Annonce

Internatets katte

Listen indeholder kun et udpluk af kattene, da det ikke tidsmæssigt er muligt at præsentere alle vores skønne katte, som vi i perioder har helt op til 90 af. Vi betræber os dog på at lægge så mange op som muligt.

Alle vores katte udleveres neutraliserede og med øremærke, og der kan derfor være katte der lige skal forbi dyrlægen, inden de kan udleveres. Forvent derfor ikke, at du kan få katten med hjem samme dag som du besøger den.

Listen bliver opdateret flere gange om ugen.
Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af kattene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1) phone-icon
  • Sende en mail Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


blaa_tynd_streg
king-iconKronen:
Der udvælges løbende en kattedronning og kattekonge, som er den han- og hunkat der har boet på internatet i længst tid og derfor brændende ønsker sig et nyt og godt hjem - kig en ekstra gang på disse katte!


 

Stella

IMG 4264 1

Navn: Stella
Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/04/16
Race: Huskat

RESERVERET

Søger
Et hjem med mulighed for at komme udenfor.

Baggrund/Historie
Stella har boet på internatet siden den 24/08/18. Hun er indleveret som herreløs med sine killinger.

Personlighed/Adfærd
Stella var en meget træt mor da hun først kom til sin plejefamilie. Det havde været hårdt for hende at have seks killinger på den plads vi kan tilbyde på internatet, og da killingerne havde rigtig dårlig mave havde hun endnu mere travlt med at passe dem. Det gjorde hende godt at blive sendt i pleje og få mere plads samt hjælp til killingerne, og hun brugte de første dage på at slappe af og falde til. Herefter livede hun helt op og begyndte igen at lege med killingerne og hygge om dem. Hun elsker at blive nusset i hovedet og dutter gerne pande. Hun snakker en del og forstår at gøre sig bemærket.
På internatet oplever vi hende som en frisk missepige der altid er med på at blive nusset eller lege med tøjmus. Hun er glad for mad, kan fint håndteres og elsker opmærksomhed.


Frida

IMG 2063 1 kongNavn: Frida
Køn: Steril. hunkat
Alder: 04/09/13
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Frida har boet på internatet siden den 19/07/18. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Frida er sød og skøn. Hun er kælen, elsker en god lur og tager det meste stille og roligt. Indimellem bliver hun enormt legesyg og springer fra kradsetræ til hylde i boksen, imens hun jagter tøjmus og har en fest. Kan fint løftes på.


Jenna

IMG 4015 1

Navn: Jenna
Køn: Steril. hunkat
Alder: 04/09/15
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Jenna har boet på internatet siden den 19/08/18. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Jenna var meget forhutlet og sulten da hun kom til internatet. Hun slugte maden og det var meget tydeligt, at hun havde gået sulten rundt længe. Nu er hun efterhånden blevet fin i pelsen og har forstået at mad er noget der bliver serveret jævnligt, men det afholder hende dog ikke fra at tigge godbidder med både miaven og poterne fægtende ud gennem tremmerne, når hun hører en pose rasle. 
Hun er sød og kærlig, elsker opmærksomhed og søger kontakt så snart hun får øje på en. Har det fint med at blive løftet og vil rigtig gerne nusses.


Simba

IMG 3777 1 kongNavn: Simba
Køn: Kastr. hankat
Alder: 17/04/17
Race: Huskat

Søger

Et hjem med mulighed for at komme udenfor via kattelem.

Baggrund/Historie
Simba har boet på internatet siden den 06/09/18. Han blev oprindeligt indleveret på internatet for et års tid siden, efter han som killing blev reddet fra nogle børn der kastede sten på ham til han fik næseblod. Simba flyttede efterfølgende ud i et hjem hvor han har haft det godt, men hvor han har udviklet et stort behov for at komme ud - også midt om natten. Ejer havde ikke mulighed for at sætte kattelem i, og det var ikke en holdbar løsning at skulle stå op flere gange hver nat for at lukke ham ind og ud.

Personlighed/Adfærd
Simba er en rigtig sød og nem kat. Han vil gerne være i nærheden af mennesker men er ikke en "pussenusse-kat".
Har været vant til rolige omgivelser. Er ikke vant til børn, og når børnebørnene kom på besøg gik han væk.
Snakker en del og elsker opmærksomhed. Han er meget nysgerrig og spankulerer stolt rundt i afdelingen og holder styr på det hele.
Kan godt løftes på men gider ikke blive siddende ret længe, han vil hellere rundt og holde øje med hvad der sker. 
Han er en stor og lækker dreng, der garanteret vil elske et hjem med fri adgang til udeliv via kattelem.


