Annonce

Internatets katte

Listen over internatets dyr indeholder kun et udpluk af kattene, da det ikke tidsmæssigt er muligt at præsenterer alle vore skønne katte, som vi i perioder har helt op til 90 af.
Listen bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Så er du interesseret i et af dyrene:

 • Ring til os på 8733 4440 (Tast 1) phone-icon
 • Send Mail-icon
 • eller kom forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


blaa_tynd_streg
king-iconKronen:
Der udvælges løbende en kattedronning og kattekonge, som er den han- og hunkat der har boet længst på internatet og derfor brændende ønsker sig et nyt og godt hjem - kig en ekstra gang på disse katte !


 

Phoebe

ph

 • Navn: Phoebe
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 17/10/14
 • Race: Huskat

Søger:
Hun søger et hjem uden børn eller andre katte, hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie:
Phoebe har boet på internatet siden den 16/02/16
Hendes historie er trist. Hun ankom til internatet sammen med sine uge gamle killinger. Hun var så tynd, at det næsten var utroligt, at hun havde formået at holde liv i killingerne. Hun var blevet fundet langt ude på landet, hvor hun havde født sine killinger i en hæk. Mad havde hun stjålet ved at gå ind af hundens hundelem og spise af hans foder.
Det har taget lang tid at få Phoebe på rette spor, da det var svært at holde sul på hende, når hun stadig skulle give mælk til de 5 små mirakler.
Missefamilien kom i pleje, men Phoebe trives ikke og var træt af killingerne. Derfor traf vi en hård beslutning om at tage Phoebe fra killingerne, og lade hende komme tilbage til internatet - det har været den rigtige beslutning, og ENDELIG begynder hun at ligne en 'rigtig kat'. :)

Personlighed/Arfærd:
Phoebe er en rigtig sød og kælen kat, der dog ikke har et kæmpe behov for at blive taget op og putte.
Da hun har prøvet at sulte er hun en kat der rigtig gerne vil se om man skulle have glemt lidt lækkert oppe på bordet. Plejefamilien erfarede også at de ikke kunne have nybagte pølsehorn stående - Phoebe rendte med hele posen ;)

Særlige bemærkninger:
Phoebe har været ude i et hjem i 1 månede, men er kommet retur fordi hun ikke trives i et hjem med børn. Vi må konstatere, at hun har en lav stresstærskel og en jagtadfærd, som bliver trigget, hvis hun bliver stresset. Samtidig er hun enormt legesyg. Hun kunne finde på at ligge på lur efter børnene og hoppet på dem. De voksne oplevde det også, og det hjalp ikke at lade hende komme udenfor. Her på internatet har vi ikke oplevet denne adfærd. 

Vi har haft optaget en video som viser, hvordan Pheobe reagerer, når hun bliver presset, og vores tilknyttet katteadfærdsekspert vurderer følgende om Phoebe:
'Phoebe er mest af alt den type kat, som IKKE skal være hos en børnefamilie eller en familie, som forventer en putte-hygge-nusse kat på deres præmisser. Det skal foregå helt i hendes tempo, og når hun gider. Hun skal, groft sagt, bare have lov til at "være". Netop et sted med FRI adgang til et fedt udeliv.'

Derfor tror vi på at Phoebe fint kan trives i et nyt hjem, gerne i landlige omgivelser hvor hun kan gøre lidt nytte med musebestanden. :)

Se Phoebes film her:
 
FILM


Cleo

 • cleokroneNavn: Cleo
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 25/10/13
 • Race: Huskat

Søger:
Cleo søger ikke noget længere, da hun har fundet en ny familie :)

Baggrund/Historie:
Cleo har boet på internatet siden den 20/05/16
Hun blev indleveret som herreløs sammen med sine killinger, hvor hun fik navnet Cleo. Vi har dog efterfølgende fået oplyst, at hun førhen hed Missy.
Da killingerne var for små til at få nye hjem, blev hele kattefamilien sendt i pleje.

Personlighed/Adfærd:
Cleo har været vant til børn og lille hund som hun har været glad for.
Andre katte vil hun gerne være for uden.
Selvom hun altid er en glad og aktiv kat, kunne hun til tider halte. Vores dyrlæge har konstateret at hun har løse knæskaller på begge bagben, og for at hun kan få en ordentligt -  og smertefrit liv, skal hun opereres. Efterfølgende kan hun leve et helt normalt liv som andre katte.

