Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vores hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af hundene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Sende en email Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Balou

IMG 0550 11Navn: Balou
Køn: Kastr. hanhund
Alder: 10/11/16
Race: Berner Sennen (Balou vejer 40 kg)

RESERVERET


Søger
Balou er vant til større børn og har haft det fint med dem, men skal ikke ud til små børn. Han er sød og kærlig, men kan i visse situationer virke usikker. I disse skal et kommende hjem kunne hjælpe ham til bedre selvtillid.
Balou skal ikke ud til lejlighed.

Baggrund/Historie
Balou har boet på internatet siden den 19/06/18. Han er indleveret pga. skilsmisse og manglende tid.

Personlighed/Adfærd
Balou er en stor og skøn dreng, der emmer af kærlighed og godt humør. Han kan være alene hjemme en arbejdsdag (vant til 6-7 timer) uden problemer. Har ikke måtte komme i møblerne og sengen, men lå bare på gulvet i nærheden. Kan godt køre i bil, men virker lidt rastløs.
Han blev passet i en hundepension tidligere på året og der var ingen problemer. Han er ligeledes faldet fint til på internatet.
Han er vagtsom og knurrer og gør når der kommer nogen til døren, men finder selvfølgelig hurtigt ud af at det er ok når der kommer glade mennesker ind.