun kom til os, var hun meget filtret, hvorfor hun har været forbi dyrlægen og blive trimmet ned i narkose. Der skal være fokus på jævnlig pelspleje i hendes nye hjem.


Mille

IMG 8371 1Navn: Mille
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/06/18
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor. 

Baggrund/Historie
Mille har boet på internatet siden den 31/05/19. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Søde milde Mille. Hun er god som dagen er lang, tager det meste helt roligt og elsker en god lur - gerne krøllet sammen på skøre måder og med benene strittende i alle muligt retninger. Hun er kælen og vil meget gerne nusses.
Mille har en gammel skade på det ene øje, som dyrlægen har tjekket. Hun har ikke ondt og er ikke generet af det.


Loui

IMG 8498 1Navn: Loui
Køn: Hankat
Alder: 01/05/16
Race: Huskat

Søger
Et hjem hvor han kan komme udenfor. 

Baggrund/Historie
Loui har boet på internatet siden den 23/05/19. Han er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Loui er en sjov fyr med krudt i måsen. Han har altid i gang i noget og elsker at komme helt op på toppen af alting, så han kan følge med i hvad der sker. Han er legesyg og kan underholdes i lang tid med en drillepind eller en tøjmus. Han nyder at ligge i løbegården og få lidt vind i pelsen, og vil helt sikkert sætte pris på at have adgang til udelivet i sit kommende hjem. Er meget omgængelig og kan fint løftes på.


Muchi

IMG 7834 1Navn: Muchi
Køn: Steril. hunkat
Alder: 28/04/13
Race: Hellig Birma-blanding

Søger
Et hjem hvor hun kan komme udenfor. Hun skal ikke bo i et hjem med andre dyr eller i et område med mange andre katte. Muchi kræver jævnlig pelspleje. 

Baggrund/Historie
Muchi har boet på internatet siden den 28/04/19. Hun er indleveret af ejer.

Personlighed/Adfærd
Muchi har boet som indekat i nogle år, men har på det seneste haft mulighed for at komme ud og det har hun været glad for, så det skal hun have mulighed for igen. Dog kan hun virkelig ikke lide de andre katte i området, og har et par gange også været på besøg hos naboerne i de identiske rækkehuse.
Muchi syntes bestemt ikke det var sjovt at flytte på internat og de første par dage var hun meget presset og vred på os. Man skal derfor være indstillet på, at hun måske får brug for noget tid til at falde til i et nyt hjem.
Muchi snakker en del, også om natten, men falder til ro hvis hun må komme med ind i sengen. Hun er okay med at blive børstet. Kan finde på at kaste hårboller op pga. den lange pels.


Louise og Pusser

IMG 8474 1IMG 8476 1Navn: Louise og Pusser
Køn: Steril. hunkatte
Alder: 25/06/12
Race: Huskatte

Søger
Et hjem sammen. De har boet som indekatte og haft det fint med det, men vil gerne ud i deres løbegård her på internatet.
De har levet en stille og rolig tilværelse hos en enlig dame, og vi håber at kunne finde dem et tilsvarende roligt hjem. De skal ikke ud til en familie med små børn og mange besøgende.   

Baggrund/Historie
Louise og Pusser har boet på internatet siden den 02/05/19. De er oprindeligt udleveret fra internatet, men er kommet retur da ejer er blevet syg.

Personlighed/Adfærd
Søde, søde piger. De har det rigtig godt sammen, men Louise er den der bestemmer. De kan begge være lidt forsigtige overfor gæster og nye mennesker, men vil rigtig gerne kæles med, når de lige har set en lidt an. Begge har det fint med at blive løftet på. De er nogle hyggetøser, og ligger gerne i fodenden og sover om natten. Vil også gerne ligge ovenpå eller ved siden af ejer. Har det fint med at blive børstet.
Både Louise og Pusser er meget overvægtige og spiser slankekost, som de skal holdes på til de er faldet i vægt, hvorefter man skal være opmærksom på at den ikke stiger igen. En kommende ejer skal derfor ikke være for rundhåndet med godbidderne og det er vigtigt at pigerne får noget motion, så de kan tabe sig.


Luna

Luna 11Navn: Luna
Køn: Steril. hunkat
Alder: 26/05/18
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Luna har boet på internatet siden den 18/06/19. Hun er oprindeligt indleveret af ejer, der i mange år har taget katte til sig og passet på dem. Nu var antallet af katte blevet for stort og Luna flyttede ind på internatet sammen med 9 andre katte fra samme hjem. Siden har hun været ude i et hjem, men er desværre kommet retur da ejer alligevl ikke må have kat i boligen.

Personlighed/Adfærd
Luna er en super sød og kælen pige, der formentlig vil kunne trives i de fleste hjem, når blot hun er faldet til. Hun kan fint håndteres og elsker at få opmærksomhed. Hun har været vant til at gå sammen med 25 andre katte på rigtig meget plads, hvor de har kunne gå ud og ind som det passede dem.
Selvom Luna kommer fra så stor en flok, har hun altid været passet godt på og har fået kvalitetsfoder.
Hun sin seneste ejer har hun været meget glade for børn og generelt alle mennesker. Hun er meget kælen og legesyg. Hun har haft adgang til udelivet og det skal hun have igen.


Pixie

IMG 8599 1Navn: Pixie
Køn: Hunkat
Alder: 09/05/18
Race: Huskat

Søger

Et forholdsvis roligt hjem, hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Pixie har boet på internatet siden den 06/05/19. Hun er indleveret som herreløs. 

Personlighed/Adfærd
Pixie er en stille og rolig pige, der kan virke en smule genert ved første møde, men hurtigt får tillid til en og bliver til verdens sødeste kat. Hun er meget kælen og elsker en god lur, men vil også rigtig gerne lege og følge med i hvad der foregår.