Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vores hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af hundene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Sende en email Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Balder

IMG 8593 1Navn: Balder
Køn: Kastr. hanhund
Alder: 30/04/17
Race: Schæfer/Labrador

Søger

Et hjem hvor man bare gerne vil have en virkelig skøn, glad, stor, legesyg og godmodig dreng. Balder elsker at træne og derfor vil et hjem hvor man har lyst til at træne lidt lydighed, spor eller nosework, blive foretrukket. Han elsker dog også bare at ligge og dase på sin hundepude imens han kan kigge ud og holde lidt øje med dagligdagen. Han kommer fra landlige omgivelser og skal derfor ikke ud som lejlighedshund eller til rækkehus.

Baggrund/Historie
Balder har boet på internatet siden den 20/06/19. Han er indleveret pga. opbrud i familien, og efterfølgende var han alene i op til 10 timer ad gangen, hvilket ejer ikke ville byde ham.

Personlighed/Adfærd
Vi har fået rigtig mange gode oplysninger om Balder, derfor har vi plukket de vigtigste ud:
Han er vokset op med hvalpetræning og det er han glad for. Ejer har trænet lydighed og spor da han blev voksen. Er også klikkertrænet.
Man kan godt øve at gå lidt pænere i snor, det går fint til træning, men har boet et sted hvor han sjældent har haft snor på ved gåture.
Har ALDRIG kunne lide at have sele på, ejer har prøvet rigtig mange forskellige.
Er meget glad for at køre i bil og vil gerne være i den, har været i bur bag i bilen.
Har "schæferlydene" og snakker en del, og har arvet vandglæden fra labradoren, samt det at hente og bære på ting.
Han er venlig af gemyt overfor andre hunde, det er ikke ham der laver ballade, han vil bare gerne lege. Dog vil han have sit legetøj for sig selv.
Jagter katte og skal IKKE ud i et hjem med kat. Der har boet en staldkat og den jagter han konsekvent stadigvæk. Er dog vant til heste.
Har boet på landet med have som ikke har været indhegnet. Men han har også kun været ude sammen med mennesker. Elsker at grave i de pæne nyetablerede blomsterbede :)
Har flere gange været i pension og det har han været glad for.
Når han er indenfor er han stille og rolig.
Må komme i den gamle sofa, men ved at han ikke må være i den nye. Ofte er et blidt nej nok til at han ikke gør ting som han ikke må igen.
Er en følsom hund, der kræver faste rammer, men med en meget blid måde at håndtere ham på, behøver man ikke hæve stemmen overfor ham.
Tager gladeligt imod alle, men ejer er opmærksom på at sikre at han møder folk på en god måde.
Elsker at være sammen med sine mennesker, men kan fint være alene hjemme. Kan være alene en almindelig arbejdsdag.
Bliver meget glad når man kommer hjem, og kan godt gå lidt i 8-taller om en.
Kan godt finde på at "nifle" med fortænderne når han bliver rigtig glad.
Har ikke problemer med at man tager mad eller legetøj fra ham.
Har mødt børn og er generelt god til dem, vil gerne lege og har en forståelse for at man skal være lidt roligere overfor dem.
Reagerer på de lyde der nu skal reageres på, men gør ikke unødvendigt. Reagerer ikke på torden, lyn, fyrværkeri eller skud, men han bliver utryg hvis det blæser rigtig meget udenfor og han er inde i huset, da det siger en masse lyde. Så går han rundt og stresser ved at halse. Ejer har da sørget for at han kunne være ude på toilettet.
Hans ejer arbejde på en skole, hvor han flere gange har været med på arbejde sammen med eleverne.


Silver

IMG 8537 1Navn: Silver
Køn: Hanhund
Alder: 15/10/16
Race: Alaskan Malamute
Vægt: Ca. 40 kg

Søger

Vi ønsker at Silver kommer ud i et hjem med kendskab til (og meget gerne erfaring med) racen, hvor han ikke skal være ret meget alene hjemme, da han ikke bryder sig om det. Et hjem med en anden hund vil være ideelt, meget gerne i landlige omgivelser.

