Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vore hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Så er du interesseret i et af dyrene:

 • Ring til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
 • Send en email Mail-icon
 • eller kom forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi, at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke mere blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Lucy

 • IMG 4195 1Navn: Lucy
 • Køn: Tæve
 • Alder: 29/12/16
 • Race: Blanding

Søger
Et forholdsvis roligt hjem uden små børn. Hun skal ikke ud til førstegangshundeejere, men har brug for et mere erfarent hjem.

RESERVERET

Baggrund/Historie
Lucy har boet på internatet siden den 17/11/17. Hun er indleveret, da hun ikke kunne trives i hjemmet. Lucy stammer oprindeligt fra Bosnien, hvor hun som helt lille blev fundet på en losseplads, hvor hun med al sandsynlighed er blevet dumpet.

Personlighed/Adfærd
Lucy har haft en hård start i Bosnien, og var meget bange da hun kom til Danmark. Hun er kommet rigtig langt og er glad for de fleste mennesker, men kan stadig være noget forsigtig i nye situationer. Hun har boet sammen med børn, men hun stresser hurtigt over dem, og derfor skal hun ikke ud til et hjem med små børn igen.
Hun er glad for de fleste andre hunde og vil rigtig gerne lege - hun kan løbe de fleste trætte uden selv at blive det ;)
Lucy kan fint være alene hjemme og har haft adgang til stue, køkken og gang. Dog har hun været vant til at der kom en nabo forbi omkring kl. 11 og luftede hende.
Hun er en legesyg hund der ELSKER lækre godbidder. Hun er enormt lærenem, men kan godt være ret selektiv og skal indimellem lige overveje om det kan betale sig ;) I de rigtige hænder vil hun blive en dejlig træningsmakker.

Særlige bemærkninger
Har ikke oplevet hende til nytår, men har ikke reageret på skud fra jagt. Kan blive lidt urolig hvis der er udrykning.
Er nysgerrig på katte, men bange for dem.


Chica

 • IMG 4191 1Navn: Chica
 • Køn: Tæve
 • Alder: 28/09/16
 • Race: Jack Russell Terrier

Søger
Et aktivt hjem hvor hun måske kan komme med rundt, så hun ikke skal være alene hjemme.

RESERVERET

Baggrund/Historie
Chica har boet på internatet siden den 19/11/17. Hun er indleveret pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Chica er en sød og glad hund med krudt i måsen, præcis som en Jack Russel terrier skal være :)
Hun har boet sammen med børn på 4 og 7 år, som hun har haft det fint med. Hun er renlig og har ingen problemer med at køre i bil. Har været vant til at komme i sofa og seng.
Chica bryder sig ikke om at være alene hjemme, hun gøer og er meget ulykkelig. Derfor vil det være perfekt, hvis hun kan komme til at bo hos nogle der kan tage hende med på arbejde, eller hos en der går hjemme/arbejder hjemmefra.

Særlige bemærkninger


Bella

 • IMG 4039 1Navn: Bella
 • Køn: Tæve
 • Alder: 25/09/16
 • Race: Labradorblanding

Søger
Bella er en aktiv hund, som drømmer om et liv på landet hvor hun ikke skal være ret meget alene hjemme, eller hvor dette kan trænes op. Hendes dagligdag vil være at foretrække hos hundekyndige mennesker, som før har haft en hund svarende til Bella, og har den fornødne viden og tid til at aktivere og stimulere hende hensigtsmæssigt.

RESERVERET

Baggrund/Historie
Bella har boet på internatet siden den 11/11/17. Hun er indleveret da hendes ejer ikke kun opfylde hendes behov.

Personlighed/Adfærd
Bella er en rigtig dejlig hund. Når hun ser en hun kender, logrer hun gerne med hele kroppen.
Bella har boet på landet og har ikke oplevet ret meget. Det har derfor været noget af en omvæltning at komme på internat og vi tager det derfor stille og roligt med at opleve. Hun har dog et skønt gåpåmod, og en god portion nysgerrighed.

I situationer hvor hun føler sig utryg, vil hendes reaktion være at gø. Det kan være af andre hunde og mennesker. Hun er ret glad for godbidder og har hurtigt fanget, at man kan opnå både godbidder og støtte, hvis man tager kontakt.

Særlige bemærkninger


Dixie

 • IMG 3525 1Navn: Dixie
 • Køn: Tæve
 • Alder: 16/10/15
 • Race: Dansk/Svensk Gårdhund og Japansk Spids

Søger
Et hunderfarent hjem uden børn, hvor man før har arbejdet med usikre hunde.
Hun vil helt klart kunne trives godt i et hjem med anden voksen sød hund, som ikke har de samme usikkerheder overfor nye og fremmede ting som hun har.

OBS: Dixie bor pt. i pleje, og kan mødes hjemme hos plejefamilien i Tåstrup ved Århus efter aftale med internatet.

Baggrund/Historie
Dixie har boet på internatet siden den 24/10/17. Hun er kommet til os da tidligere ejer ikke kunne opfylde hendes behov.

Personlighed/Adfærd
Dixie er en sød og venlig hund, der ikke har oplevet så meget.
Hun vil rigtig gerne have kontakt, men i sit eget tempo, og virker til at knytte sig meget til enkelte personer.
Hun har været vant til at være meget alene, men ifølge naboer har hun været ked af det. Vi håber at finde hende et hjem, hvor hun ikke skal være ret meget alene, og hvor man vil lære hende "alene hjemme" forfra.
Hun er ret cool på gåture. Er ikke bange for trafikken, er meget nysgerrig, hvilket for det meste overvinder usikkerheden. Kan finde på at kigge på ting hun synes er mystiske (en fyr som susede forbi på skateboard), men kan hurtigt afledes med godbidder - dem er hun RIGTIG glad for.
Dixie er en glad, legesyg og sprudlende hund, når hun føler sig tryg.
Det tager ikke lang tid at vinde hendes tillid, men det lader til at visse mænd skal arbejde lidt mere for det end andre.

Hun trænger til at komme ud og få nogle gode oplevelser i sit eget tempo.

Særlige bemærkninger
Dixie kan hoppe højt og er før klatret over et hegn, hvilket man skal være obs på.