Særlige bemærkninger:
Cleo har fundet en familie, der gerne vil have hende, og hun har nu gennemgået operation på begge sine knæ. Pt. er hun i gang med genoptræningen, så hun forhåbentligt snart er klar til at komme hjem til sin søde, nye familie. ;)

Du kan se Cleos film: HER

RESERVERET


Stine

 

 • 16586866 1406864082677663 48514401 oNavn: Stine
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 19/05/16
 • Race: Huskat

Søger:
Et hjem uden børn, hvor hun har mulighed for at komme ud, når hun vil. En sød, ældre kat eller hund er fint, men et hjem, hvor hun kan få lov til at være midtpunktet, vil også være godt.

Baggrund/Historie:
Stine er vokset op ved en af vores plejefamilier, hvor hun fik tilbudt et blivende hjem. Som killing og ungkat var hun okay med den sædvanlige strøm af plejekillinger, som hvert år kommer i kærlig pleje, men efter hun er blevet voksen, trives hun ikke med disse forandringer.

Familien tager hvert år til Læsø, med hundene, Hugo, den anden voksne kat og alle plejekillingerne. Imens bliver Stine hjemme, hvor hun bliver passet. Det er virkelig noget, hun trives med, og selvom det har været en hård beslutnig og erkendelse ikke at kunne give sin kat det hjem, hun fortjener, vil det være det bedste for Stine at få et nyt godt hjem.

Personlighed/Adfærd:
Stine er en sød og meget kælen kat, når først hun har lært folk at kende. Hendes madmor drømmer om et roligt hjem til hende uden små børn. Et hjem hvor hun selv kan bestemme, hvornår hun er ude og inde. Hun vil nok kunne trives fint med en sød ældre hund eller kat.
Et hjem, hvor Stine kan være midtpunktet, vil bestemt heller ikke være noget, hun vil sige nej tak til. 

Særlige bemærkninger:
)Stine er naturligvis steriliseret og øretatoveret (og registreret), up to date i sine vaccinationer, og så har hun en sygeforsikring man kan overtage.
Stine har en tilstoppet tårekanal. Det er forsøgt ved vores dyrlæge at rense den, men det er et kronisk problem, der dog ikke har nogen betydning for Stines livskvalitet.

Stine er tilbage på internatet, hvor hun ser frem til at møde dig. :)


 


Coco

 • IMG 5844Navn: Coco
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 23/04/14
 • Race: Huskat

Søger:
Hun vil elske et hjem uden børn, hvor hun kan komme udenfor, da hun i sit tidligere hjem var begyndt at vise tegn på udelængsel efter et liv som indekat.

Baggrund/Historie:
Coco har boet på internatet siden den 28/01/17

Personlighed/Adfærd:
Coco er nok den kat på internatet, som har mest 'kant' og personlighed.
Hun har en mening om ALT, og selvom at hun rigtig gerne vil nusses med, skal det gå efter hendes hovede.

Hun er yderst charmerende med sin halve hale, som hun stolt spankulere rundt med strittende lige op i vejret.
Hun elsker at lege med små hoppebolde, og hun har både en pose med katnip og en anden med baldrian, som hun virker til at kunne lide.
Hvis der er noget, hun ikke finder sig i, kan hun godt finde på at hvæse, og forstår man ikke denne pæne hentydning, siger hun fra. Derfor skal hun ikke ud og bo i et hjem med børn.

Særlige bemærkninger:
Hun har boet med andre katte, men herude har hun lidt divanykker, og virker som en kat der trives glimrende i sit eget selskab. :)


Maddi

 • maddieNavn: Maddi
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 01/05/14
 • Race: Huskat

Søger:
Et hjem, hvor hun kan være både inde og ude. Der må godt være større børn og andre katte, men det er ikke en nødvendighed.

Baggrund/Historie:
Maddie har boet på internatet siden den 28/02/17
Hun er indbragt til Tøstrup som tilløbe, hvor hun har været i ca. 3 mdr., inden hun blev overdraget til os.

Personlighed/Adfærd:
Maddie er en stille og rolig kat, som finder sig i både større børn og andre katte.
Hun elsker at ligge og flade ud på sin hylde eller putte i sin hule, men er samtidig hurtig til at komme ud og hilse, når nogen kommer på besøg.

