Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vores hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af hundene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Sende en email Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Misha

IMG 3494 1Navn: Misha
Køn: Tæve
Alder: 24/09/17
Race: Blandet Hyrdehund

Søger
Et aktivt hjem, gerne i landlige omgivelser, hvor hun ikke skal være alene hjemme.
Misha skal ikke ud i lejlighed/rækkehus eller til et hjem med små børn, da hendes kærlighed kan være lidt voldsom. :) På internatet er hun blevet rigtig gode venner med en af de andre internatshunde, som hun leger rigtig godt med. Vi ser at hun vil kunne trives rigtig godt i et andet hjem, med en venlig hanhund, som gider at lege. 

Baggrund/Historie
Misha har boet på internatet siden den 10/09/18. Hun er indleveret, da hun ikke kan være alene hjemme.

Personlighed/Adfærd
Misha er en utrolig kærlig hund, der knytter sig meget til sit menneske. Gemmer gerne hovedet i ens arme eller ben og vil rigtig gerne nusse.
Hun er en meget aktiv hund og vil have gavn af at komme til noget træning og andre aktiviteter hvor hun stimuleres godt. Hun kan de gængse kommandoer og vil rigtig gerne trænes med og lære.
Misha har haft det okay med de børn hun kender, men har svært ved at håndtere mødet med nye børn hun ikke kender. Derfor skal hun ikke ud til en børnefamilie. Har tidligere været utryg ved store mænd, men det er blevet bedre. Man skal blot nærme sig langsomt og roligt.
Hun elsker store hunde og vil rigtig gerne lege med dem. Har tidligere boet sammen med en. Små hunde er hun dog knap så begejstret for, specielt hvis de begynder at gø. Derfor har tidligere ejer undgået små hunde. Hun synes at katte skal jagtes, men mister hurtigt interessen.
Er som udgangspunkt renlig og viser når hun skal ud, men kan komme til at tisse indenfor hvis hun bliver stresset. Elsker at kigge ud af vinduet og følge med i hvad der sker udenfor. Kan finde på at gø når hun hører noget udenfor.
Har fået lov til at være i seng og sofa, men vil oftest hellere ligge på gulvet.
Misha kan ikke være alene hjemme, og begynder at hyle og blive ked af det når ejer går. Et kommende hjem skal derfor have en god portion tålmodighed i forhold til at træne det med hende, og ellers være indstillet på at hun er en hund man skal være hjemme hos.

Særlige bemærkninger
Misha bryder sig ikke om at køre i bil og får det rigtig skidt. Har fået køresygemedicin når det har været nødvendigt at have hende med i bilen.
Hun har tidligere forceret hegnet i haven og stukket af. Et kommende hjem skal derfor have en forsvarligt indhegnet have med højt hegn.