Arv og testamente

 

Hvilket aftryk vil jeg gerne sætte på verden, når jeg ikke er her længere? Hvad efterlader jeg? 

 

Det tager de færreste danskere stilling til. For de fleste mennesker er testamenter svært at forholde sig til. Men det er også en måde hvorpå, du kan bestemme hvilket aftryk, du gerne vil sætte på verden, når du en dag ikke er her længere. 

 

30%-løsningen

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

 

Med 30%-løsningen indsættes Dansk Dyreværn Århus til at arve 30% af boet på betingelse af, at vi betaler bo- og tillægsafgifter for de øvrige arvinger. De øvrige arvinger modtager herved 70% af boet og skal ikke betale afgifter. 

 

Det betyder, at din familie får lidt mere i arv, samtidig med at der bliver et beløb til os. Med denne løsning kan de øvrige arvinger altså få udbetalt en større arv, end hvis alle pengene blev givet direkte til disse.

Enearving

Måske du ikke har nogen livsarvinger eller andre slægtninge, der skal arve efter dig. I et sådant tilfælde vil det være en god gerning at tilgodese kæledyrene, ved at betænke Dansk Dyreværn Århus i dit testamente. Og har du selv kæledyr, som du ønsker vi skal tage os af, kan det indføjes i testamentet. Se sikkerhedsaftale

 

Hvis Dansk Dyreværn Århus ønskes indsat som enearving i testamentet, betaler vi udgiften i forbindelsen med oprettelsen af dette.

 

Advokat
Hvis du ønsker at gøre brug af 30%-løsningen kan du henvende dig til din egen advokat. Du skal betale en mindre stempelafgift samt salær til advokaten. Du kan også henvende dig til vores administration, hvor vi kan bidrage med konsulenthjælp og advokat, til at tage sig af formalia. 

 

 

Dansk Dyreværn Århus
Tingskoven 5
8310 Tranbjerg J
Tlf.: 8733 4440

For nærmere oplysninger kontakt da venligst:
Dansk Dyreværn Århus
Administrationen
Hverdage kl. 10.00 - 12.00 (dog lukket onsdag)
Tlf. 8733 4440 (tast 2)
mail ddaa [SNABEL-A] ddaa [PUNKT] dk