Særlige bemærkninger:
Internatet har pt. ikke så mange katte. Derfor slog vi op på Facebook, at hvis vi kunne hjælpe andre, som var kommet i klemme, gjorde vi gerne det.
Tøstrup Kattehjem tog imod vores tilbud, da hun havde nogle katte boende, som ville trives bedre i eneværelser fremfor iblandt flere andre katte.
Maddie er en af disse katte.


Sveske

 • sveskeNavn: Sveske
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 01/10/13
 • Race: Huskat

Søger:
Et hjem, hvor hun kan være både inde og ude.

Baggrund/Historie:
Sveske har boet på internatet siden den 28/02/17

Hun er indbragt til Tøstrup fra en ejer sammen med sine 3 killinger. Ejeren kunne ikke længere have dem.

Personlighed/Adfærd:
Sveske er en stille og rolig kat, der elsker at kæle, når først hun har lært folk at kende.
Selvom hun til tider godt kan finde sig at blive løftet, er hun ikke voldsomt glad for det, men hun kan godt lide at blive nusset, hvilket ses tydeligt, når hun begynder at ælte hvad end, hun ligger på.

Særlige bemærkninger:
Internatet har pt. ikke så mange katte. Derfor slog vi op på Facebook, at hvis vi kunne hjælpe andre, som var kommet i klemme, gjorde vi gerne det.
Tøstrup Kattehjem tog imod vores tilbud, da hun havde nogle katte boende, som ville trives bedre i eneværelser fremfor iblandt flere andre katte.
Sveske er en af disse katte.


Tiger Lilly

 • IMG 6200 1Navn: Tiger Lilly
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 27/08/15
 • Race: Huskat

Søger:
Et roligt og kærligt hjem uden børn.

Baggrund/Historie:
Tiger Lilly har boet på internatet siden den 23/02/17
Hun er indleveret som herreløs, og hun synes det var lidt farligt at være endt hos os, men efter at have vænnet sig til os og omgivelserne, er hun den sødeste lille hunkat.

Personlighed/Adfærd:
Tiger Lilly er en sød kat med en lidt forsigtig natur.

Hun elsker at blive forkælet med lidt dåsemad, og skal nok gøre opmærksom på sig selv for at få det.
Hun kommer selv hen til tremmerne for at blive nusset. Åbner man op for buret, kan det dog godt være, at hun holder lidt afstand i starten, men hvis bare man insisterer, vil hun rigtig gerne nusses med.

Særlige bemærkninger:
Tiger Lilly har ikke så travlt med at komme ud af sit bur, så hun vil muligvis kunne trives som indekat. Vi kan dog ikke garantere det.


Bamse

 • IMG 6331Navn: Bamse
 • Køn: Kast. Hankat
 • Alder: 12/05/11
 • Race: Huskat

Søger:
Vi vurderer, at Bamse skal bo i et hjem som enekat, hvor han har mulighed for at komme ud.

Baggrund/Historie:
Bamse har boet på internatet siden den 07/03/17
Han blev indleveret til os, da han ikke trivedes med den anden kat i familien, trods familien gjorde alt for at hjælpe ham. Bl.a. forsøgte de sig med Feliway i stikkontakterne, men der havde ikke ønsked virkning.
Han var blevet overtaget fra en anden familie, der havde børn ned til 2 år, og der har ikke været problemer.

Personlighed/Adfærd:
Bamse er en utrolig sød og meget kærlig kat, der godt kan lide at komme ud, og han er ikke bange for at gøre opmærksom på det.
Han er en nem kat, der generelt er stille og rolig, men han kan også godt lide at lege.

Særlige bemærkninger:

RESERVERET


Kittie

 • IMG 6478Navn: Kittie
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 15/07/14
 • Race: Huskat

Søger:
Et roligt hjem uden mindre børn, hvor hun kan tillade sig at være lidt forkælet.

Baggrund/Historie:
Kittie har boet på internatet siden den 03/03/17

Personlighed/Adfærd:
Kittie er meget madglad, hvilket man ikke kan se på hende.
Faktisk er hun så slank, at dyrlægen frygtede, at hun kunne have stoftskifte problemer. Detter er nu undersøgt, og hun fejler hedigvis ikke noget.
Så en familie, der vil forkæle hende med lækkert mad, vil hun ikke sige nej tak til. :)

Hun kan godt være lidt sky til at begynde med overfor fremmede, men det holder hurtigt op.
Hun kan være legesyg, når det rigtige legetøj findes, men ellers er hun en rolig kat.

Særlige bemærkninger:
Kittie har boet sammen med sin søster og en ældre kat.
Hun har boet som indekat, hvilket hun har haft det fint med det.