Helle

IMG 3593 1Navn: Helle
Køn: Hunkat
Alder: 12/10/17
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Helle har boet på internatet siden den 09/10/18. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Helle er en sjov lille missepige med gang i. Hun snakker en del og skal nok gøre opmærksom på sig selv, når man går ind i afdelingen. Hun er legesyg men vil også gerne nusses med. Kan fint håndteres og løftes. Tager det meste i stiv arm.


Asti

IMG 3600 1Navn: Asti
Køn: Hunkat
Alder: 01/10/15
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Asti har boet på internatet siden den 27/09/18. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Asti er sød og kælen. Hun kan være lidt forsigtig og skal lige have lov til at se tingene an, men finder hurtigt ud af at der ikke er noget at være bange for. Så vil hun rigtig gerne snakke og nusses med. Kan fint løftes på. Hun elsker at være ude i sin løbegård og skal have adgang til udeliv i sit kommende hjem.


Uffe

IMG 3701 1Navn: Uffe
Køn: Kastr. hankat
Alder: 25/06/16
Race: Huskat

Søger

Uffe har boet som indekat sammen med en anden kat og haft det fint med det. På internatet oplever vi dog at han er rigtig glade for sin løbegård, så mulighed for at komme lidt udenfor i et kommende hjem vil absolut være et plus.

Baggrund/Historie
Uffe har boet på internatet siden den 14/10/18. Han er oprindeligt udleveret fra internatet, men er kommet retur pga. manglende tid.

Personlighed/Adfærd
Stille og rolig kat der elsker at putte.
Han kan være lidt tilbageholdende overfor børn, men kommer hurtigt frem når han har set dem an. 
Vil gerne børstes og elsker generelt opmærksomhed. Vil gerne sove i sengen om natten og elsker at putte, jo tættere jo bedre. 
Vant til at få mad i aktivitetsspil og kan få lang tid til at gå med det. Er vant til tørkost, men vil gerne have lidt vådfoder.
Uffe har indtil fornylig boet med en anden kat der desværre måtte aflives, men ellers har han ikke boet sammen med andre dyr. Der har været en hundehvalp på besøg i forrige hjem. Han var lidt usikker på den i starten, men accepterede den efter lidt tid. Sagde selv fra hvis den blev for nysgerrig. 


Perle

IMG 4216 1

Navn: Perle
Køn: Steril. hunkat
Alder: 08/10/06
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Perle har boet på internatet siden den 29/09/18. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Perle er super sød og kærlig, men også selvstændig og en smule selektiv med sine mennesker. Hun har brug for et øjeblik til at se nye situationer an, men tager ellers det meste i stiv arm. Hun er meget glad for sin løbegård og skal have mulighed for at komme ud, men elsker også en god lur i sin katteseng.


Rally

IMG 3995 1Navn: Rally
Køn: Steril. hunkat
Alder: 22/05/13
Race: Huskat

Søger

Et roligt hjem uden store armbevægelser. Vores indtryk er at Rally måske vil kunne trives som indekat, da hun generelt ikke bryder sig om at komme ud af boksen og ser ud til at finde verden lidt "voldsom".

Baggrund/Historie
Rally har boet på internatet siden den 14/09/18. Hun er oprindeligt en genudsætningskat - altså en "vildkat" der bliver neutraliseret, øretatoveret og sat tilbage i naturen, hvor en fodervært sørger for mad, vand og ly til katten. Desværre er foderværten gået bort, hvorfor vores kattefanger var forbi for at indfange kattene i området. Rally virkede dog mere bange end vild, og efter en god portion tålmodighed og den tid hun havde brug for, har det vist sig at hun langt fra er vild, men må have været mere omkring mennesker end en genudsætningskat normalvis er.

Personlighed/Adfærd
Rally er en enormt sød og kælen kat, der knytter sig meget til en lille håndfuld mennesker. Det har taget tid for hende at opbygge tillid til os, men nu er det bedste hun ved når man vil nusse hende. Hun spiser allerhelst hvis man står ved siden af og nusser hende imens. Hun skal lige se nye mennesker an, men bliver så kælen og ruller rundt, dutter pande og spinder.
Rally vil trives godt i et hjem med nogle rolige mennesker, hvor hun kan komme lidt udenfor. Man skal være klar på, at Rally muligvis har brug for tid til at falde til i et nyt hjem.

