Kontorassistent/-medarbejder søges

blank business composition 373076 1
Kontorassistent/-medarbejder søges 20 timer pr. uge

I administrationen hos Dansk Dyreværn Århus har vi travlt og har derfor brug for et par ekstra hænder 20 timer om ugen til bl.a. følgende opgaver:

- Telefonpasning
- Kontingent- og medlemsservice, herunder adresseændringer
- Håndtering af sikkerhedsaftaler
- Administration af dyregravpladsen
- Betalingsservice
- Bestilling af kontorartikler og andre varer
- Frankering og forsendelse af breve og pakker
- It-kontaktperson til ekstern samarbejdspartner
- Planlægning og afvikling af arrangementer
- Diverse ad hoc opgaver

Som person er du robust, mødestabil, ansvarsfuld, kan arbejde selvstændigt og i et team. Du er omstillingsparat, og kan have flere bolde i luften på en gang.

Vi er en lille enhed og derfor hjælper vi hinanden med at løse opgaver, også selvom det ligger udenfor ens eget område. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og har mod på at løse andre opgaver end de ovennævnte, og kan trives med, at det arbejde du egentlig havde planlagt må vige for andre uventede opgaver, der kræver handling her og nu.

Vores arrangementer foregår om aftenen og/eller i weekenden, så også her er fleksibilitet påkrævet, lige præcis hvordan taler vi selvfølgelig sammen om, vi er også fleksible.

Vores telefoner er åbne man-tirs-tors- og fredage kl 10-12.00, og dette tidsrum skal du dække. Der er mulighed for en arbejdsuge med enten 5 dage eller 4 dage, hvor onsdag er fridag.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du kan finde mere information om foreningen her på vores hjemmeside og på vores Facebookside

Ønsker du yderlige information kan du kontakte Lene Andersen på tlf 87334440 – tast 2 eller mail lene [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk

Ansøgning og CV sendes til Lene Andersen på lene [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk.
Vi glæder os til at høre fra dig, så send endelig din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vil indkalde til samtaler.