Annonce

Internatets hunde

Listen indeholder alle vores hunde og bliver opdateret flere gange om ugen.

Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, og andre der i mellemtiden er blevet reserveret, uden det fremgår af siden, og igen nogle dyr, der har fundet et nyt hjem.

Er du interesseret i en af hundene, kan du:

  • Ringe til os på 8733 4440 (Tast 1)phone-icon
  • Sende en email Mail-icon
  • eller komme forbi

Det er vigtigt for os, at vores dyr får det hjem, der passer bedst til dem.
Derfor kan man ikke automatisk regne med, at dyrene udleveres efter "først til mølle" princippet. Vi forbeholder os retten til at vælge, hvis der er flere egnede familier.

Da det at få en hund er en stor beslutning, foretrækker vi at man tager hjem og tænker det godt igennem, inden man får hunden med hjem. Du må derfor ikke forvente, at du kan få hunden med samme dag.

OBS: Når du kommer for at kigge på en eller flere af vores hunde, skal du kontakte personalet. Du kan ikke blot gå ind til hundene selv, da vi har oplevet, at det kan virke stressende på mange af dem. På forhånd tak for at tage dette hensyn.

NB! Udlevering af dyr finder kun sted til personer over 18 år med legitimation.


 

Zoffie

IMG 2200 1Navn: Zoffie
Køn: Tæve
Alder: 19/11/13
Race: Kleinspitz

RESERVERET

Søger

Et hjem hvor hun kan blive aktiveret lidt mere end hun har været vant til, men hvor der stadig er plads til sofahygge og forkælelse.
Zoffie har sjældent været alene hjemme, og vi søger derfor noget tilsvarende. Hun vil sikkert nyde at komme med rundt (og har også lige størrelsen til det), hvis ikke man har mulighed for at gå hjemme ved hende. Hun skal ikke ud til små børn.

Baggrund/Historie
Zoffie har boet på internatet siden den 09/08/18. Hun er indleveret da ejer skulle flytte på plejehjem.

Adfærd/Personlighed
Tidligere ejer har haft hende fra hun var 5 måneder gammel. Hun er en rigtig skødehund, som altid er blevet forkælet.
Vant til at komme i møblerne og i sengen, men har faktisk sin egen seng.
Indenfor det sidste halve år har hun haft en fast passer, som har gået med hende, da ejer til sidst var for dårligt gående.
Vil gerne bestemme lidt overfor andre hunde. Zoffie passer har selv en større hund, men det er gået fint med dem.
Har som så mange andre små hunde sin egen holdning til tingene, men er en rigtig sød hund.
Har haft et lille frimærke af en have, som hun har været ude i. Kan finde på at gø meget, men ejer tænker det er fordi hun ikke blev aktiveret nok i hjemmet. Virker som en hund der rigtig gerne vil lære. Kan allerede det selvlærte "trick" at stå på bagben og vifte ivrigt med forbenene, når man kommer ind i hendes boks.

Særlige bemærkninger
Skulle eftersigende ikke være bange nytårsaften.
Vant til tørfoder fra Royal Canin.


Basse

IMG 2197 1Navn: Basse
Køn: Hanhund
Alder: 17/11/15
Race: Labrador

RESERVERET

Søger
Et aktivt hjem hvor han ikke skal være for meget alene hjemme. Basse er en rigtig puttehund og vil helst have så meget menneskekontakt som muligt, så et sted hvor han ikke efterlades derhjemme hver dag eller hvor han kan komme med rundt, vil være et hit.

Baggrund/Historie
Basse har boet på internatet siden den 09/08/18. Han er indleveret pga. skilsmisse.

Personlighed/Adfærd
Stor og kærlig dreng. Han er meget mild omkring børn, men har ikke boet med dem. Der er dog jævnligt kommet børn i hjemmet.
Han har ikke noget ressourceforsvar, og tidligere ejers barnebarn på 1,5 år har kunne tage maden fra ham, uden han gjort antræk til noget.
Renlig og går selv til døren når han skal ud. Som udgangspunkt har døren til haven været åben, men ellers er der ingen problemer.
Går gerne rundt med sit legetøj i munden og skynder sig også at finde noget, når man kommer hjem til ham eller går ind i boksen her på internatet.
Han følger en hvor man går og vil helst være der hvor menneskerne er. Vil gerne sove i sengen, hvis han får lov. Han har ikke været vant til at være meget alene hjemme, da tidligere ejer har gået hjemme i lang tid. Dog kan han være alene hjemme 7-8 timer, men det har ikke været hver dag. Glad for at køre i vil og hopper selv ind.
Han har gået til hvalpetræning men ikke noget siden. Er meget lærenem. Meget vandglad og elsker at komme ud og bade.
Har det fint med andre hunde og søger mest de små. Giver de lyd fra sig, trækker han sig. Kan også godt lege med store hunde. Det vides ikke hvordan han har det med kat.
Kan finde på at gø hvis det er mørkt og nogen går tæt forbi huset, ellers gør han ikke meget.