Bailey

 • IMG 6400Navn: Bailey
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 01/03/13
 • Race: Huskat

Søger:
Et hjem, hvor hun kan få lov til at komme og gå, som det passer hende - helst uden børn.

Baggrund/Historie:
Bailey har boet på internatet siden den 11/03/17
Hun har boet med børn på 8 og 14 år, men er ikke synderligt imponeret over dem, og kan godt finde på at markerer overfor dem, hvilket den tidligere ejer mener kan være fordi, der var for meget uro.

Hun har kunnet gå ind og ud som hun har villet, da de har haft chiplem.

Personlighed/Adfærd:
Her på internatet er Bailey utrolig sød og kælen, men hun kan være lidt forbeholden overfor nye mennesker.
Hun er ikke en 'ligge-i-skødet-kat', og hun bryder sig heller ikke synderligt om at blive løftet, men hun kan godt lide at være i nærheden af mennesker, og ligger sig gerne ved siden af os på et tæppe.
Hun er rigtigt madglad, og er vant til altid at have det stående, let tilgængeligt.

Særlige bemærkninger:
Bailey er faktisk en ret stor hunkat, så måske der er noget Maine Coon at finde i hendes aner.


Mis

 • IMG 6428 2Navn: Mis
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 15/11/15
 • Race: Huskat

Søger:
Et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud, når det passer hende.

Baggrund/Historie:
Mis har boet på internatet siden den 11/03/17
Hun er indleveret pga allergi hos familiens store søn.

Personlighed/Adfærd:
Mis er en sød og snaksagelig lille hunkat, der elsker opmærksomhed - både i form af nusning og leg.
Hun er vant til at kunne komme ud, når hun vil, og hun har førhen boet med en lille gravhund, som hun havde det fint med.

Særlige bemærkninger:


Harald og Gilbert

 • IMG 6526 1Navn: Harald (øverst), Gilbert (nederst)IMG 6524
 • Køn: Hankatte
 • Alder: 17/06/16
 • Race: Huskatte

Søger:
Et hjem uden hund, gerne hvor der er mulighed for at komme ud.

Baggrund/Historie:
Harald og Gilbert har boet på internatet siden den 12/03/17
De er brødre og blev indleveret sammen.

Personlighed/Adfærd:
Harald og Gilbert er begge meget søde og nysgerrige katte, men de kunne næsten ikke være mere forskellige i deres adfærd.
Hvor Gilbert er fuldstændig selvsikker og altid står klar ved tremmerne for at komme ud, er Harald lidt mere forsigtig og kan let blive overvældet af de fremmede omgivelser. Mens Gilbert suser rundt på gulvet det meste af tiden og ofte er klar på at tumle rundt med legesager, har Harald det bedst med at sidde i skødet og kigge ud ad vinduet.
På trods af, at de er som nat og dag på mange punkter, elsker de hinanden højt, og de har det bedre i hinandens selvskab, end alene. De er begge meget medgørlige og også glade for børn, men hunde er dog nogle skræmmende væsner i deres øjne.

Særlige bemærkninger:
De skal ud i samme hjem :)

RESERVERET


Freja

 • IMG 6690Navn: Freja
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 22/03/16
 • Race: Huskat

Søger:
Et hjem uden børn, hvor hun har kan komme ud, når hun vil. Der må godt være andre katte, men det er ikke en nødvendighed.

Baggrund/Historie:
Freja har boet på internatet siden den 06/03/17
Hun blev indleveret af ejeren, der har haft hende, siden hun var 12 uger gammel, da den anden kat i hjemmet ikke kunne lide hende.

Personlighed/Adfærd:
Freja er sød, kælen og en rigtig puttegøj, da hun har været vant til at sove sammen med sin tidligere ejer, dog hun ikke er så glad for at blive nusset på maven. Hun elsker mennesker, men er ikke til børn.
Hun spiser primært tørkost, men lidt vådkost fra tid til anden siger hun da ikke nej tak til.

Særlige bemærkninger:
Da Freja trængte til en tandrens, har vi sørget for det, og hun er nu mere end klar til et nyt hjem.
Og så vil vi lige sige til Frejas forsvar, at vi har fanget hende i en uheldig vinkel, for hun har slet ikke så meget fyld på maven, som billedet viser. :)


Zephy

 • IMG 6684Navn: Zephy
 • Køn: Hunkat
 • Alder: 10/09/15
 • Race: Huskat

Søger:
Et hjem med masser af aktivering, hvor hun kan komme ud og spæne rundt. Større børn (over 8 år) kan hun godt bo sammen med, så længe de respekterer hendes grænser.

