Annonce

Hilsen fra Saxo

P1017374I slutningen af 2015 hjalp vi en familie med at få afsat deres hvalpe af racen Grønlandsk Slædehund. De havde naturligvis selv forsøgt, men fik desværre ingen henvendelser, så vi tilbød at tage imod hvalpene og deres mor Marie, for at finde dem nye hjem. Marie skulle selvfølgelig retur til familien når hvalpene flyttede.
Vi havde heldigvis succes med at få både Rasmus, Rudolf og Ronja afsat til gode hjem, og har løbende modtaget hilsner fra især Ronja, der nu hedder Saxo.

Grønlandske Slædehunde er arbejdshunde, der har brug for at lave noget. Vi fik virkelig også vores sag for, da hvalpene af flere omgange prøvede at grave sig ud af vores have, og vi måtte dække til med diverse fliser og sten hver gang de lynhurtigt fik gravet et nyt hul ;)

Saxo har fra tidlig alder udvist stor arbejdsiver, så det er ikke så underligt, at hun tager både præmier og fine titler i hundesporten Weightpull.

Saxos far Per passer naturligvis rigtig godt på hende og bruger udelukkende positiv forstærkning i sin træning. Hun bliver jævnligt tjekket igennem af en hundekiropraktor, der ikke har en finger at sætte på noget som helst - hun er i fantastisk form!

Udover Weightpull gør Saxo og Per sig også i Cani-Cross, lydighed og kørsel, og de har også prøvet kræfter med Schweisshundetræning.

Vi er super stolte af Saxo, og ønsker hende og Per held og lykke på deres videre rejse mod stjernerne.

 
Screen Shot 2017 10 19 at 11.42.44