Særlige bemærkninger
Da Rally bor ude i vores personaleafdeling, skal man henvende sig på kontoret, hvis man er interesseret i at møde hende.


Kine

IMG 3963 1Navn: Kine
Køn: Hunkat
Alder: 06/08/18
Race: Huskat

Søger

Kine vil formentlig trives godt i et hjem med tid til nus og hygge. Skal hun bo med børn, vurderes det at de skal være mindst 6 år gamle. Kine trives fint med andre katte.

Baggrund/Historie
Kine har boet på internatet siden den 11/09/18. Hun har rendt lidt på må og få sammen med flere andre killinger og mødre, hos en der ikke længere kunne tage sig ordentligt af dem. Det første lange stykke tid var de meget medtagede og vi var ikke sikre på om de ville klare den, men de kæmpede bravt og er blevet rigtig fine. 

Personlighed/Adfærd
Kine er en killing med fart på, men også en stille kat der nyder at putte ved sine mennesker.
Hun er sød, kærlig og legesyg. Spinder højlydt når hun nusses.
Hun følger nysgerrigt med i hvad hendes mennesker laver, opholder sig helst lige omkring sine mennesker og elsker "lige" at blive nusset. Hun kan godt håndteres og løftes, men gider ikke bæres rundt på for længe.
Elsker vådkost og er generelt meget interesseret i mad, særligt det vi mennesker spiser.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Kine, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Solbjerg.


Egil

IMG 3967 1Navn: Egil
Køn: Hankat
Alder: 06/08/18
Race: Huskat

Søger

Egil vil formentlig trives godt i et hjem med børn, men det vurderes at de skal være mindst 6 år gamle. Egil trives fint med andre katte.

Baggrund/Historie
Egil har boet på internatet siden den 11/09/18. Han har rendt lidt på må og få sammen med flere andre killinger og mødre, hos en der ikke længere kunne tage sig ordentligt af dem. Det første lange stykke tid var de meget medtagede og vi var ikke sikre på om de ville klare den, men de kæmpede bravt og er blevet rigtig fine. 

Personlighed/Adfærd
Egil er en killing med fart på. Han er sød, kærlig og legesyg. Spinder højlydt når han nusses.
Han følger nysgerrigt med i hvad hans mennesker laver og følger gerne en rundt i huset.
Han kan godt håndteres og løftes, men gider ikke bæres rundt på for længe.
Elsker vådkost og mener bestemt det er hans ret også at smage på menneskemad, ellers kan han miave noget så inderligt.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Egil, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Solbjerg.


Sansa

IMG 3970 1Navn: Sansa
Køn: Hunkat
Alder: 06/08/18
Race: Huskat

Søger

Et forholdsvis roligt hjem uden små børn og store armbevægelser. Hun trives fint med andre katte.

Baggrund/Historie
Sansa har boet på internatet siden den 11/09/18. Hun har rendt lidt på må og få sammen med flere andre killinger og mødre, hos en der ikke længere kunne tage sig ordentligt af dem. Det første lange stykke tid var de meget medtagede og vi var ikke sikre på om de ville klare den, men de kæmpede bravt og er blevet rigtig fine. 

Personlighed/Adfærd
Sansa er en killing med fart på. Hun er sød, kærlig og legesyg.
Hun kan godt være lidt nervøs og forsigtig når man vil nusse, og kan finde på at trække sig lidt væk. Der er lagt meget arbejde i hende og hun gør ligeså stille fremskridt. Hun snakker rigtig meget, især når hun vil et eller andet hun ikke lige kan komme afsted med.
Hun er klog, undersøgende og meget udforskende - kan de andre katte noget, vil hun også kunne det.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Sansa, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Solbjerg.


Timon

47171239 268713153788711 6457162770356895744 n 1Navn: Timon
Køn: Hankat
Alder: 18/09/18
Race: Huskat

Søger

Et hjem med lyst til en killing. Gerne børnefamilie.

Baggrund/Historie
Timon har boet på internatet siden den 01/10/18. Han er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Sød og dejlig dreng der elsker børn. Han er vokset op hos en plejefamilie med jævnaldrende killinger, voksne katte og hunde.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Timon, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Odder.
Han er flytteklar den 11. december.


Signe

47314954 374132830059595 6619716588041928704 n 1Navn: Signe
Køn: Hunkat
Alder: 18/09/18
Race: Huskat


Søger

Et hjem med lyst til en killing. Gerne børnefamilie.

