Gør en forskel

Forskelweb 1
Hos Dansk Dyreværn Århus har vi fokus på at give dyrene de bedst mulige forhold og finde dem gode hjem. Vi har derimod ikke haft meget fokus på vores elregning - lige indtil den dag vi mødte Forskel!

Forskel har sammen med Dansk Dyreværn Århus sammensat et grønt el-produkt, hvor du kan donere hele overskuddet fra dit strømforbrug direkte til Dansk Dyreværn Århus, og samtidig få grøn strøm - uden det koster dig ekstra!
Forskels eneste indtjening er et abonnement på 19 kr. pr. mdr., som går til at dække administrationen og sikre at de fortsat kan tilbyde deres koncept.            

Vi har allerede selv skiftet til Forskel, hvilket reelt set betyder, at vi hvert år kan donere 5.500 kr til os selv - og så er det oveni blevet billigere for os end det var tidligere. Derudover får vi nu også grøn strøm fra vedvarende energikilder og bakker op omkring den grønne omstilling.

For en gennemsnitlig hustand, der bruger lidt mindre strøm end vi gør her i Tingskoven, svarer det til en donation på 400 kr. årligt, og så får man endda et skattefradrag for hele donationen, som automatisk registreres på selvangivelsen.

For 400 kr. kan vi holde en katteboks kørende i 4 måneder, med alt hvad det indebærer af foder, kattegrus, rengøringsmidler, tæpper osv.
Du kan læse mere om konceptet og tilmelde dig ved at klikke HER

Vi håber at du ligesom os vil bruge din energi på at gøre en forskel for dyrene i Tingskoven.

Forskel logo long red 1