Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vore hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Så er du interesseret i et af dyrene:

  • Ring til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Send en email Mail-icon
  • eller kom forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi, at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke mere blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Bobber

 

  • IMG 6927 1Navn: Bobber
  • Køn:   Hanhund
  • Alder: 08/07/15
  • Race:  Labrador

Søger:
Et hjem hvor man vil gå til træning med ham og hvor man har kendskab til hunde med et stort energiniveau. 

Baggrund/Historie:

Personlighed/Adfærd:
Bobber er en super sød hund med masser af energi. Bobber har et enorm stort energiniveau, som gør at han nogen gange har svært ved at finde ro. Han er meget madglad og har været vant til børn. Han kan dog virke lidt vild overfor børnene grundet hans store energiniveau. Bobber kan godt lide og køre bil og har det også fint nytårsaften. Han kan desuden de gengse kommandoer og er meget lærenem.

Særlige bemærkninger: Man skal selvfølgelig huske at Bobber stadig er hvalp med stort H.