Lady

IMG 9832 1Navn: Lady
Køn: Tæve
Alder: 26/05/17
Race: Schweizisk Hyrdehund/Alaskan Malamute

Søger
Da vi ikke kender ret meget til Ladys baggrund, ved vi heller ikke om hun er vant til at være alene hjemme. Derfor ønsker vi at finde et hjem, hvor hun ikke skal være alene, eller hvor man har god tid til at lære hende at være det.
Kendskab til slædehunde vil være et plus, samt forståelse for at hun har brug for tid til at falde til i nye miljøer.
Lady skal ikke ud til et sted hvor hun skal gå på trapper.

Baggrund/Historie
Lady har boet på internatet siden den 20/08/19. Hun er indleveret af ejer, der desværre ikke længere kunne tage sig af hende.

Personlighed/Adfærd
Lady er en skøn og meget glad hund. Hun er livlig og kan i starten i iver godt trække på tur. Hun kan indimellem virke lidt usikker på fremmede mennesker, men så snart hun kender en, er der ingen problemer. Pga. sin størrelse kan hun virke lidt voldsom i sin glæde, men der er intet ondt i hende.
Hun har brug for en del aktivering, både fysisk og mentalt. Når hun bliver stimuleret hensigtsmæssigt, oplever vi en hund som er nem at få til at falde til ro igen, selvom hun måske har været kørt op. Hun har også brug for en del nærhed fra sine mennesker - om det skyldes at hun ikke er vant til at være alene eller måske har været overladt meget til sig selv, ved vi ikke.
Det lader ikke til at Lady har gået til nogen form for træning. Vi arbejder stadig på at lære hende helt basale kommandoer, så en kommende ejer skal være tålmodig på den front. Hun vil rigtig gerne arbejde, men skal motiveres. Hun kan ikke luftes uden snor.
Lady har mødt andre hunde, og vil generelt rigtig gerne lege. Dog trives hun bedst med venlige hanhunde.