Internatets hunde

Listen indeholder alle vores hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af hundene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Sende en email Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Ollie

IMG 0695 1Navn: Ollie
Køn: Hanhund
Alder: 22/09/18
Race: Beagle/Mops

Søger
Et kærligt hjem, hvor han ikke skal være alene hjemme, da han virkelig ikke bryder sig om det. Han søger rigtig meget kontakt og nærhed, og skal helt sikkert ud i et hjem hvor man kan give ham dette.
Han skal ikke bo sammen med kat, da han synes de skal jagtes.

Baggrund/Historie
Ollie har boet på internatet siden den 09/12/19. Han er indleveret, da ejer ikke kan tilbyde ham det liv han har brug for.

Personlighed/Adfærd
Ollie er en sød og lidt forsigtig dreng, der rigtig gerne vil være tæt på sit menneske. Desværre bryder han sig ikke om at være alene, han piber og kan finde på at ødelægge ting. Han har været alene sammen med anden hund og det er dog gået fint. De har været vant til at være i gangen, når de var alene.
Har gået til lidt træning i en periode. Vant til at gå uden snor og følger 9 ud af 10 gange fint med, men får han fært af noget, så træder Beaglen i ham frem og han smutter.
Har ikke været vant til at komme i møblerne, medmindre det var hans egen sofa. Vi mistænker dog, at han vil elske det, hvis det kunne blive aktuelt i en kommende familie. Han synes det er dejligt at blive børstet, men er ikke vildt begejstret for at komme i bad - han står dog pænt, fordi de bare skal overståes.
Har det fint med at gøre i bil, lægger sig ned eller kigger ud af vinduet. Tidligere ejer ved ikke hvordan han har det nytårsaften, men han reagerer ikke på skud. Er vant til tørkost og har aldrig fået mad ved bordet. Bliver Ollie nervøs eller usikker, han kan godt komme til at tisse eller besørge indenfor.


Wulfy

IMG 0293 1Navn: Wulfy
Køn: Hanhund
Alder: 13/07/15
Race: Greyhound

Søger
Et hjem med masser af nærvær og kontakt til den mest dejlige og blideste hundedreng. Han er en rigtig puttetrold der vil elske at få en plads i sofaen. Et hjem med anden hund, som i personlighed minder om han, vil han nok kunne trives med.

Baggrund/Historie
Wulfy har boet på internatet siden den 28/10/19. Han er indleveret som herreløs, men vi har fundet frem til at han har boet flere forskellige steder. Wulfy nåede at bo i et hjem nogle dage, men da familien alligevel ikke var helt afklaret med det store valg om at få hund, kom han retur.

Personlighed/Adfærd
Wulfy kommer oprindeligt fra England. Det er lykkedes os at komme i kontakt med hans tidligere ejer, som havde ham i 6 måneder. Han har tidligere gået løb, men det sagde ham ikke noget, og han skal ikke bruges som løbshund igen. Selvom han på papiret er vædeløbshund, er han ganske rolig og meget nem i hverdagen. Han er i sin tid på internatet begyndt at blomstre op, og elske at komme med på gåture og snuse og kigge sig nysgerrigt omkring. Derfor er han ikke en krævende hund, men vil elske at kunne strække benene i stor indhegnet have.
Han er super madglad og meget samarbejdsvillig, hvis der er en godbid i sigte.
Han ødelægger ikke noget i boksen på internatet og han kan eftersigende være alene hjemme uden problemer, men pga. han store ønske om tæt kontakt, ønsker vi at finde et hjem med et minimum af alenetid.
I hjemmet oplevede man at grundet hans store madglæde, at han godt kunne finde på at skrabe på skabe, hvor han kunne lugte mad. Vi tænker det er nemt at løse ved at sikre at Wulfy ikke har fri adgang til køkkenet. Han var meget kontaktsøgende i hjemmet.


Lady

IMG 9832 1Navn: Lady
Køn: Tæve
Alder: 26/05/17
Race: Schweizisk Hyrdehund/Alaskan Malamute

Søger
Et hjem hvor hun kan få lov at være med i de daglige gøremål. Vi vil elske for Lady at flytte ud i landlige omgivelser, hvor der er masser af mulighed for at gå gode lange ture. Lady elsker sine mennesker og trygheden. Hun er blid og venlig overfor alle, der kommer i huset. Lady kan også gøre sig nyttig, da hun er en habil musefanger. :)

Baggrund/Historie
Lady blev oprindeligt indleveret til internatet den 20/08/19. Hun var indleveret af ejer, der desværre ikke længere kunne tage sig af hende. Vi fandt Lady et skønt nyt hjem, og som man læse nedenfor, har de haft det fantastisk godt sammen. Eneste hindring var, at i området bor der mange hunde, og Lady stresser meget op over antallet og reagerer på mindre hunde. En problematik som ingen desværre havde forudset.

Personlighed/Adfærd
Lady falder lynhurtigt til i nye omgivelser.
Hun finder hurtigt rutinen i, at der er ting, som ex at man skal ud og handle, hvor hun så er alene hjemme en stund. Hun har været alene i op til 5 timer uden problemer. Når man kommer hjem, står hun klar med sit tøjdyr i munden og laver de sjoveste brummelyde, for at fortælle hvor glad hun er.
Hun er utrolig glad for den. Kaster rundt med den og elsker, når man siger ‘sit’ og kaster den hen til hende. Hun passer rigtig godt på at den ikke rives i stykker.
Hun starter dagen med at komme ud i haven for at tisse af. Skynder sig ind igen og afventer, at snoren findes frem, så hun kan komme rigtig ud.
Hun trækker lidt de første meter, men er der ikke udsigt til andre hunde, kan man nærmest bruge en sytråd som snor.
Det har ikke været nemt for Lady at komme som ny i et stort hundeområde. Optimalt skulle hun være et sted, hvor der ér hunde, men ikke så mange, at det bliver en udfordring.
Hun elsker lange traveture. Selvom hun har gået en times tid, skal hun alligevel ud i haven og ræse af, når hun kommer hjem. Hun går jo i snor og mangler sikkert at kunne strække ud for alvor.
Sover i sofa og smutter gerne op i sengen, hvis det kan lade sig gøre.
Sover i soveværelset. Kan finde på at hoppe op i sengen til lidt godnat-nussen, men smutter hurtigt på gulvet. Har en stor hundekurv, med dyne i, den er hun ikke interesseret i.
Kan de basale ord som: vent lidt (mens hun får snor på), stå, sit, pote, dæk, , kom her ect.
Er med i alle gøremål, støvsuger er dog ikke et hit.
Nyder i den grad, hvis menuen står på hakket oksekød, stegt i olivenolie. Det blandes med tørfoder, som også ryger ned uden problemer.
På internatet har Lady mødt andre hunde, og vil generelt rigtig gerne lege. Dog trives hun bedst med store venlige hanhunde.