Baggrund/Historie:
Zephy har boet på internatet siden den 10/03/17
Hun blev indleveret af ejeren, der har haft hende, siden hun var 6 måneder gammet, da hun havde for meget krudt i måsen til at trives som indekat.

Personlighed/Adfærd:
Zephy er en meget nysgerrig og aktiv kat. Derfor, trods hun ikke bliver arrig af det, vil hun ikke løftes rundt med, da der er så meget andet, der skal nås.
Hun er god til at tilvænne sig nye omgivelser, og selvom hun godt kan virke lidt forsigtig til at starte med, er hun meget kælen, når først man er kommet ind i varmen hos hende.
Hun er meget snaksagelig, og det hænder ofte, at hun bare kommer hen og smider sig oven på en, når hun vil hygge.
Trods hun førhen havde en vane med at sove i sengen, er hun blevet vænnet af med dette.
Hun er vant til tørkost fra dyrlægen med en smule dåsemad i ny og næ for god ordens skyld, og hun er ikke en kat, der plejer at stå og tigge, når der bliver spist aftensmad.
Hun har for været omkring børn i 8-10-års alderen, og det har ikke været et problem.

Særlige bemærkninger:


Wilma

 • 17391963 10155094439812173 1236136354 n 1Navn: Wilma
 • Køn: Steril. Hunkat
 • Alder: 10/03 - 2014
 • Race: Bl. Huskat

Søger:
En kærlig familie uden børn, der forstår og respekterer, at hun har brug for personlig plads, men som samtidig vil være der for at kæle og lege med hende, når lysten opstår - helst med en eller flere katte, der er vant til og godt kan lide andre katte.

Baggrund/Historie:
Wilma blev fundet i Silkeborg, hvorefter hun blev indleveret til os. Der gik ikke lang tid, før vi indså, at hun ikke trivedes på internatet, da hun var meget utryg og næsten aldrig kom ud fra sin hule. Det virkede som om, hun har haft mindst én traumatisk oplevelse, der indvolverede hænder, da hun blev forskræmt hver eneste gang, de kom hende nær. Efter at have forsøgt at få hende ud af sin skal i længere tid, blev hun sendt i pleje som en sidste udvej.
I pleje gik der ikke lang tid, før hendes nysgerrige natur tog over, og hun begyndte at gå på opdagelse i sit nye hjem. Hun havde det dog stadig svært ved at forstå, at vi mennesker ikke ville hende noget ondt, men efter knap en måned lod hun os endelig røre hende, og så gik det ellers bare hurtigt. På godt en uge gik hun fra at blive så shokeret over at se en hånd, at hun med det samme daskede den væk, til slet ikke at kunne få nok af at blive nusset.

Personlighed/Adfærd:
Wilma er en spøjs blanding mellem en rigtig nysgerrig, lille kælepot og helt sin egen.
Hun har længe kæmpet en indre kamp mellem behovet for kontakt og skepsisen overfor, om hænder nu også kan stoles på, men i sidste ende har hun indset, at de nok gør mere godt, end de gør ondt.
Nu elsker hun at blive kælet med, hvilket man nemt kan høre på den kraftige motor, der går igang så snart man kommer nær. Hun er ikke så tryg ved at blive løftet, men hun kommer selv løbende, når hun ser eller høre en komme hen til hendes værelse.
Trods hun ikke er en dominant kat af natur, har hun et af de mest kommanderende mjav’er, der findes, og hun er ikke sky for at bruge det til at gøre opmærksom på, at hun vil have noget - især hvis man går fra hende eller ignorerer hende, når hun vil nusses.
Når legen sættes ind, er hoppebolde hendes fortrukne bytte, og hun tumler gerne rundt efter dem, så snart de fanger hendes opmærksomhed.
Hun elsker andre katte, og er villig til at finde sig i stortset alt for at komme i kontakt med dem, men hun er også hurtig til at lære, hvor grænsen går.
Små hunde finder hun sig i, så længe de ikke bliver alt for nærgående, men børn er hende et fremmed og utrygt koncept, så hun ville nok ikke trives et hjem med sådanne.

Særlige bemærkninger:

Wilma har kortere ben, end de fleste andre katte, hvilket kan tyde på, at hun har noget Munchkin i sig.

