Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vores hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af hundene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Sende en email Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Vickie og Barbie

IMG 7500 1IMG 7481 1Navn: Vickie og Barbie
Køn: Tæver
Alder: 11/06/12 og 23/05/12
Race: Chihuahua
Vægt: 2 kg

Sødeste hundepiger: Se film

Søger

Et roligt hjem uden børn og andre dyr.
De skal ud i nyt hjem sammen.

Man skal forvente at skulle besøge pigerne flere gange, så de når at opbygge tryghed og en relation til en, før de flytter. Når de kender en, er de de sødeste og kærligste piger man kan forestille sig.

Baggrund/Historie
Vickie og Barbie har boet på internatet siden den 11/04/19. De er indleveret pga. flytning.

Personlighed/Adfærd
Rigtig søde piger, der er meget glade for hinanden og skal følges ad. Specielt Barbie finder rigtig meget tryghed i Vickie, og når Vickie har set en situation an, tør Barbie også godt være med. De har boet med 3 andre Chihuahua'er, men vi vurderer at de ikke skal ud til andre dyr. Bryder sig absolut ikke om katte.
Har levet en rolig tilværelse og de skal ud til noget tilsvarende.
De er lidt forsigtige i starten, men så snart de kender en, er de utroligt hengivne og putteglade. De har brug for at mærke nærhed og ligger gerne ovenpå en eller i sofaen ved siden af. De kan ikke selv hoppe op pga. deres størrelse, men plejefamilien de har boet hos gav dem en hundetrappe, og det viste sig at være en god idé, da de så var fri for at løfte dem op og ned (hvilket kan være lidt voldsomt for en forsigtig hund, indtil den lærer en at kende), og det gav langt mere ro at de selv kunne gå op og ned, da de ellers kunne blive lidt hvileløse når de ikke kunne komme op og putte.
De har sovet i sengen hos plejefamilien. Ligger i fodenden.
De kan godt have uheld indenfor, både hos ejer og hos plejefamilien. I takt med at de har fået nogle faste rutiner hos plejefamilien, er de blevet mere renlige. Man skal dog skynde sig ud med dem om morgenen, hvor de har sværest ved at holde sig.
Generelt er rutiner en god ting for de to piger, og de bliver hurtigere trygge i et rutinepræget hjem. De har ikke oplevet det store, så den samme rute på gåturen er at foretrække det første lange stykke tid. Især Barbie kan være usikker på lyde og gør når hun bliver forskrækket eller usikker. Lige nu træner vi tryghed ved at give godbidder, når der sker noget "vildt", så de forbinder det med noget godt. Til gengæld er det oftest Barbie, der fører an på gåture, hvor Vickie støtter sig meget op ad hende.
Plejemor oplevede, at de den første dag havde meget svært ved at hun gik dem fra dem, og overlod dem til sin mor som bor i huset. De gøede meget, var rastløse og pludseligt også bange for moren. 6 dage senere var de alene hjemme i 3 timer og det gik til gengæld upåklageligt. De havde ikke haft uheld og lå bare og sov da de kom hjem igen. Derfor skal man sætte god tid af til at lære dem, at være alene hjemme.
Vi har oplevet, at Vickie kan være bange for store mænd.


Kenzo

IMG 9401 1Navn: Kenzo
Køn: Hanhund
Alder: 03/05/19
Race: Dobermann

RESERVERET
Vi modtager ikke flere henvendelser på Kenzo


Søger

Et hjem med tid til en hvalp, med alt hvad det indebærer af renlighedstræning, alene hjemme-træning, socialisering og hvad der ellers hører med. Man skal have god tid til at indkøre ham i det nye hjem.
Kenzo skal ikke bo i en lille lejlighed eller rækkehus.
Det er et krav, at Kenzos kommende ejer er minimum 25 år gammel.
Raceerfaring samt erfaring med hvalp er absolut et plus.

Baggrund/Historie
Kenzo har boet på internatet siden den 05/08/19. Han er indleveret pga. sygdom.

Personlighed/Adfærd
Kenzo er en sød lille dreng, der ikke har oplevet så meget. Han er stadig bare en baby der har meget at lære, men han er arbejdsvillig og meget madglad, hvilket helt sikkert er en fordel i den forbindelse.
Han kan være lidt forsigtig ved første møde, men tager efterfølgende hurtigt kontakt og er meget nysgerrig.
Kenzo er meget imødekommende overfor de fleste andre hunde og har her på internatet fundet god støtte i en rolig voksen hund på ture og i nye situationer.


Zeus

IMG 9350 1Navn: Zeus
Køn: Hanhund
Alder: 24/09/18
Race: Dobermannblanding

Søger

Zeus er en unghund med et højt energiniveau, og han skal ud til et hjem der vil vende det til noget positivt og bruge hans energi fornuftigt. Et hjem der vil træne med ham (gerne snudearbejde som f.eks. spor eller nosework) er et must. 
Zeus skal ikke ud til andre dyr eller børn under 13 år.
Han er ikke en førstegangshund :)

Baggrund/Historie
Zeus har boet på internatet siden den 23/07/19. Han er indleveret som herreløs, efter at have boet hos et par forskellige ejere i den senere tid.

Personlighed/Adfærd
Zeus er en intelligent og arbejdsvillig unghund, der er fuld af energi og gåpåmod. Han elsker at arbejde og vil gøre rigtig meget for en godbid. Han er skarp og lærer hurtigt.
Han har desværre været igennem en lidt omtumlet periode, hvor han har boet flere forskellige steder i kortere perioder, hvilket har bragt et par problematikker med sig.
Hos tidligere ejer har han ikke haft problemer med at være alene hjemme, men den stress Zeus har været igennem på det seneste har sat sine spor, og han var i starten af sit ophold meget ked af at være her, så han ødelagde sine tæpper i boksen og brød sig ikke om at være alene. Det går langt bedre nu og han ødelægger ikke længere noget, men har stadig et stort behov for kontakt og nærhed, hvilket skal kunne dækkes i et kommende hjem. Han vil rigtig gerne være med til alting. Et kommende hjem skal have god tid og tålmodighed, til at lære ham at være alene hjemme.
Da Zeus har brug for at der kommer fokus på ham, skal han ikke ud til andre dyr, men kan godt lege med andre hunde i korte perioder.