Brev fra Balder og Langeland


Balder siddendeHej alle sammen

Maj 2016

Jeg skrive til jer for at fortælle hvordan mit nye liv på Langeland er forløbet.

Jeg hed i starten James, men det kunne mine forældre ikke lide, så de mente jeg skulle hedde Dino, dog gik der ikke ret lang tid før jeg kom til at hedde Balder, som den gamle hund de havde og sådan blev det.

Jeg må nok indrømme at jeg var ikke sjov at have i starten, der var mange ting jeg skulle lære og min psyke var heller ikke helt god, da jeg var meget stresset, så mine forældre har fået mange grå hår siden min ankomst. Jeg tror nok jeg var meget tæt på at ryge retur, men mine forældre mente jeg skulle have en chance i livet og det er jeg glad for i dag.

Turen fra Århus til Langeland var meget lang, og jeg var ikke nem at styre, men vi kom da hjem, og her var Sika og 2 katte klar til at modtage mig, jeg var nok ikke helt sød overfor dem i starten, men det har ændret sig.

Godt jeg ikke kom ud til nogen som skulle have hund for første gang, så var det nok ikke gået godt.

Gennem konsekvens, kærlighed og en masse tålmodighed, er jeg blevet en dejlig dreng.
I starten bed jeg i min ene forældre, så hun havde blå mærke på armene, den anden forældre havde sat mig på plads, så hun var ikke sjov at bide i. Desværre kan jeg sommetider, komme til at bide ting i stykker (punge-skåle-blade) ups, men det er ikke altid.

I starten var jeg nødt til at være i snor indendøre, da jeg ikke kunne styre mig, jeg kom også sommetider i bur, da det virkede beroligende på mig.
Den tid er overstået nu, jeg har lært kommandoen, gå hen og læg dig og så gør jeg det.

Balder liggende

Jeg gik til hvalpetræning på Tåsinge hos en hundeadfærdsspecialist. Hun sagde at jeg godt kunne blive en god hund.

Jeg er nu startet på et hold hvor vi lærer en masse ting, som er godt for mig og jeg elsker at være til træning, jeg får meget ros, fordi jeg er meget  fokuseret til træning.

Jeg får en masse motion hver dag, da jeg har nogle store marker og en dejlig strand at boltre mig på.
Jeg er blevet en rigtig vandhund.elsker at bade og svømme efter pinde. Jeg leger også med naboens store Labrador på 40 kg, (ham har jeg lidt respekt for).

Balder vand

Jeg elsker også at køre bil, lægger mig ned og sover til vi er fremme, ingen problemer mere.

Jeg har også lært at være på Hundepension sammen med Sika, når mine forældre skal noget.

Så alt i alt, er jeg blevet en dejlig hund, som mine forældre er meget glade for. Jeg synes lige jeg ville fortælle jer min historie, for at andre kan se at man skal altid give hunde en chance i livet.

Kærlige hundepoter fra
Balder