Grundet hendes lettere nervøse tendenser, vurdere vi, at hun nok ville trives som indekat, så længe hun har plads og godt med steder, hvor hun kan 'komme lidt væk fra det hele' - både oppe og nede.

Da hun skal formidles fra hjemmet af plejefamilien, skal potensielle familier være forberedte på at skulle besøge hende der; nok også mere end én gang.

Hun vil måske ikke varme op til dig med det samme, men når først, du har vundet hendes hjerte, er det dit forevigt ;)


Tillum

 • IMG 6874Navn: Tillum
 • Køn: Hankat
 • Alder: 20/03/16
 • Race: Huskat

Søger:
Han søger et hjem, hvor hans super lækre temperament harmonerer med familiens lyst og behov for en skøn kælen kat.

Baggrund/Historie: 
Tillum har boet på internatet siden den 16/03/16

Han er indleveret som herreløs efter at være blevet fundet ved et bofællesskab.
Derfor kender vi ikke til hans tidligere færden.


Personlighed/Arfærd:
En mere kælen kat skal man lede længe efter og han er ret insisterende på at få opmærksomhed. Han vil ikke trives i et hjem hvor man er meget væk hjemmefra.

Særlige bemærkninger:


Jesper

 • IMG 6882Navn: Jesper
 • Køn: Hankat
 • Alder: 13/09/13
 • Race: Huskat

Søger:
Han søger et roligt hjem, hvor han kan komme udenfor.

Baggrund/Historie: 
Jesper har boet på internatet siden den 11/03/16

Han er indleveret som herreløs efter at have rendt rundt for sig selv længe.
Derfor kender vi ikke til hans tidligere færden.


Personlighed/Arfærd:
Han er en lille bastant hankat der sætter pris på et godt måltid mad.

Han falder forholdsvis hurtigt til i nye omgivelser, hvis ikke der er for meget uro.

Særlige bemærkninger:


Thor

 • IMG 6887Navn: Thor
 • Køn: Hankat
 • Alder: 13/03/13
 • Race: Huskat

Søger:
Et hjem som enekat med mulighed for at kunne komme udenfor.

Baggrund/Historie: 
Thor har boet på internatet siden den 11/03/16

Han er indleveret som herreløs efter have rendt rundt på må og få i over et år.

Personlighed/Arfærd:
Thor er en stor hankat der hviler godt i sig selv.
Her på internatet bliver han ikke påvirket af de andre katte og falder hurtigt til i nye omgivelser.
 
Særlige bemærkninger:


Charlie

 • IMG 6904Navn: Charlie
 • Køn: Kastr. Hankat
 • Alder: 30/04/16
 • Race: Huskat

 

Søger:
Et hjem med mulighed for at komme udenfor. hvis han ønsker det.

Baggrund/Historie: 
Charlie har boet på internatet siden den 19/03/16

Han har haft det rigtig godt i det hjem han kommer fra, men grundet ejers sygdom har hun været nødt til at finde Charlie et nyt hjem.
Han har indtil nu boet som indekat, men det virker som om at han bliver mere og mere interesseret i udelivet.

Personlighed/Arfærd:
Man kan vist godt sige at Charlie har været ejers et og alt, og er tydeligvis blevet godt forkælet og han forventer selvfølgelig intet mindre i sit nye hjem. :)
Han er en dejlig ungkat med en nysgerrighed der hurtigt overvinder hans til tider lidt forsigtige væsen.
Super kæle og meget legesyg.
Han er en kat der snakker meget til sin ejer, om det er for at fortælle at han har lavet stort og gerne ønsker det fjernet eller om det er fordi han ønsker lidt kold vand fra hanen, det er op til hans mennesker at afkode dette. :)

Han er meget social og går gerne med på tolietbesøg, for så kunne man jo lige nusse ham lidt samtidig.
Han vil rigtig gerne snakkes med, men det skal være når han har tid.
Hvis Charlie er blevet 'væk' kan man begynde at lede efter ham i dynebetrækket, for der elsker han at tage sig en lur.

Særlige bemærkninger:
Selvom Charlie er en sød og meget social kat også overfor gæster, vurderer ejer at han vil trives bedst i et hjem uden børn, da han godt kan markere i leg, hvis han bliver lidt for ivrig.

Vi har mange flere oplysninger om Charlie som han tidligere ejer så fint har forfattet om ham, ved interesse kan det læses.