Særlige bemærkninger
Han er ikke ret glad for støvsugeren, og vil helst være ude i haven når der støvsuges.
Han er meget opmærksom nytårsaften og kigger hvis der lige kommer et brag, men reagerer ellers ikke på det. Dog vil han gerne være tæt på en, når det går løs ved midnat, men har stadig været med ude i haven.

Er vant til at spise kl. 06 om morgenen og 18 om aftenen - ligger man og sover, kommer han og vækker en. Han har været vant til at få tørfoder, og har tidligere fået rester, men har haft tendens til at kaste op efterfølgende - det er stoppet efter han kun får sit tørfoder.
Var i november sidste år i pension i næsten 3 uger, hvor han tabte sig rigtig meget på trods af de sagde, at han havde spist helt vildt. Efterfølgende havde han en tendens til at hugge maden i sig, dette er dog ikke et problem længere og nu går han selv til og fra maden.
Basse er noget overvægtig og skal gerne tabe sig 10 kg, så en kommende ejer skal ikke være for rundhåndet med godbidderne.
Aslan

IMG 1917Navn: Aslan
Køn: Hanhund
Alder: 05/11/12
Race: Bl. Bullmastiff/Grand Danois

Søger
Aslan har boet på landet, og søger lignende omgivelser. Han er en stor kærlig og mild dreng, der helst vil være sammen med sin familie, og ikke efterlades alene hjemme.

Baggrund/Historie
Aslan har boet på internatet siden den 04/08/18. Han er indleveret pga allergi i familien.

Personlighed/Adfærd
Han er en rigtig glad og meget kærlig og elsker ALLE mennesker, både store og helt små.
Har gået til hvalpetræning og vil rigtig gerne træne og lære nye ting. Kan flere kommandoer som ´sit’, ´dæk’ og ´gi pote’. Er meget motiveret for at blive belønnet med godbidder.
Er vant til at komme i møblerne og det vil han gerne, bliver ofte brugt som hovedpude.
Er vant til børn på 8-10 år. Og han elsker dem, og alle andre børn som kommer forbi - de har kunne gøre alt ved ham.
Boet ude på landet, med indhegnet have.
Elsker at være ude, men vil helst ikke ud i regnvejr.
Er ikke så vagtsom, men hvis han endelig giver lyd fra sig er man heller ikke i tvivl om at han er en pæn stor hund.
Da ejer har firma derhjemme er Aslan vant til et rend af mennesker, og det har han det helt fint med.
Har boet med anden hund, og det er gået fint. Det var en tæve. Han kan dog godt være pænt træls, hvis han synes tæven er rigtig sød.
Kan godt være alene hjemme, han ødelægger ikke noget, men han bliver og ser rigtig ked ud af det.
Vil gerne køre i bil.
Aslan er i bund og grund en ret sensitiv hund, er påvirkes af ejers humør. Derfor søger han også gerne mennesker som udstråler ro og virker til at hvile i sig selv. Han vælger tydeligt sine menneske og hvem han har kemi med, og klister gerne op af dem, også folk han aldrig har mødt. Aslan vælger selv.
Boet med katte og er glad for dem. Putter gerne dem. Katte som ikke hører til, jagter han dog væk.
Er en hund der 'snakker' meget.
Har aldrig udvist madforsvar overfor menensker. Kattene kan han godt knurre af hvis de går hen til ham og han har et kødben.

Særlige bemærkninger:
Er bange for balloner (larmen når de springer), når børnene render rundt med legetøjskydere og han er MEGET bange for fyrværkeri. Der er han vant til at få Stesolid igennem dyrlægen. Vi vil dog anbefale at man starter ud i god tid med naturmedicin i månederne op til og ugerne efter, samt lydtræning.