Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vore hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Så er du interesseret i et af dyrene:

  • Ring til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Send en email Mail-icon
  • eller kom forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi, at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke mere blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Chico

  • 18222428 10212917665921835 7942634748922034426 nNavn: Chico
  • Køn: Hanhund
  • Alder: 012/09/15
  • Race: Bl. Husky/New Foundlænder

Søger
Det Chico helt specifikt søger er en familie med erfaringmed store hunde som ikke har hund (eller max .1 tæve) i forvejen.
Man skal være i besiddelse af tålmodighed, viljestyrke og den fornødne tid til lange traveture og til at arbejde med ham. Kan man opfylde de krav kan man få en helt fantastisk hund ud af ham, for han er meget lære villig og opmærksom når først han har fået brændt det værste af krudtet af.
Da han er en stor hund skal hans nye familie bo i hus med forsvarligt indhegnet have, da han ikke er bleg for at tage på eventyr på egen hånd.

Baggrund/Historie
Chico er i pleje igennem Slædehundenes SOS efter at han var blevet indleveret som hittehund. Han trives dog ikke på internatet så da plejemuligheden bød sig takkede vi glade ja. Slædehundenes SOS har efter aftale påtaget sig opgaven at finde det helt rigtige nye hjem til ham.

Personlighed/Adfærd
Han er en glad dreng, men også lidt en vildbasse som nok kun har fået opdragelse i et meget begrænset omfang. Da han er stærk som en bjørn og potentielt også går hen og får størrelsen som en bjørn :) er han bestemt ikke en hund for en førstegangs hundeejer.
Hvis man mener man kan opfylde de i opslaget beskrevne kriterier for at blive Chico`s nye ejer kan man kontakte Kenneth Vestergaard Eland på tlf. 51 91 09 90 / Email kenneth [PUNKT] eland [SNABEL-A] gmail [PUNKT] com eller Kai Steinsli: kaisteinsli [SNABEL-A] yahoo [PUNKT] dk tlf. 42 24 81 66 for at aftale et møde med ham (det forventes at man som minimum har besøgt ham 2 gang før han bliver udleveret til ny ejer) vi forbeholder os på Chico`s vegne retten til at være kræsne i forhold til valg af ny ejer. :)

Særlige bemærkninger
Formidlingsprisen for Chico er 2900 kr som dækker over et formidlingsgebyr på 2100 kr til Dansk Dyreværn Århus + 2 timers adfærds & info kursus vedrørende Chico hos Susanne Toft & Kai Steinsli som koster 800 kr = 2900 kr i alt.