Baggrund/Historie
Silver har boet på internatet siden den 11/06/19. Han er oprindeligt udleveret fra internatet, men er nu kommet retur. 

Personlighed/Adfærd
Silver er en sød og dejlig hund. Han er fantastisk kærlig og meget kontaktsøgende. Han er glad for børn fra 3 år og op. 
Han elsker at svømme, men vil gerne jagte ænder. Han har mødt katte, men de har alle givet ham en over snuden - dog opsøger han dem gerne igen og vil dem gerne. Han er glad for andre hunde, tæver som hanner. Han har i en periode boet med en neutraliseret labradorhan, og de havde det fint sammen.
Silver har tidligere prøvet at være i hundegård, men det var ikke nogen succes, da han hyler når han er i gården. Han er som de fleste Malamute'er meget klog og kan åbne døre og nogle vinduer.


Vickie og Barbie

IMG 7500 1IMG 7481 1Navn: Vickie og Barbie
Køn: Tæver
Alder: 11/06/12 og 23/05/12
Race: Chihuahua
Vægt: 2 kg

Søger

Et roligt hjem uden børn og andre dyr.
De skal ud i nyt hjem sammen.

Man skal forvente at skulle besøge pigerne flere gange, så de når at opbygge tryghed og en relation til en, før de flytter. Når de kender en, er de de sødeste og kærligste piger man kan forestille sig.

Baggrund/Historie
Vickie og Barbie har boet på internatet siden den 11/04/19. De er indleveret pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Rigtig søde piger, der er meget glade for hinanden og skal følges ad. Specielt Barbie finder rigtig meget tryghed i Vickie, og når Vickie har set en situation an, tør Barbie også godt være med. De har boet med 3 andre Chihuahua'er, men vi vurderer at de ikke skal ud til andre dyr. Bryder sig absolut ikke om katte.
Har levet en rolig tilværelse og de skal ud til noget tilsvarende.
De er lidt forsigtige i starten, men så snart de kender en, er de utroligt hengivne og putteglade. De har brug for at mærke nærhed og ligger gerne ovenpå en eller i sofaen ved siden af. De kan ikke selv hoppe op pga. deres størrelse, men plejefamilien de har boet hos gav dem en hundetrappe, og det viste sig at være en god idé, da de så var fri for at løfte dem op og ned (hvilket kan være lidt voldsomt for en forsigtig hund, indtil den lærer en at kende), og det gav langt mere ro at de selv kunne gå op og ned, da de ellers kunne blive lidt hvileløse når de ikke kunne komme op og putte.
De har sovet i sengen hos plejefamilien. Ligger i fodenden.
De kan godt have uheld indenfor, både hos ejer og hos plejefamilien. I takt med at de har fået nogle faste rutiner hos plejefamilien, er de blevet mere renlige. Man skal dog skynde sig ud med dem om morgenen, hvor de har sværest ved at holde sig.
Generelt er rutiner en god ting for de to piger, og de bliver hurtigere trygge i et rutinepræget hjem. De har ikke oplevet det store, så den samme rute på gåturen er at foretrække det første lange stykke tid. Især Barbie kan være usikker på lyde og gør når hun bliver forskrækket eller usikker. Lige nu træner vi tryghed ved at give godbidder, når der sker noget "vildt", så de forbinder det med noget godt. Til gengæld er det oftest Barbie, der fører an på gåture, hvor Vickie støtter sig meget op ad hende.
Plejemor oplevede, at de den første dag havde meget svært ved at hun gik dem fra dem, og overlod dem til sin mor som bor i huset. De gøede meget, var rastløse og pludseligt også bange for moren. 6 dage senere var de alene hjemme i 3 timer og det gik til gengæld upåklageligt. De havde ikke haft uheld og lå bare og sov da de kom hjem igen. Derfor skal man sætte god tid af til at lære dem, at være alene hjemme.
Vi har oplevet, at Vickie kan være bange for store mænd.