Bette

IMG 0530 1Navn: Bette
Køn: Tæve
Alder: 07/07/19
Race: Blandet Amerikansk Toy Terrier

Henvendelser modtages kun på mail, med en beskrivelse af hvad man kan tilbyde Bette. Sendes til dyreinternat [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk 

Søger
Et hjem som har overskuddet til en hvalp, som endnu ikke er renlig. Vi oplever hende som en meget sød og kærlig hund, der er utrolig glad for folk hun kender. Nye mennesker skal hun lige se an, men de er hurtigt inde i varmen, især hvis de gider at sidde med hende :) Vi kender ikke så meget til hendes fortid, da hun er indleveret som herreløs, og trods den unge alder har vi oplevet, at der er flere ting en ny ejer er nødt til at tage alvorligt og have erfaringen og tålmodigheden til at arbejde med. Vi vurderer at det kan være en fordel, hvis hjemmet i forvejen har en voksen og hvalpevenlig hund, der hviler i sig selv. Fordi Bette kræver en stor indsats til at starte med, vil en familie uden børn blive prioriteret.

Baggrund/Historie
Bette har boet på internatet siden den 04/11/19. Hun er indleveret som herreløs og overdraget til internatet af politiet.

Personlighed/Adfærd
Bette er glad og tryg så længe der er mennesker hos hende, i starten når hun skulle have ro og blev ladt alene, skreg hun meget højt og længe. Om det har været et problem i det tidligere hjem, ved vi ikke, men vores vurdering er, at vi allerede i en alder af 4 måneder, stod med en hvalp med begyndende seperationsangst. Derfor siger det sig selv, at Bette IKKE skal ud i et hjem, hvor hun det første lange stykke tid risikerer at skulle være alene hjemme. Vi håber og forventer dog, at får man startet ordentligt op igen på alene hjemme-træning, hvor tiden ikke spiller en rolle, så er udsigterne gode til at hun bliver mere tryg ved det. Vi ser allerede nu rigtig fine fremskridt, på blot et par uger.
Hun vil gerne ud og gå ture, og er som hvalpe er flest meget nysgerrig, men kan også hurtigt blive overvældet, hvis der pludselig er ændringer i de vante omgivelser.
Hun har her på internatet gået sammen med en stor voksen hanhund, og efter hun lige fik set ham an, har de haft det godt sammen og sovet i samme seng om natten, med vores nattevagt :)
Til at starte med begyndte hun at skrige, hvis hun så andre hunde på gåture, det har vi taget hånd om, med træning og positive oplevelser. Bette har været med hjemme hos kollegaer, som har flere hunde, og dem går hun super godt i spænd med, faktisk er hun lidt af en bandit. :)

Bette har potentialet til at blive en fantastisk følgesvend i de rette hænder :)