Baggrund/Historie
Signe har boet på internatet siden den 01/10/18. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Den dejligste lille pige. Hun er vokset op hos en plejefamilie med jævnaldrende killinger, voksne katte og hunde.
Signe går ofte med hovedet på skrå. Dette er blevet tjekket af både dyrlæge og andre kyndige hænder, og der er ikke fundet noget galt med hende - det er blot noget hun gør. Et kommende hjem skal dog være indstillet på, at Signe kan få brug for at man masserer hendes nakke nogle gange om ugen.

Særlige bemærkninger
Har du lyst til at møde Signe, så kontakt endelig internatet, så vi kan henvise til plejefamilien der er bosat i Odder.
Hun er flytteklar den 11. december.


Pjevs

IMG 4221 1Navn: Pjevs
Køn: Steril. hunkat
Alder: 20/07/13
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Pjevs har boet på internatet siden den 11/11/18. Pjevs er oprindeligt udleveret fra internatet som killing, men er kommet retur pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Pjevs er en stor og fin missepige. Hun har fungeret som familiekat og musefanger på gården hun har boet på. Hun er rigtig sød og kælen, meget kontaktsøgende og nysgerrig.


Vienna

IMG 3964 1Navn: Vienna
Køn: Steril. hunkat
Alder: 27/09/17
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Vienna har boet på internatet siden den 11/09/18. Hun har rendt lidt på må og få sammen med flere killinger og andre mødre, hos en der ikke længere kunne tage sig ordentligt af dem. Det første lange stykke tid var de meget medtagede og vi var ikke sikre på om de ville klare den, men de kæmpede bravt og er blevet rigtig fine.

Personlighed/Adfærd
Vienna er en rigtig sød og kærlig kat. Hun gør ikke nødvendigvis det store væsen af sig, men vil meget gerne snakkes med og nusses om. Da hun ankom til internatet med sine killinger strålede taknemmeligheden ud af hende, og der er ingen tvivl om at hun sætter stor pris på at være kommet til et sted med mad og omsorg. Vienna har kort været ude i et hjem, men det viste sig at hun var en lidt for dygtig musefanger til den familie - måske hun kan blive et påskønnet familiemedlem på en gård eller et landsted.


Muffi

IMG 4488 1Navn: Muffi
Køn: Kastr. hankat
Alder: 15/02/11
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor han kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Muffi har boet på internatet siden den 29/10/18. Han er indleveret, da hans ejer er gået bort.

Personlighed/Adfærd
Søde Muffi elsker nus, kæl og opmærksomhed. Han så noget forhutlet ud da han kom til internatet, men dag for dag bliver han gladere og sundere at se på. Muffi vil absolut nyde et liv som sofakat hos en familie med god tid til ham.


Anders

IMG 4219 1Navn: Anders
Køn: Hankat
Alder: 08/11/15
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor han kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Anders har boet på internatet siden den 01/11/18. Han er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Anders er den lidt selvstændige type, der ikke falder for hvem som helst. Han vil gerne nusses med og kan også løftes på, men gider ikke nødvendigvis på længe ad gangen. Han holder af at slumre ligeså lang han er, og hilser gerne med et miav når der er morgenmad på vej.


Berta

IMG 4587 1Navn: Berta
Køn: Hunkat
Alder: 15/11/16
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Berta har boet på internatet siden den 08/11/18. Hun er indleveret som herreløs.

Personlighed/Adfærd
Berta kan ved første møde være lidt forsigtig og tilbageholdende, men hun bløder hurtigt op og bliver kælen. Hun vil formentlig trives bedst i et hjem uden helt små børn og for store armbevægelser.


Una

IMG 3347 1Navn: Una
Køn: Steril. hunkat
Alder: 27/09/16
Race: Huskat

Søger

Et hjem hvor hun kan komme udenfor.

Baggrund/Historie
Una har boet på internatet siden den 11/09/18Hun har rendt lidt på må og få sammen med flere killinger og andre mødre, hos en der ikke længere kunne tage sig ordentligt af dem. Det første lange stykke tid var de meget medtagede og vi var ikke sikre på om de ville klare den, men de kæmpede bravt og er blevet rigtig fine. 

Personlighed/Adfærd
Una er en virkelig sød lille missepige, der ved første møde med nye mennesker kan virke en smule tilbageholdende, men som hurtigt mærker at man vil hende det godt. Hun er kælen når man først går i gang og miaver gerne for at få lidt opmærksomhed når hun synes det er ved at være tid.