Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vores hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af hundene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Sende en email Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Cato

IMG 4680 1Navn: Cato
Køn: Hanhund
Alder: 30/06/10
Race: Labrador

Søger
Et aktivt hjem hvor man vil gå til noget træning og stimulere ham mentalt. Vi ønsker for Cato at han skal bo på et landsted eller lignende, hvor der ikke umiddelbart er hunde eller andre dyr i nærheden. Træningsforslag kunne være spor eller Nosework.

Baggrund/Historie

Cato har boet på internatet siden den 01/12/18. Han er indleveret pga. skilsmisse.

Personlighed/Adfærd
Cato er oprindeligt udleveret fra internatet og næste hjem bliver hans 4. og forhåbentlig sidste hjem.
Han er en stor og skøn dreng, der elsker at putte og have kontakt med sine mennesker.
Cato bryder sig ikke om andre hunde og trækker voldsomt når han ser dem, hvilket en kommende ejer skal kunne håndtere og arbejde med på en hensigtsmæssig måde. Dog er han ret nem at få kontakt til, hvis han ved at belønningen er godbidder. Derudover har han fint kunne omgås vores nattevagts søde Toller tæve.
Har aldrig boet med børn. Har ikke tidligere gået til træning men kan de gængse kommandoer. Der er ingen tvivl om, at han vil være god til noget hundesport, f.eks. jagthundetræning (selvom han ikke er jagthund), da han elsker vand. 
Er ok med at køre i bil. Kan være alene hjemme uden at ødelægge noget. Har været vant til at komme i sofaen hvis hans tæppe ligger der. 

Særlige bemærkninger
Cato er typisk labrador og meget glad for mad. Derfor er han kommet på streng slankekur, da han er nødt til at tabe sig.


Quencie

IMG 4346 1Navn: Quencie
Køn: Kastr. hanhund
Alder: 07/08/15
Race: Australian Shepherd
Vægt: 26 kg

Søger
Et forholdsvis roligt hjem, gerne på landet. Quencie skal ikke bo med andre dyr eller små børn.
Det er vigtigt, at en kommende ejer forstår at aktivere ham både fysisk og mentalt. Træning er et must for en arbejdshund som Quencie.
Raceerfaring er absolut et plus.

Baggrund/Historie

Quencie har boet på internatet siden den 17/11/18. Han er indleveret, da han ikke kan med de andre hunde i hjemmet.

Personlighed/Adfærd
Seneste ejer har haft Quencie i knap 4 måneder. Han overtog ham fra et hjem hvor ejeren mente at han gøede meget og gjorde udfald mod andre hunde. Quencie var her kun i bryggers og køkken-alrum.
I det seneste hjem havde Quencie heller ikke adgang til hele huset pga. hjemmets andre hunde. Dog har han været "placeret" sådan, at han kunne følge med i aktiviteten i hjemmet. Det er ikke seneste ejers opfattelse, at han gør meget eller mere end normalt.
Han kan være alene hjemme i 8 timer og er renlig.
Sætter man sig i sofaen om aftenen, lægger han sig og falder fint til ro. Har dog ikke været vant til at være i sofaen.
Han er en aktiv hund som har brug for at bruge næsen og hovedet for at trives. Der er blevet trænet en del med ham og han elsker det. Har bl.a. gået til "Lydighed" og "Tricks og færdigheder", med god afstand til andre hunde. Han er meget lærenem. Tidligere ejer mener dog, at konkurrencen ikke vil være en god ting, da der ofte er for mange hunde og for meget stress. Kan diverse basiskommandoer som plads, kurv, sit og læg dig.
Han kan ved første møde være lidt forsigtig og usikker, men lader sig gerne lokke med godbidder. Han er en sød og kærlig hund.

Særlige bemærkninger
Her på internatet har han fint kunne gå sammen med Misha, en tæve på ca. 1 år.