Vores ydelser

Hundemassage

Hundemassage løsner op og lindrer spændinger, både fysisk og psykisk. Massage får hundens krop til at udskille oxytocin (kærlighedshormonet) og nedsætter derigennem stressniveauet i kroppen. Massage kan også styrke hundens bevægeapparat og hjælpe efter skader og operationer. 

For at tilrettelægge behandlingen individuelt, laver vi inden massagen et klinisk tjek, som omfatter en analyse af hundens gang og eventuelle smertereaktioner, samt en gennemgang af hundens sygehistorie. Du vil desuden få nogle få nemme øvelser med hjem, som vi kan følge op på til efterfølgende konsultationer. 

Behandler Karina Hindborg er uddannet dyrlægeeksamineret fysiologisk hundemassør.

 

Ernæringsrådgivning

Kosten har stor betydning for dyrets fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke dyrets adfærd og trivsel. 

Til behandlingen nedskrives dyrets sygehistorie. Vi observerer dyrets bevægelser, pels og adfærd. Desuden bliver dyrets eksisterende foder analyseret. Alt sammen for at kunne finde frem til det bedste foder for netop dit kæledyr.

Behandler Dorthe Pedersen er veterinær ernæringsterapeut.

 

Foderanalyse

Får mit kæledyr det bedste foder? Det spørgsmål er der mange kæledyrsejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige ernæring er vigtig for, at dit dyr trives både fysisk og psykisk. Vi tilbyder derfor en analyse af dyrets eksisterende foder, for at finde ud af, om den mangler noget.

Du skal medbringe en pose af foderet samt dit kæledyr. Du vil få tilsendt svar på foderanalysen og anbefaling af foder på e-mail inden for en uge.

Behandler Dorthe Pedersen er veterinær ernæringsterapeut.

 

Hvalpetjek

Det er vigtigt at du og din hvalp kommer godt fra start.
Vi laver et klinisk tjek af hvalpen, hvor vi analyserer hundens gang. Vi tilvænner den til massage og øver den i at bevare roen. Vi vil desuden vejlede og rådgive om pelspleje, foder og ernæring. For hvalpe op til 6 måneder.

Behandler Karina Hindborg er uddannet dyrlægeeksamineret fysiologisk hundemassør.

Book her